Povezane vesti
Gradonačelnik o privremenoj železničkoj stanici na Rumenačkom putu: „Fali nam dokument, dva da izdamo građevinsku dozvolu“…
NoviSad.com pre 22 dana
Novi Sad – Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin rekao je da je privremena Železnička stanica na Rumenačkom putu izgrađena, ali da je i dalje nepoznato kada će ona početi da radi, piše 021.rs. – Od samog početka se borim za to kao lav. Čuo sam se sa… »
Uskoro početak radova na privremenoj železničkoj stanici na Rumenačkom putu u Novom Sadu
B92 pre 22 dana
Radovi na železničkom stajalištu na Rumenačkom putu trebalo bi uskoro da počnu, najavio je gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin. Novo stajalište trebalo bi da rastereti stanicu u Petrovaradinu, koja je posle pada nadstrešnice preuzela ulogu glavne… »
Dokle se stiglo sa gradnjom privremene železničke stanice na Rumenačkom putu: "Nedostaje nam papir, dva"
Radio 021 pre 22 dana
Gradonačelnik Žarko Mićin rekao je da je privremena Železnička stanica na Rumenačkom putu izgrađena, ali da je i dalje nepoznato kada će ona početi da radi. "Od samog početka se borim za to kao lav. Čuo sam se sa Infrastrukturom železnice Srbije, u toku… »
Uskoro početak radova na privremenoj železničkoj stanici na Rumenačkom putu
Ekapija pre 22 dana
Železnička stanica Novi Sad (Foto: Dejan Aleksić) Za sada nije izvesno kada će početi osposobljavanje bočnih krila A i D novosadske železničke stanice kako bi na njoj ponovo počeli da se zaustavljaju vozovi. Ali uskoro bi trebalo da počnu radovi na… »
Vesti dana »
Da li će Tivat postati novi pojam u rečniku proširenja Evropske unije
BBC News pre 1 satjoš 69 povezanih
Kijev napao teretne brodove u Azovskom moru, eksplodirao dron u Rumuniji
BBC News pre 2 satajoš 45 povezanih
(BLOG) Samit EU-Zapadni Balkan u Tivtu: Reči nade za region - najviše za Crnu Goru
N1 Info pre 2 satajoš 125 povezanih
Italijan odmoran ide po trofej Rolan Garosa: Koboli bez borbe do finala
Dnevnik pre 3 satajoš 33 povezane
"Došao je doktor, dao mi nešto..." Italijan objasnio odluku o šokantnom povlačenju sa Rolan Garosa
Kurir pre 2 satajoš 28 povezanih