Povezane vesti

"Vidim da su mnogo srećni što su otišli" Vučić o godišnjici nezavisnosti Crne Gore: "Dobio sam poziv da učestvujem u…

"Vidim da su mnogo srećni što su otišli" Vučić o godišnjici nezavisnosti Crne Gore: "Dobio sam poziv da učestvujem u…

Blic 14.05.2026
Vučić je istakao da su građani Crne Gore zadovoljni svojom odlukom o nezavisnosti On je izrazio čuđenje što srpski jezik nije službeni u Crnoj Gori i što Evropa to ne zahteva "Želim da građani znaju da Crna Gora glamurozno i sa radošću proslavlja… »
Vučić: Dobio sam poziv, ali neću učestvovati na glamuroznoj proslavi otcepljenja od moje Srbije

Vučić: Dobio sam poziv, ali neću učestvovati na glamuroznoj proslavi otcepljenja od moje Srbije

Pravda 14.05.2026
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je dobio poziv da učestvuje na, kako je rekao, "glamuroznoj proslavi" povodom 20 godina od nezavisnosti Crne Gore, ali da "naravno neće učestvovati u tome". "Neću učestvovati na glamuroznoj proslavi… »

N1 Info 14.05.2026
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je dobio poziv da učestvuje na, kako je rekao, "glamuroznoj proslavi" povodom 20 godina od nezavisnosti Crne Gore, ali da "naravno neće učestvovati u tome". "Neću učestvovati na glamuroznoj proslavi… »
Vučić o pozivu na proslavu povodom 20 godina od nezavisnosti Crne Gore: "Naravno da neću učestvovati u tome"

Vučić o pozivu na proslavu povodom 20 godina od nezavisnosti Crne Gore: "Naravno da neću učestvovati u tome"

Nova 14.05.2026
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je dobio poziv da učestvuje na, kako je rekao, "glamuroznoj proslavi" povodom 20 godina od nezavisnosti Crne Gore, ali da "naravno da neće učestvovati u tome". "Neću učestvovati na glamuroznoj… »
„Pljunuo bih sebi i svom narodu u lice“: Vučić objavio da neće ići na proslavu u Crnu Goru

„Pljunuo bih sebi i svom narodu u lice“: Vučić objavio da neće ići na proslavu u Crnu Goru

Sputnik 14.05.2026
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je dobio poziv da prisustvuje, kako je rekao glamuroznoj proslavi otcepljenja Crne Gore od Srbije, ali da on neće ići. „Dobio sam poziv da učestvujem u glamuroznoj proslavi otcepljenja od moje… »
Vučić izjavio da neće učestvovati u proslavi 20. godišnjice nezavisnosti Crne Gore

Vučić izjavio da neće učestvovati u proslavi 20. godišnjice nezavisnosti Crne Gore

Slobodna Evropa 14.05.2026
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je dobio poziv za obeležavanje 20. godišnjice nezavisnosti Crne Gore, ali da neće učestvovati. "Inače sam dobio poziv da učestvujem u glamuroznoj proslavi otcepljenja od moje Srbije. Naravno, u tome neću… »
Predsednik Srbije neće učestvovati na obeležavanju 20 godina nezavisnosti Crne Gore

Predsednik Srbije neće učestvovati na obeležavanju 20 godina nezavisnosti Crne Gore

Serbian News Media 14.05.2026
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Surčinu, tokom obilaska gradilišta za izložbu EXPO 2027 da je dobio poziv za obeležavanje 20. godišnjice nezavisnosti Crne Gore i da mu neće učestvovati. „Inače sam dobio poziv da učestvujem u… »
Vučić rekao da li će ići na proslavu 20. godišnjice nezavisnosti Crne Gore

Vučić rekao da li će ići na proslavu 20. godišnjice nezavisnosti Crne Gore

Danas 14.05.2026
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, rekao je da je dobio poziv da učestvuje na „glamuroznoj proslavi“ 20. godišnjice nezavisnosti Crne Gore. Ali, neću ići na glamuroznu proslavu otcepljenja od moje Srbije, rekao je Vučić, odgovarajući na pitanja… »
Vučić: Naravno da neću učestvovati u proslavi otcepljenja Crne Gore od Srbije

Vučić: Naravno da neću učestvovati u proslavi otcepljenja Crne Gore od Srbije

Euronews 14.05.2026
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je dobio poziv da učestvuje u, kako je rekao, "glamuroznoj proslavi" povodom obeležavanja 20 godina otcepljenja Crne Gore od Srbije i istakao da u tome neće učestvovati jer svoju zemlju voli najviše na… »
Vučić: „Neću ići na proslavu otcepljenja Crne Gore od Srbije“

Vučić: „Neću ići na proslavu otcepljenja Crne Gore od Srbije“

Nedeljnik 14.05.2026
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, rekao je da je dobio poziv da učestvuje na „glamuroznoj proslavi“ 20. godišnjice nezavisnosti Crne Gore, piše Danas. „Ali, neću ići na glamuroznu proslavu otcepljenja od moje Srbije“, rekao je Vučić, odgovarajući na… »

Vesti dana »