Povezane vesti
Stejt department za Insajder: Odluka Šmita da napusti Sarajevo dolazi u pravom trenutku
Insajder pre 21 dana
Posle odluke visokog predstavnika u Bosni i Hercegovini, Kristijana Šmita, da podnese ostavku na tu funkciju, iz američkog Stejt departmenta poručuju da odluka stiže u momentu kada međunarodna zajednica radi na tome da okrene novi list u BiH, i… »
Šmit o tome zašto je podneo ostavku: Rastao je pritisak i na mene i na strukture Dejtona
Nova pre 21 dana
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini (BiH) Kristijan Šmit izjavio je danas da je odlučio da podnese ostavku na tu funkciju, jer je osetio da raste pritisak, ne samo na njega, već i na same strukture Dejtonskog sporazuma. "Osetio sam da pritisak ne… »
Šmit otkrio pozadinu odlaska: Pritisak je rastao i na mene i na strukture Dejtona
Danas pre 21 dana
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini (BiH) Kristijan Šmit izjavio je danas da je odlučio da podnese ostavku na tu funkciju, jer je osetio da raste pritisak, ne samo na njega, već i na same strukture Dejtonskog sporazuma. „Osetio sam da pritisak ne… »
Šmit: Podneo sam ostavku zbog pritisaka ne samo na mene već i na strukture Dejtonskog sporazuma
Kurir pre 21 dana
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini (BiH) Kristijan Šmit izjavio je danas da je odlučio da podnese ostavku na tu funkciju, jer je osetio da raste pritisak, ne samo na njega, već i na same strukture Dejtonskog sporazuma. "Osetio sam da pritisak ne… »
Šmit: Podneo sam ostavku zbog pritisaka, ne samo na mene, već i na strukture Dejtonskog sporazuma
Insajder pre 21 dana
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini (BiH) Kristijan Šmit izjavio je danas da je odlučio da podnese ostavku na tu funkciju, jer je osetio da raste pritisak, ne samo na njega, već i na same strukture Dejtonskog sporazuma. Kristijan Šmit Foto: Srđan… »
Šmit: Podneo sam ostavku zbog pritisaka, ne samo na mene, već i na strukture Dejtonskog sporazuma
N1 Info pre 21 dana
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini (BiH) Kristijan Šmit (Christian Schmidt) izjavio je danas da je odlučio da podnese ostavku na tu funkciju, jer je osetio da raste pritisak, ne samo na njega, već i na same strukture Dejtonskog sporazuma. "Osetio… »
Šmit o ostavci: Pritisci na njega i Dejtonski sporazum u BiH
Beta pre 21 dana
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini (BiH) Kristijan Šmit (Christian Schmidt) izjavio je da je odlučio da podnese ostavku na tu funkciju, jer je osetio da raste pritisak, ne samo na njega, već i na same strukture Dejtonskog sporazuma. "Osetio sam da… »
Serbian News Media pre 21 dana
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini ( BiH) Kristijan Šmit (Christian Schmidt) izjavio je da je odlučio da podnese ostavku na tu funkciju, jer je osetio da raste pritisak, ne samo na njega, već i na same strukture Dejtonskog sporazuma. „Osetio sam da… »
Šmit o ostavci: Pritisci na njega i Dejtonski sporazum u BiH
Radio sto plus pre 21 dana
“Osetio sam da pritisak ne raste samo na mene, već i na same strukture Dejtona. Bilo mi je važno obezbediti da sama funkcija nastavi postojati”, rekao je Šmit u intervjuu nemačkom Zidojče cajtungu, preneli su sarajevski mediji. Pojasnio je da bi ukidanje… »
Šmit: Ostavka zbog pritisaka, ne samo na mene, već i na strukture Dejtonskog sporazuma
Radio 021 pre 21 dana
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Kristijan Šmit izjavio je danas da je odlučio da podnese ostavku na tu funkciju, jer je osetio da raste pritisak, ne samo na njega, već i na same strukture Dejtonskog sporazuma. "Osetio sam da pritisak ne raste… »
Vesti dana »
Nagli obrt večeras stiže sa severozapada: Vetar drastično menja pravac i donosi grmljavinske pljuskove
Mondo pre 16 minutajoš 10 povezanih
Povređeni tinejdžer (16) i muškarac u sudaru motocikla i automobila u Ruzveltovoj ulici
Newsmax Balkans pre 16 minutajoš 10 povezanih
Fudbaleri Srbije doživeli težak poraz od Meksika, uz dva autogola
Radio 021 pre 11 minutajoš 13 povezanih
Skupština: Usvojeni Izveštaji o radu BIA i Izveštaji o stanju bezbednosti u Republici
RTV pre 1 satjoš 2 povezane