Povezane vesti
"Imala sam fantastičnu platu i plakala sam svaki dan", Ana Sević se pre voditeljstva bavila ovim poslom
Telegraf 14.05.2026
Ana Sević je dobro poznato lice publici koja se sa njom druži svake subote u Zvezdama Granda. Iako je danas uspešna i ima luksuzan život, put ka tome nije bio lak. Iako s ejedno vreme Ana bavila muzikom a kasnije zaplovila u voditeljske vode, njen posao… »
"Imala sam fantastičnu platu i plakala svaki dan" Evo čime se Ana Sević bavila dok nije postala poznata
Blic 14.05.2026
Odluku da se posveti pevanju donela je u tajnosti, uzimajući časove kod Aleksandre Radović i krišom odlazila na audicije. Danas uživa u srećnom braku sa Danijelom Nedeljkovićem i svoj privatni život drži daleko od javnosti. Poznata voditeljka i pevačica… »
"Išla sam na posao i plakala" Ana Sević danas uživa u životu, a nekada je bila na rubu nezadovoljstva: Kada sam krenula da…
Kurir 14.05.2026
Ana Sević danas uživa u poslovnom i privatnom životu, a malo ko zna čime se bavila pre nego što je postala poznata. Voditeljka i pevačica vodila je firmu i obavljala kancelarijski posao koji ju je činio potpuno nezadovoljnom, a onda je rešila da sve… »
Vesti dana »
Merc posle debakla CDU: Rezultat u Meklenburgu je katastrofa, ali reforme moraju da se nastave
Euronews pre 11 minutajoš 40 povezanih
Ko sve ima pravo na 6.000 dinara? Prijava traje još sutra, evo kada počinje isplata
Euronews pre 7 satijoš 28 povezanih
Srpski dubl za pobedu nad Litvanijom: Kecmanović i Latinović doneli konačnih 3:0 u Dejvis kupu
Dnevnik pre 31 minutajoš 28 povezanih