Повезане вести
"Искомплексирала сам мушкарце": Шок поза Јоване Јеремић у теретани, показала како тренира задњицу
Мондо пре 14 сати
Водитељка Јована Јеремић често својим објавама на друштвеним мрежама привлачи пажњу јавности, нарочито када је фокус на провокативним позама из теретане. Недавно је са пратиоцима поделила и нове тренутке из теретане, где је… »
"Искомплексирала сам ролексом мушкарце": Јована показала како тренира задњицу, па намерно истакла колико је моћна: "Проклињу…
Блиц пре 15 сати
Јована Јеремић доминира друштвеним мрежама провокативним изјавама и здравим стилом живота Снимци из теретане и посвећеност тренинзима одушевљавају њене пратиоце Водитељка Јована Јеремић наставља да привлачи велику пажњу на… »
Јована показала како тренира глутеус: Не одустаје од изјаве о Ролексу "Искомплексирала сам слабе мушкарце"
Телеграф пре 16 сати
Водитељка Јована Јеремић поново је успела да привуче огромну пажњу на друштвеним мрежама, где је веома активна и свакодневно дели детаље из приватног и пословног живота. Овога пута, пажњу јавности није привукла само њеним… »
Вести дана »
Завршен протест студената и грађана испред РТС: Нису задовољни извештавањем о насиљу данас испред Правног факултета, зову све да дођу 23. маја у Београд
Данас пре 1 сатјош 5 повезаних
Познати сви финалисти Евровизије, песме у сенци политике због бојкота Израела
BBC News пре 30 минутајош 2 повезане