Повезане вести
Холанђанин убеђен да остаје на Енфилду: Верујем да ћу остати тренер Ливерпула...
Курир 14.05.2026
Слот је од лета 2024. године тренер Ливерпула, а након прошле године и титуле шампиона Премијер лиге, клуб ће ову сезону завршити без трофеја. "Не одлучујем само ја о томе. Али имам све разлоге да верујем да сам остати тренер… »
Слот: "Верујем да ћу остати тренер Ливерпула"
Б92 14.05.2026
Тренер фудбалера Ливерпула Арне Слот изјавио је да енглеска екипа није имала добру сезону и додао да верује да ће остати на клупи клуба са "Енфилда". Слот је од лета 2024. године тренер Ливерпула, а након прошле године и титуле… »
Да ли ће Арне Слот остати тренер Ливерпула?
Спортске.нет 14.05.2026
Тренер фудбалера Ливерпула Арне Слот изјавио је данас има разлога да верује да ће и наредне сезоне бити на клупи клуба са Енфилда. "Не одлучујем о томе сам, али имам све разлоге да верујем да ћу бити тренер Ливерпула и следеће… »
Салах ће ипак заиграти још једном за Ливерпул
Данас 14.05.2026
Фудбалер Ливерпула Мохамед Салах могао би да заигра у предстојећем мечу против Астон Виле у Премијер лиги „на неколико минута“, изјавио је тренер тима са Енфилда Арне Слот. – Мо ће бити доступан сутра само на неколико минута, али… »
Добра или лоша вест? Арне Слот открио шта челници Ливерпула планирају да ураде за следећу сезону
Курир 14.05.2026
"Не одлучујем о томе сам, али имам све разлоге да верујем да ћу бити тренер Ливерпула и следеће сезоне. Прво, уговором сам везан за клуб, а друго, судећи по разговорима које водимо", рекао је Арне Слот на конференцији за новинаре… »
Слот верује да ће остати на клупи Ливерпула
Спорт клуб 14.05.2026
Менаџер Ливерпула Арне Слот рекао је да је уверен да ће остати на челу клуба и следеће сезоне. Холанђанин има још годину дана уговора и, према већини извора, клуб ће га задржати упркос лошој сезони и чињеници да је Ћаби Алонсо… »
Слот добио питање да ли остаје тренер Ливерпула: Дао је одговор који је ућуткао све
Нова 14.05.2026
Тренер фудбалера Ливерпула Арне Слот изјавио је данас има разлога да верује да ће и наредне сезоне бити на клупи клуба са Енфилда. "Не одлучујем о томе сам, али имам све разлоге да верујем да ћу бити тренер Ливерпула и следеће… »
"Укључен сам у разговоре са играчима": Ево где ће Арне Слот радити следеће сезоне
Вечерње новости 14.05.2026
ЛИВЕРПУЛ приводи крају разочаравајућу сезону. Црвени не само да нису успели да одбране трофеј у Премијер лиги, већ нису освојили ниједан пехар. Због тога се доста прича о судбини тренера Арнеа Слота. Пхото: АП Пхото/Иан Ходгсон… »
Слот верује да ће бити тренер Ливерпула и следеће сезоне
Радио сто плус 14.05.2026
“Не одлучујем о томе сам, али имам све разлоге да верујем да ћу бити тренер Ливерпула и следеће сезоне. Прво, уговором сам везан за клуб, а друго, судећи по разговорима које водимо”, рекао је Слот на конференцији за новинаре пред… »
Вести дана »
Преминула Хејден Панетијер, глумица и бивша партнерка боксера Владимира Кличка
BBC News пре 36 минутајош 21 повезана
Хладни фронт стиже у регион! Спрема се снажно невреме: Очекују се олујни ветар и грмљавина, а могућа и још једна опасна појава
Вечерње новости пре 26 минутајош 18 повезаних
Дачић: СПС самостално излази на парламентарне и председничке изборе, не преговарамо са напредњацима
Нова пре 56 минутајош 12 повезаних
Осмаци који нису полагали завршни испит у јунском року данас полажу тест из српског језика
Нова пре 1 сатјош 14 повезаних