Povezane vesti

Oni će izaći „Lavini“ na crtu: Završeno drugo polufinalno veče u Beču! Ovo su finalisti Evrovizije 2026!

Oni će izaći „Lavini“ na crtu: Završeno drugo polufinalno veče u Beču! Ovo su finalisti Evrovizije 2026!

Dnevnik pre 8 sati
U utorak se publici predstavila srpska grupa "Lavina" sa pesmom "Kraj mene", koja je uspela da se plasira u veliko finale Evrovizije 2026, zakazano za subotu, 16. maja. U Beču je održano drugo polufinalno veče, u kojem se predstavilo 15 zemalja, a nakon… »
Poznati svi učesnici Evrovizije: Još deset zemalja izborilo plasman u veliko finale u Beču

Poznati svi učesnici Evrovizije: Još deset zemalja izborilo plasman u veliko finale u Beču

Newsmax Balkans pre 8 sati
U drugom polufinalu "Pesme Evrovizije" izabrano je još deset zemalja čime je kompletiran spisak izvođača koji će se takmičiti u finalu 16. maja u Beču. Nakon očekivanog vatrometa raznolikih i živopisnih nastupa u Viner štathale, glasovima stručnog žirija… »
Proglašeni svi finalisti Evrovizije 2026: Ove zemlje se bore za titulu pobednika, grupa Lavina dobila ozbiljne rivale

Proglašeni svi finalisti Evrovizije 2026: Ove zemlje se bore za titulu pobednika, grupa Lavina dobila ozbiljne rivale

Kurir pre 8 sati
Od najnovijeg Hronološki Nakon podsećanja na prvih desetoro finalista, voditelji proglašavaju preostalih deset zemalja koje su se predstavile večeras, a koje ćemo gledati ponovo u subotu, 16. maja. Finalisti Evrovizije 2026 su: Džej Džej, koji je prošle… »
"Mrzim manipulaciju, morao sam sve da objasnim Srbima" Oglasio se predstavnik Moldavije nakon skandala zbog Albanije i…

"Mrzim manipulaciju, morao sam sve da objasnim Srbima" Oglasio se predstavnik Moldavije nakon skandala zbog Albanije i…

Kurir pre 11 sati
Nakon prve polufinalne večeri Evrovizije, odmah su se izdvojili favoriti među kojima je, pored naše "Lavine", dominirala i Moldavija koja je nastupila prva. Satoši je izveo numeru "Viva, Moldova!", a njihov energičan nastup naterao je sve da đuskaju kako… »
"Mrzim manipulaciju, morao sam da objasnim sve Srbima": Satoshi za MONDO nakon skandala zbog Albanije i dvoglavog orla

"Mrzim manipulaciju, morao sam da objasnim sve Srbima": Satoshi za MONDO nakon skandala zbog Albanije i dvoglavog orla

Mondo pre 12 sati
Nakon prve polufinalne večeri Evrovizije, odmah su se izdvojili favoriti među kojima je, pored naše "Lavine", dominirala i Moldavija koja je nastupila prva. Satoši je izveo numeru "Viva, Moldova!", a njihov energičan nastup naterao je sve da đuskaju kako… »

Vesti dana »