Povezane vesti
"Nesrećan sam - ne želim da me iko vidi" Potresna ispovest šampiona sveta: Legendarni golman otkrio kroz kakav pakao prolazi!…
Kurir pre 29 dana
Nekada jedan od najboljih golmana sveta, legenda Marselja i šampion sveta sa Francuskom, Stiv Mandanda, otvorio je dušu i šokirao fudbalsku javnost brutalno iskrenom ispovešću o životu nakon profesionalne karijere. Čuveni čuvar mreže, koji je prošle… »
"Ljuljam se poput klatna, dani su mi beskrajni i prazni": Teška ispovest legendarnog Francuza
Mondo pre 29 dana
Legendarni francuski golman Stiv Mandanda (41) objavio je autobiografiju "Dan posle" u kojoj je otkrio da se borio sa teškom depresijom nakon što je objavio kraj karijere. On je bio deo reprezentacije koja se popela na krov sveta 2018. godine, imao je… »
Vesti dana »
Bosna i Hercegovina slave Srbina – Jovo Lukić dao gol na Mundijalu! /video/
Sputnik pre 13 minutajoš 31 povezana
Saopštenja bez dokaza: Ko je odgovoran za kontradiktorne informacije o toku istrage ubistva u restoranu „27“ na Senjaku (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 41 povezana
U saobraćajnim nesrećama u Crnoj Gori za 16 sati poginulo dvoje srpskih državljana
RTS pre 12 minutajoš 34 povezane
Koji obrazovni profili najviše privlače buduće srednjoškolce u Srbiji: "Raste interesovanje za stručne škole i zanate"
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 26 povezanih
Drugi dan Mundijala - Bosna i Hercegovina na premijeri, Češka pala u Gvadalahari
RTS pre 48 minutajoš 29 povezanih