Povezane vesti

Katarina tužila prokupačku bolnicu zbog akušerskog nasilja: "Sekli su me naživo, beba je umrla posle dva dana"

Katarina tužila prokupačku bolnicu zbog akušerskog nasilja: "Sekli su me naživo, beba je umrla posle dva dana"

Mondo pre 26 dana
Marko Dojčinović (43) i njegova supruga Katarina (33) iz prokupačkog sela Mala Plana podneli su 2024. krivičnu prijavu zbog nesavesnog pružanja medicinske pomoći protiv Opšte bolnice Prokuplje, tačnije protiv dežurnih u porodilištu. Oni su prijavu… »
"Sekli su me naživo, stiskali da sam pala u nesvest, beba mi je umrla posle 2 dana": Katarina tužila prokupačku bolnicu zbog…

"Sekli su me naživo, stiskali da sam pala u nesvest, beba mi je umrla posle 2 dana": Katarina tužila prokupačku bolnicu zbog…

Blic pre 26 dana
Porodica je podnela žalbu i čeka odluku Višeg javnog tužilaštva u Nišu, a slučaj je i dalje otvoren Katarina detaljno opisuje bolna i traumatična iskustva tokom porođaja Katarina Dojčinović iz prokupačkog sela Mala Plana je u potresnoj ispovesti opisala… »
"Toliko me je stiskala da sam počela da se gušim, a onda me sekla naživo" Potresna ispovest Katarine o akušerskom nasilju na…

"Toliko me je stiskala da sam počela da se gušim, a onda me sekla naživo" Potresna ispovest Katarine o akušerskom nasilju na…

Kurir pre 26 dana
Marko Dojčinović (43) i njegova supruga Katarina (33) iz prokupačkog sela Mala Plana podneli su 2024. godine krivičnu prijavu zbog nesavesnog pružanja medicinske pomoći protiv Opšte bolnice Prokuplje, tačnije protiv dežurnih u porodilištu. Oni su prijavu… »

Vesti dana »