Povezane vesti

Mrtva trka oko Daneta (70)! Dok Sofija Janićijević flertuje sa njim, Slađa Poršelina traži da joj prepiše kuću: Ja sam prava…

Mrtva trka oko Daneta (70)! Dok Sofija Janićijević flertuje sa njim, Slađa Poršelina traži da joj prepiše kuću: Ja sam prava…

Kurir pre 1 dan
Afera Sofija Janićijević i Daneta (70) već neko vreme jedna je od glavnih tema u rijalitiju Elita. Tokom jučerašnje emisije „Radio Amnezija“, voditelj Bora Santana pročitao je pismo koje je navodno stiglo u Belu kuću upravo od Daneta. U pismu se Dane… »
"Neka mi prepiše kuću, ja sam prava žena za njega" Slađa Poršelina otkrila sve o kontaktu s Danetom (70), pa žestoko potkačila…

"Neka mi prepiše kuću, ja sam prava žena za njega" Slađa Poršelina otkrila sve o kontaktu s Danetom (70), pa žestoko potkačila…

Blic pre 1 dan
Dane je navodno poručio Sofiji da je sada sa Slađom Poršelinom, ali Slađa tvrdi da nikada nisu imali kontakt. Slađa smatra da Dane pokušava da povredi Sofiju preko nje, ali kaže da ga podržava u svemu. Afera Sofije Janićijević i Daneta (70) već neko… »

Vesti dana »