Povezane vesti
"Imala sam fantastičnu platu i plakala sam svaki dan", Ana Sević se pre voditeljstva bavila ovim poslom
Telegraf pre 6 sati
Ana Sević je dobro poznato lice publici koja se sa njom druži svake subote u Zvezdama Granda. Iako je danas uspešna i ima luksuzan život, put ka tome nije bio lak. Iako s ejedno vreme Ana bavila muzikom a kasnije zaplovila u voditeljske vode, njen posao… »
"Imala sam fantastičnu platu i plakala svaki dan" Evo čime se Ana Sević bavila dok nije postala poznata
Blic pre 11 sati
Odluku da se posveti pevanju donela je u tajnosti, uzimajući časove kod Aleksandre Radović i krišom odlazila na audicije. Danas uživa u srećnom braku sa Danijelom Nedeljkovićem i svoj privatni život drži daleko od javnosti. Poznata voditeljka i pevačica… »
"Išla sam na posao i plakala" Ana Sević danas uživa u životu, a nekada je bila na rubu nezadovoljstva: Kada sam krenula da…
Kurir pre 10 sati
Ana Sević danas uživa u poslovnom i privatnom životu, a malo ko zna čime se bavila pre nego što je postala poznata. Voditeljka i pevačica vodila je firmu i obavljala kancelarijski posao koji ju je činio potpuno nezadovoljnom, a onda je rešila da sve… »
Vesti dana »
Hapšenje u Zrenjaninu: Kod osumnjičenog (24) pronađena marihuana, politički bedževi i pištaljke sa natpisom "pumpaj"
Euronews pre 13 minutajoš 77 povezanih
BLOG UŽIVO "Ubice, ubice!", "Kerovi, kerovi!": Studenti pred RTS-om upozorili da policija ne čuva njihove skupove duže od mesec dana
Nova pre 1 satjoš 76 povezanih
"Pokazali smo da možemo sa takvom silom": Srbi znaju šta ih čeka u meču odluke za Svetsko prvenstvo
Mondo pre 1 satjoš 39 povezanih
Ministarstvo poljoprivrede: Hepatitis A pronađen u zamrznutom voću firme iz Požege, deo pošiljke poreklom iz Poljske
Newsmax Balkans pre 7 satijoš 27 povezanih