Повезане вести

Катарина тужила прокупачку болницу због акушерског насиља: "Секли су ме наживо, беба је умрла после два дана"

Катарина тужила прокупачку болницу због акушерског насиља: "Секли су ме наживо, беба је умрла после два дана"

Мондо пре 14 сати
Марко Дојчиновић (43) и његова супруга Катарина (33) из прокупачког села Мала Плана поднели су 2024. кривичну пријаву због несавесног пружања медицинске помоћи против Опште болнице Прокупље, тачније против дежурних у… »
"Секли су ме наживо, стискали да сам пала у несвест, беба ми је умрла после 2 дана": Катарина тужила прокупачку болницу због…

"Секли су ме наживо, стискали да сам пала у несвест, беба ми је умрла после 2 дана": Катарина тужила прокупачку болницу због…

Блиц пре 15 сати
Породица је поднела жалбу и чека одлуку Вишег јавног тужилаштва у Нишу, а случај је и даље отворен Катарина детаљно описује болна и трауматична искуства током порођаја Катарина Дојчиновић из прокупачког села Мала Плана је у… »
"Толико ме је стискала да сам почела да се гушим, а онда ме секла наживо" Потресна исповест Катарине о акушерском насиљу на…

"Толико ме је стискала да сам почела да се гушим, а онда ме секла наживо" Потресна исповест Катарине о акушерском насиљу на…

Курир пре 18 сати
Марко Дојчиновић (43) и његова супруга Катарина (33) из прокупачког села Мала Плана поднели су 2024. године кривичну пријаву због несавесног пружања медицинске помоћи против Опште болнице Прокупље, тачније против дежурних у… »

Вести дана »