Повезане вести

Бивши дечко Јоване Јеремић грли атрактивну плавушу на концерту Весне Змијанац! Драган ужива у новој љубави

Бивши дечко Јоване Јеремић грли атрактивну плавушу на концерту Весне Змијанац! Драган ужива у новој љубави

Телеграф пре 21 дана
Водитељка јутарњег програма на Пинк телевизији, Јована Јеремић, недавно је упловила у нову везу, а чини се да је и њен бивши партнер Драган Станковић кренуо даље. Драган се вечерас појавио на концерту Весне Змијанац у… »
Мирослав Илић стигао на концерт Весне Змијанац: У Арену ушао у фармеркама, па поменуо Дина Мерлина

Мирослав Илић стигао на концерт Весне Змијанац: У Арену ушао у фармеркама, па поменуо Дина Мерлина

Телеграф пре 21 дана
Вечерас, 14. маја, једна од највећих звезда народне музике, Весна Змијанац, отвара серију од три узастопна концерта у Београдској арени. Док се дворана пуни обожаваоцима, атмосфера испред улаза је већ узаврела, а екипа медија… »
Земљотрес у Арени! Дино Мерлин први гост на концерту Весне Змијанац: "Помогла је када ми је било потребно"

Земљотрес у Арени! Дино Мерлин први гост на концерту Весне Змијанац: "Помогла је када ми је било потребно"

Телеграф пре 21 дана
Легендарна певачица Весна Змијанац вечерас, 14. маја, одржава солистички концерт у Београдској арени. Иако јој је непосредно пред наступ позлило, Хитна помоћ јој је указала помоћ, након чега је Весна ипак изашла на бину и… »
(Видео) Трансродна певачица први пут у јавности након што је изашла из затвора: Дошла на концерт Весне Змијанац, сва у…

(Видео) Трансродна певачица први пут у јавности након што је изашла из затвора: Дошла на концерт Весне Змијанац, сва у…

Блиц пре 20 дана
Електра је изразила срећу што је поново у Србији и најавила да ће ускоро јавно говорити о својим недавним искуствима. Недавно се удала за свог изабраника на интимној церемонији у Сарајеву у присуству породице и деце. Трансродна… »
Српска певачица први пут у јавности након изласка из затвора: Месецима је била изарешетака, сад овако изгледа

Српска певачица први пут у јавности након изласка из затвора: Месецима је била изарешетака, сад овако изгледа

Телеграф пре 20 дана
Трансродна певачица Електра Елит појавила се вечерас на концерту Весне Змијанац у провокативном и смелом издању. Весна Змијанац вечерас концертом у Београдској арени обележава 50 година каријере, а на концерту су се појавиле и… »
Поломићу чаше од кристала: Мирослав Илић трећи специјални гост спектаклу Весне Змијанац (фото)

Поломићу чаше од кристала: Мирослав Илић трећи специјални гост спектаклу Весне Змијанац (фото)

Вечерње новости пре 20 дана
ЛЕГЕНДАРНА фолк звезда Весна Змијанац одржала је вечерас велики солистички концерт у Београдској арени, први од три, поводом 50 година успешне каријере. Фото: Д. Цакић Свој јубилеј почела је хитом "Невера моја", да би се потом… »
Весна Змијанац и Дино Мерлин запевали " Јорговане" Ерупција емоција у Арени, певач јој се обратио посебним речима: "Пружила ми…

Весна Змијанац и Дино Мерлин запевали " Јорговане" Ерупција емоција у Арени, певач јој се обратио посебним речима: "Пружила ми…

Блиц пре 20 дана
Пред концерт, Весна Змијанац је имала здравствених проблема и морала је да прими инфузију због исцрпљености. Упркос свему, Весна је изашла на сцену и показала професионализам, позирајући насмејана и спремна за наступ. Тренутак… »
Бивши дечко Јоване Јеремић има нову девојку! Драган са лепом плавушом дошао на концерт Весне Змијанац: Она блиста у црвеном…

Бивши дечко Јоване Јеремић има нову девојку! Драган са лепом плавушом дошао на концерт Весне Змијанац: Она блиста у црвеном…

Блиц пре 20 дана
Њихово прво заједничко појављивање изазвало је пометњу међу присутнима. Јована Јеремић је у интервјуу говорила о бившим партнерима и лекцијама из прошлих веза. На концерту Весне Змијанац у Арени све очи биле су упрте у… »
ЗГОДНА ПЛАВУША! Са њом је Дино Мерлин дошао на концерт! ДРАМА У АРЕНИ ТРИ ХИТНЕ ПОМОЋИ!

