Повезане вести
Катарина тужила прокупачку болницу због акушерског насиља: "Секли су ме наживо, беба је умрла после два дана"
Мондо 14.05.2026
Марко Дојчиновић (43) и његова супруга Катарина (33) из прокупачког села Мала Плана поднели су 2024. кривичну пријаву због несавесног пружања медицинске помоћи против Опште болнице Прокупље, тачније против дежурних у… »
"Секли су ме наживо, стискали да сам пала у несвест, беба ми је умрла после 2 дана": Катарина тужила прокупачку болницу због…
Блиц 14.05.2026
Породица је поднела жалбу и чека одлуку Вишег јавног тужилаштва у Нишу, а случај је и даље отворен Катарина детаљно описује болна и трауматична искуства током порођаја Катарина Дојчиновић из прокупачког села Мала Плана је у… »
"Толико ме је стискала да сам почела да се гушим, а онда ме секла наживо" Потресна исповест Катарине о акушерском насиљу на…
Курир 14.05.2026
Марко Дојчиновић (43) и његова супруга Катарина (33) из прокупачког села Мала Плана поднели су 2024. године кривичну пријаву због несавесног пружања медицинске помоћи против Опште болнице Прокупље, тачније против дежурних у… »
Вести дана »
Вучић: Случај "звучни топ" ће добити судски епилог, тужилаштво ће упознати јавност о томе
Нова пре 13 минутајош 29 повезаних
"У Братунац се не зове, у Братунац се иде“ Додик: Из Подриња се шаље порука мира, саборности и памћења
Вечерње новости пре 3 минутајош 23 повезане
Велика акција МУП-а у Шапцу: Ухапшен мушкарац осумњичен да је претио власницима пословних објеката у Београду (видео)
Еуроневс пре 19 минутајош 21 повезана
Трамп говором на Маунт Рашмору започео прославу Дана независности САД: Ниједна земља није учинила више добра за свет
Невсмакс Балканс пре 39 минутајош 21 повезана
Нестор Лоренцо: Задовољан сам пласманом у осмину финала Светског првенства
Политика пре 54 минутајош 63 повезане