Повезане вести

Холанђанин убеђен да остаје на Енфилду: Верујем да ћу остати тренер Ливерпула...

Холанђанин убеђен да остаје на Енфилду: Верујем да ћу остати тренер Ливерпула...

Курир 14.05.2026
Слот је од лета 2024. године тренер Ливерпула, а након прошле године и титуле шампиона Премијер лиге, клуб ће ову сезону завршити без трофеја. "Не одлучујем само ја о томе. Али имам све разлоге да верујем да сам остати тренер… »
Слот: "Верујем да ћу остати тренер Ливерпула"

Слот: "Верујем да ћу остати тренер Ливерпула"

Б92 14.05.2026
Тренер фудбалера Ливерпула Арне Слот изјавио је да енглеска екипа није имала добру сезону и додао да верује да ће остати на клупи клуба са "Енфилда". Слот је од лета 2024. године тренер Ливерпула, а након прошле године и титуле… »
Да ли ће Арне Слот остати тренер Ливерпула?

Да ли ће Арне Слот остати тренер Ливерпула?

Спортске.нет 14.05.2026
Тренер фудбалера Ливерпула Арне Слот изјавио је данас има разлога да верује да ће и наредне сезоне бити на клупи клуба са Енфилда. "Не одлучујем о томе сам, али имам све разлоге да верујем да ћу бити тренер Ливерпула и следеће… »
Салах ће ипак заиграти још једном за Ливерпул

Салах ће ипак заиграти још једном за Ливерпул

Данас 14.05.2026
Фудбалер Ливерпула Мохамед Салах могао би да заигра у предстојећем мечу против Астон Виле у Премијер лиги „на неколико минута“, изјавио је тренер тима са Енфилда Арне Слот. – Мо ће бити доступан сутра само на неколико минута, али… »
Добра или лоша вест? Арне Слот открио шта челници Ливерпула планирају да ураде за следећу сезону

Добра или лоша вест? Арне Слот открио шта челници Ливерпула планирају да ураде за следећу сезону

Курир 14.05.2026
"Не одлучујем о томе сам, али имам све разлоге да верујем да ћу бити тренер Ливерпула и следеће сезоне. Прво, уговором сам везан за клуб, а друго, судећи по разговорима које водимо", рекао је Арне Слот на конференцији за новинаре… »
Слот верује да ће остати на клупи Ливерпула

Слот верује да ће остати на клупи Ливерпула

Спорт клуб 14.05.2026
Менаџер Ливерпула Арне Слот рекао је да је уверен да ће остати на челу клуба и следеће сезоне. Холанђанин има још годину дана уговора и, према већини извора, клуб ће га задржати упркос лошој сезони и чињеници да је Ћаби Алонсо… »
Слот добио питање да ли остаје тренер Ливерпула: Дао је одговор који је ућуткао све

Слот добио питање да ли остаје тренер Ливерпула: Дао је одговор који је ућуткао све

Нова 14.05.2026
Тренер фудбалера Ливерпула Арне Слот изјавио је данас има разлога да верује да ће и наредне сезоне бити на клупи клуба са Енфилда. "Не одлучујем о томе сам, али имам све разлоге да верујем да ћу бити тренер Ливерпула и следеће… »
"Укључен сам у разговоре са играчима": Ево где ће Арне Слот радити следеће сезоне

"Укључен сам у разговоре са играчима": Ево где ће Арне Слот радити следеће сезоне

Вечерње новости 14.05.2026
ЛИВЕРПУЛ приводи крају разочаравајућу сезону. Црвени не само да нису успели да одбране трофеј у Премијер лиги, већ нису освојили ниједан пехар. Због тога се доста прича о судбини тренера Арнеа Слота. Пхото: АП Пхото/Иан Ходгсон… »
Слот верује да ће бити тренер Ливерпула и следеће сезоне

Слот верује да ће бити тренер Ливерпула и следеће сезоне

Радио сто плус 14.05.2026
“Не одлучујем о томе сам, али имам све разлоге да верујем да ћу бити тренер Ливерпула и следеће сезоне. Прво, уговором сам везан за клуб, а друго, судећи по разговорима које водимо”, рекао је Слот на конференцији за новинаре пред… »

Вести дана »