Povezane vesti

"Imala sam fantastičnu platu i plakala sam svaki dan", Ana Sević se pre voditeljstva bavila ovim poslom

"Imala sam fantastičnu platu i plakala sam svaki dan", Ana Sević se pre voditeljstva bavila ovim poslom

Telegraf pre 6 sati
Ana Sević je dobro poznato lice publici koja se sa njom druži svake subote u Zvezdama Granda. Iako je danas uspešna i ima luksuzan život, put ka tome nije bio lak. Iako s ejedno vreme Ana bavila muzikom a kasnije zaplovila u voditeljske vode, njen posao… »
"Imala sam fantastičnu platu i plakala svaki dan" Evo čime se Ana Sević bavila dok nije postala poznata

"Imala sam fantastičnu platu i plakala svaki dan" Evo čime se Ana Sević bavila dok nije postala poznata

Blic pre 11 sati
Odluku da se posveti pevanju donela je u tajnosti, uzimajući časove kod Aleksandre Radović i krišom odlazila na audicije. Danas uživa u srećnom braku sa Danijelom Nedeljkovićem i svoj privatni život drži daleko od javnosti. Poznata voditeljka i pevačica… »
"Išla sam na posao i plakala" Ana Sević danas uživa u životu, a nekada je bila na rubu nezadovoljstva: Kada sam krenula da…

"Išla sam na posao i plakala" Ana Sević danas uživa u životu, a nekada je bila na rubu nezadovoljstva: Kada sam krenula da…

Kurir pre 10 sati
Ana Sević danas uživa u poslovnom i privatnom životu, a malo ko zna čime se bavila pre nego što je postala poznata. Voditeljka i pevačica vodila je firmu i obavljala kancelarijski posao koji ju je činio potpuno nezadovoljnom, a onda je rešila da sve… »

Vesti dana »