ЗГОДНА ПЛАВУША! Са њом је Дино Мерлин дошао на концерт! ДРАМА У АРЕНИ ТРИ ХИТНЕ ПОМОЋИ!

Свет & Скандал пре 20 дана
Први од три спектакуларна концерта Весне Змијанац у београдској Штарк Арени почео је уз велике емоције, али и праву драму која се одвијала иза кулиса непосредно пре него што су се светла угасила. Како сазнајемо са лица места… »
Дино Мерлин се обратио Београду: "Било је то кад сам био јако млад и није било много људи..." Хиљаде њих остало немо, а…

Дино Мерлин се обратио Београду: "Било је то кад сам био јако млад и није било много људи..." Хиљаде њих остало немо, а…

Курир пре 20 дана
Музичка звезда Весна Змијанац вечерас пева пред крцатом Београдском Ареном. Она је заблистала у елегантној хаљини са кристалима коју јој је за ову прилику одабрао дугогодишњи пријатељ Боки 13. Међу колегама које су дошле да је… »
"Пружила ми је руку кад нико није": Дино Мерлин крај Весне Змијанац, извели највећи хит, гори арена (видео)

"Пружила ми је руку кад нико није": Дино Мерлин крај Весне Змијанац, извели највећи хит, гори арена (видео)

Мондо пре 20 дана
Весна Змијанац обележава 50 година каријере првим од три концерта у Београдској арени, а као специјалан гост на бини се појавио нико други до Дино Мерлин са којим је отпевала један од својих највећих хитова. Хрватски уметник био… »
Весни Змијанац позлило пред почетак концерта у Београдској арени

Весни Змијанац позлило пред почетак концерта у Београдској арени

Б92 пре 20 дана
Певачици Весни Змијанац наводно је позлило пред почетак вечерашњег концерта у Београдској арени. Наиме, кола Хитне помоћи наводно су стигла на главни улаз Арене, након чега је екипа ушла у бекстејџ, пише Телеграф. "Њој су дали… »
Ја имам неког, а ти си сам: Аца Лукас други специјални гост на концерту Весне Змијанац (фото)

Ја имам неког, а ти си сам: Аца Лукас други специјални гост на концерту Весне Змијанац (фото)

ФОЛК дива Весна Змијанац одржала је вечерас велики концерт у Београдској арени, први од три, поводом 50 година успешне каријере. Фото: Новости На свом јубилеју Весна је певала своје хитове који обележили многе генерације, а после… »
"Изненађен сам, слушао сам је..." Боки 13 о стању Весне Змијанац након што јој је позлило

"Изненађен сам, слушао сам је..." Боки 13 о стању Весне Змијанац након што јој је позлило

Телеграф пре 20 дана
Весна Змијанац вечерас, 14. маја, одржава солистички концерт у Београдској арени, а међу бројним гостима и колегама појавио се и Боки 13, који је пред камерама говорио о актуелним темама и сарадњи са певачицом. Подсетимо, Весни… »
Златних 50 година каријере: Весна Змијанац одржала први од три велика солистичка концерта поводом пет деценија постојања…

Златних 50 година каријере: Весна Змијанац одржала први од три велика солистичка концерта поводом пет деценија постојања…

ЛЕГЕНДАРНА фолк звезда Весна Змијанац одржала је вечерас велики солистички концерт у Београдској арени, први од три, поводом 50 година успешне каријере. Фото: Новости Свој јубилеј почела је хитом "Невера моја", да би се потом… »
Цела естрада на концерту: Весну Змијанац подржале многобројне колеге на њен златни јубилеј (фото)

Цела естрада на концерту: Весну Змијанац подржале многобројне колеге на њен златни јубилеј (фото)

ФОЛК дива Весна Змијанац одржала је вечерас велики концерт у Београдској арени, први од три, поводом 50 година успешне каријере. Фото: Новости Публика у Арени уживала је у њеним ванвременским хитова који су обележиле многе… »
Кад замиришу јорговани: Дино Мерлин први специјални гост на концерту Весне Змијанац - "Отпевали легендарни дует" (фото)

