Повезане вести
"Видим да су много срећни што су отишли" Вучић о годишњици независности Црне Горе: "Добио сам позив да учествујем у…
Блиц пре 4 сати
Вучић је истакао да су грађани Црне Горе задовољни својом одлуком о независности Он је изразио чуђење што српски језик није службени у Црној Гори и што Европа то не захтева "Желим да грађани знају да Црна Гора гламурозно и са… »
Вучић: Добио сам позив, али нећу учествовати на гламурозној прослави отцепљења од моје Србије
Правда пре 5 сати
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је добио позив да учествује на, како је рекао, "гламурозној прослави" поводом 20 година од независности Црне Горе, али да "наравно неће учествовати у томе". "Нећу учествовати на… »
Вучић: Добио сам позив, али нећу учествовати на гламурозној прослави отцепљења од моје Србије
Н1 Инфо пре 11 сати
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је добио позив да учествује на, како је рекао, "гламурозној прослави" поводом 20 година од независности Црне Горе, али да "наравно неће учествовати у томе". "Нећу учествовати на… »
Вучић о позиву на прославу поводом 20 година од независности Црне Горе: "Наравно да нећу учествовати у томе"
Нова пре 11 сати
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је добио позив да учествује на, како је рекао, "гламурозној прослави" поводом 20 година од независности Црне Горе, али да "наравно да неће учествовати у томе". "Нећу… »
„Пљунуо бих себи и свом народу у лице“: Вучиц́ објавио да нец́е иц́и на прославу у Црну Гору
Спутник пре 12 сати
Председник Србије Александар Вучиц́ изјавио је данас да је добио позив да присуствује, како је рекао гламурозној прослави отцепљења Црне Горе од Србије, али да он нец́е иц́и. „Добио сам позив да учествујем у гламурозној… »
Вучић изјавио да неће учествовати у прослави 20. годишњице независности Црне Горе
Слободна Европа пре 11 сати
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је добио позив за обележавање 20. годишњице независности Црне Горе, али да неће учествовати. "Иначе сам добио позив да учествујем у гламурозној прослави отцепљења од моје… »
Председник Србије неће учествовати на обележавању 20 година независности Црне Горе
Сербиан Невс Медиа пре 12 сати
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас у Сурчину, током обиласка градилишта за изложбу ЕКСПО 2027 да је добио позив за обележавање 20. годишњице независности Црне Горе и да му неће учествовати. „Иначе сам добио… »
Вучић рекао да ли ће ићи на прославу 20. годишњице независности Црне Горе
Данас пре 13 сати
Александар Вучић, председник Србије, рекао је да је добио позив да учествује на „гламурозној прослави“ 20. годишњице независности Црне Горе. Али, нећу ићи на гламурозну прославу отцепљења од моје Србије, рекао је Вучић… »
Вучић: Наравно да нећу учествовати у прослави отцепљења Црне Горе од Србије
Еуроневс пре 12 сати
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је добио позив да учествује у, како је рекао, "гламурозној прослави" поводом обележавања 20 година отцепљења Црне Горе од Србије и истакао да у томе неће учествовати јер своју… »
Вучић: „Нећу ићи на прославу отцепљења Црне Горе од Србије“
Недељник пре 13 сати
Александар Вучић, председник Србије, рекао је да је добио позив да учествује на „гламурозној прослави“ 20. годишњице независности Црне Горе, пише Данас. „Али, нећу ићи на гламурозну прославу отцепљења од моје Србије“, рекао је… »
Вести дана »
Завршен протест студената и грађана испред РТС: Нису задовољни извештавањем о насиљу данас испред Правног факултета, зову све да дођу 23. маја у Београд
Данас пре 1 сатјош 5 повезаних
Познати сви финалисти Евровизије, песме у сенци политике због бојкота Израела
BBC News пре 30 минутајош 2 повезане