Povezane vesti

Stejt department za Insajder: Odluka Šmita da napusti Sarajevo dolazi u pravom trenutku

Stejt department za Insajder: Odluka Šmita da napusti Sarajevo dolazi u pravom trenutku

Insajder pre 1 sat
Posle odluke visokog predstavnika u Bosni i Hercegovini, Kristijana Šmita, da podnese ostavku na tu funkciju, iz američkog Stejt departmenta poručuju da odluka stiže u momentu kada međunarodna zajednica radi na tome da okrene novi list u BiH, i… »
Šmit o tome zašto je podneo ostavku: Rastao je pritisak i na mene i na strukture Dejtona

Šmit o tome zašto je podneo ostavku: Rastao je pritisak i na mene i na strukture Dejtona

Nova pre 4 sati
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini (BiH) Kristijan Šmit izjavio je danas da je odlučio da podnese ostavku na tu funkciju, jer je osetio da raste pritisak, ne samo na njega, već i na same strukture Dejtonskog sporazuma. "Osetio sam da pritisak ne… »
Šmit otkrio pozadinu odlaska: Pritisak je rastao i na mene i na strukture Dejtona

Šmit otkrio pozadinu odlaska: Pritisak je rastao i na mene i na strukture Dejtona

Danas pre 4 sati
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini (BiH) Kristijan Šmit izjavio je danas da je odlučio da podnese ostavku na tu funkciju, jer je osetio da raste pritisak, ne samo na njega, već i na same strukture Dejtonskog sporazuma. „Osetio sam da pritisak ne… »
Šmit: Podneo sam ostavku zbog pritisaka ne samo na mene već i na strukture Dejtonskog sporazuma

Šmit: Podneo sam ostavku zbog pritisaka ne samo na mene već i na strukture Dejtonskog sporazuma

Kurir pre 5 sati
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini (BiH) Kristijan Šmit izjavio je danas da je odlučio da podnese ostavku na tu funkciju, jer je osetio da raste pritisak, ne samo na njega, već i na same strukture Dejtonskog sporazuma. "Osetio sam da pritisak ne… »
Šmit: Podneo sam ostavku zbog pritisaka, ne samo na mene, već i na strukture Dejtonskog sporazuma

Šmit: Podneo sam ostavku zbog pritisaka, ne samo na mene, već i na strukture Dejtonskog sporazuma

Insajder pre 5 sati
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini (BiH) Kristijan Šmit izjavio je danas da je odlučio da podnese ostavku na tu funkciju, jer je osetio da raste pritisak, ne samo na njega, već i na same strukture Dejtonskog sporazuma. Kristijan Šmit Foto: Srđan… »

N1 Info pre 5 sati
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini (BiH) Kristijan Šmit (Christian Schmidt) izjavio je danas da je odlučio da podnese ostavku na tu funkciju, jer je osetio da raste pritisak, ne samo na njega, već i na same strukture Dejtonskog sporazuma. "Osetio… »
Šmit o ostavci: Pritisci na njega i Dejtonski sporazum u BiH

Beta pre 5 sati
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini (BiH) Kristijan Šmit (Christian Schmidt) izjavio je da je odlučio da podnese ostavku na tu funkciju, jer je osetio da raste pritisak, ne samo na njega, već i na same strukture Dejtonskog sporazuma. "Osetio sam da… »

Serbian News Media pre 5 sati
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini ( BiH) Kristijan Šmit (Christian Schmidt) izjavio je da je odlučio da podnese ostavku na tu funkciju, jer je osetio da raste pritisak, ne samo na njega, već i na same strukture Dejtonskog sporazuma. „Osetio sam da… »

Radio sto plus pre 5 sati
“Osetio sam da pritisak ne raste samo na mene, već i na same strukture Dejtona. Bilo mi je važno obezbediti da sama funkcija nastavi postojati”, rekao je Šmit u intervjuu nemačkom Zidojče cajtungu, preneli su sarajevski mediji. Pojasnio je da bi ukidanje… »
Šmit: Ostavka zbog pritisaka, ne samo na mene, već i na strukture Dejtonskog sporazuma

Šmit: Ostavka zbog pritisaka, ne samo na mene, već i na strukture Dejtonskog sporazuma

Radio 021 pre 5 sati
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Kristijan Šmit izjavio je danas da je odlučio da podnese ostavku na tu funkciju, jer je osetio da raste pritisak, ne samo na njega, već i na same strukture Dejtonskog sporazuma. "Osetio sam da pritisak ne raste… »

Vesti dana »