Povezane vesti

"Zelenski ulazi u katastrofu" Putinov čovek nije štedeo reči: "Svojim rukama su stvorili tragediju u Ukrajini"

"Zelenski ulazi u katastrofu" Putinov čovek nije štedeo reči: "Svojim rukama su stvorili tragediju u Ukrajini"

Blic pre 38 minuta
Peskov tvrdi da je kijevski režim stvorio tragediju i da nikada ništa dobro ne može doći iz njihove propagande On smatra da predsednik Zelenski i vlast u Ukrajini vode zemlju u još veću katastrofu Portparol Kremlja Dmitrij Peskov rekao je danas da je… »
Peskov: "Za tragediju u Ukrajini kriv je kijevski režim"

Peskov: "Za tragediju u Ukrajini kriv je kijevski režim"

B92 pre 1 sat
Portparol Kremlja Dmitrij Peskov rekao je danas da je vlast u Ukrajini obećavala da će zaustaviti rat, ali da je činila suprotno i poručio da je za rat u Ukrajini "odgovoran kijevski režim". "Oni su gurnuli svoju zemlju u katastrofu. Njihovim rukama… »
Kremlj: Iza tragedije u Ukrajini stoji kijevski režim, vlada Letonije žrtva podrške Kijevu

Kremlj: Iza tragedije u Ukrajini stoji kijevski režim, vlada Letonije žrtva podrške Kijevu

Sputnik pre 2 sata
Tragediju koja se odvija u Ukrajini počinio je kijevski režim, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov. Peskov je podsetio da je kijevski režim došao na vlast na talasu sopstvenih obećanja da će zaustaviti rat, ali je uradio upravo suprotno. Prema… »
Oglasila se Moskva: Kijevski režim je Ukrajinu doveo u katastrofu i mora sam da se suoči sa posledicama

Oglasila se Moskva: Kijevski režim je Ukrajinu doveo u katastrofu i mora sam da se suoči sa posledicama

Kurir pre 4 sati
Tragedija koja se odvija u Ukrajini počinio je kijevski režim, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov. Peskov je podsetio da je kijevski režim došao na vlast na talasu sopstvenih obećanja da će zaustaviti rat, ali je uradio upravo suprotno. - Oni su… »
Oglasio se Kremlj: Kijevski režim je Ukrajinu doveo u katastrofu i mora sam da se suoči sa posledicama

Oglasio se Kremlj: Kijevski režim je Ukrajinu doveo u katastrofu i mora sam da se suoči sa posledicama

Večernje novosti pre 5 sati
TRAGEDIJA koja se odvija u Ukrajini počinio je kijevski režim, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov. Pavel Byrkin / Sputnik / Profimedia Peskov je podsetio da je kijevski režim došao na vlast na talasu sopstvenih obećanja da će zaustaviti rat, ali… »

Vesti dana »