Кад замиришу јорговани: Дино Мерлин први специјални гост на концерту Весне Змијанац - "Отпевали легендарни дует" (фото)

ЛЕГЕНДАРНА фолк звезда Весна Змијанац одржала је вечерас велики солистички концерт у Београдској арени, први од три, поводом 50 година успешне каријере. Фото: Новости Свој јубилеј почела је хитом "Невера моја", да би се потом… »
Прва слика Весне Змијанац након што је хитна помоћ реаговала! Огласила се пред концерт: Певачица позира у црној хаљини са…

Прва слика Весне Змијанац након што је хитна помоћ реаговала! Огласила се пред концерт: Певачица позира у црној хаљини са…

Блиц пре 20 дана
Њена ћерка Николија и зет Реља Поповић пружили су јој велику подршку, поносно позирајући пред камерама. Иако је долазак Хитне помоћи забринуо многе, Весна је још једном показала свој професионализам. Иако је вест о интервенцији… »
Бивши Јоване Јеремић на концерту Весне Змијанац са новом девојком: Пекар смувао опасну бомбу, не пушта је (фото)

Бивши Јоване Јеремић на концерту Весне Змијанац са новом девојком: Пекар смувао опасну бомбу, не пушта је (фото)

Мондо пре 20 дана
Весна Змијанац вечерас ће одржати први од три велика концерта у Београдској арени на којима ће прославити 50 година каријере, а у публици смо запазили и нека позната лица попут Мирослава Илића који је дошао међу првима, али и… »
Торба скупља од 15.000€! Ова звезда се појавила на концерту Весне Змијанац! Оплео по Цеци: "Она је од оних који немају стила"…

Торба скупља од 15.000€! Ова звезда се појавила на концерту Весне Змијанац! Оплео по Цеци: "Она је од оних који немају стила"…

Курир пре 20 дана
Наша музичка звезда, Весна Змијанац, вечерас организује концерт у Београдској Арени. Како смо већ писали, тик пред концерт, певачици је позлило. Возила хитне помоћи су била на лицу места, а певачица се потом огласила на… »
Дино Мерлин САМО ЗБОГ ВЕСНЕ ЗМИЈАНАЦ СТИГАО У БЕОГРАД!

Дино Мерлин САМО ЗБОГ ВЕСНЕ ЗМИЈАНАЦ СТИГАО У БЕОГРАД!

Свет & Скандал пре 20 дана
Балканска звезда Весна Змијанац започела је вечерас серију од три солистичка концерта у Београдској Арени, поводом невероватног јубилеја – 50 година успешне каријере. Атмосфера је достигла тачку усијања оног тренутка када се на… »
Прва слика Весне Змијанац након што јој је Хитна указала помоћ: Певачица се огласила пред концерт

Прва слика Весне Змијанац након што јој је Хитна указала помоћ: Певачица се огласила пред концерт

Телеграф пре 20 дана
Весни Змијанац је вечерас, 14. маја, пред први солистички концерт у Београдској арени, позлило због чега јој је указана хитна помоћ. Наиме, екипа Хитне помоћи стигла је у Београдску арену, где су је прикључили на инфузију. Чим… »
Николија са прорезима на куковима, а Реља у урбаном фазону ћерка и зет стигли на концерт Весне Змијанац: Позирају и пуцају од…

Николија са прорезима на куковима, а Реља у урбаном фазону ћерка и зет стигли на концерт Весне Змијанац: Позирају и пуцају од…

Блиц пре 20 дана
Непосредно пред концерт Весна је имала здравствене проблеме и примила је инфузију у бекстејџу. Николија и Реља су привукли пажњу модерним модним комбинацијама. Весна Змијанац одржаће вечерас спектакуларан концерт у београдској… »
Николија и Реља на концерту Весне Змијанац након што јој је позлило! Ево шта је певачица рекла за мајку

Николија и Реља на концерту Весне Змијанац након што јој је позлило! Ево шта је певачица рекла за мајку

Телеграф пре 20 дана
Легендарна певачица Весна Змијанац вечерас, 14. маја, одржава први од три узастопна концерта, а пред сам почетак у Београдску арену стигли су бројни чланови породице, пријатељи и колеге. Међу првима је дошао Мирослав Илић, који… »

Вести дана »