Povezane vesti
Poznato u kakvom je stanju mali Aleksandar (5): Dete celu noć provelo u šumi, pobegao ocu Tomi!
Telegraf 14.05.2026
Mali Aleksandar, petogodišnji dečak koji je pronađen juče nakon gotovo 18-časovne potrage na području Sibinja u stabilnom je stanju. Podsetimo, mališan je u utorak nešto pre 18 časova sledio oca Tomu do ivice imanja kako bi Toma popravio ogradu, nakon… »
Pronađen Aleksandar (5) nakon dramatične potrage. Proveo noć u šumi na nula stepeni. Lekari kažu: „Ovo je čudo“
Dnevnik 14.05.2026
Mali Aleksandar, petogodišnji dečak koji je pronađen juče nakon gotovo 18-časovne potrage na području Sibinja u stabilnom je stanju. Podsetimo, mališan je u utorak nešto pre 18 časova sledio oca Tomu do ivice imanja kako bi Toma popravio ogradu, nakon… »
Vesti dana »
Udružuju se 3 najgora faktora za širenje požara! RHMZ izdao posebno upozorenje za Deliblatsku peščaru, danas i sutra najkritičniji dani
Blic pre 15 minutajoš 46 povezanih
Spasilačke operacije nastavljene u Nepalu i na Tibetu, 537 stranaca na spisku nestalih
RTS pre 40 minutajoš 25 povezanih
"Ja ne znam koji fudbal mi igramo!" Partizan raspametio Špance, Čumić sve otkrio
Večernje novosti pre 10 minutajoš 38 povezanih