Povezane vesti
Bivši dečko Jovane Jeremić grli atraktivnu plavušu na koncertu Vesne Zmijanac! Dragan uživa u novoj ljubavi
Telegraf 14.05.2026
Voditeljka jutarnjeg programa na Pink televiziji, Jovana Jeremić, nedavno je uplovila u novu vezu, a čini se da je i njen bivši partner Dragan Stanković krenuo dalje. Dragan se večeras pojavio na koncertu Vesne Zmijanac u Beogradskoj areni u društvu nove… »
Miroslav Ilić stigao na koncert Vesne Zmijanac: U Arenu ušao u farmerkama, pa pomenuo Dina Merlina
Telegraf 14.05.2026
Večeras, 14. maja, jedna od najvećih zvezda narodne muzike, Vesna Zmijanac, otvara seriju od tri uzastopna koncerta u Beogradskoj areni. Dok se dvorana puni obožavaocima, atmosfera ispred ulaza je već uzavrela, a ekipa medija dočekala je prve goste koji… »
Zemljotres u Areni! Dino Merlin prvi gost na koncertu Vesne Zmijanac: "Pomogla je kada mi je bilo potrebno"
Telegraf 14.05.2026
Legendarna pevačica Vesna Zmijanac večeras, 14. maja, održava solistički koncert u Beogradskoj areni. Iako joj je neposredno pred nastup pozlilo, Hitna pomoć joj je ukazala pomoć, nakon čega je Vesna ipak izašla na binu i pozdravila publiku koja ju je… »
(Video) Transrodna pevačica prvi put u javnosti nakon što je izašla iz zatvora: Došla na koncert Vesne Zmijanac, sva u…
Blic 14.05.2026
Elektra je izrazila sreću što je ponovo u Srbiji i najavila da će uskoro javno govoriti o svojim nedavnim iskustvima. Nedavno se udala za svog izabranika na intimnoj ceremoniji u Sarajevu u prisustvu porodice i dece. Transrodna pevačica Elektra Elit (48)… »
Srpska pevačica prvi put u javnosti nakon izlaska iz zatvora: Mesecima je bila izarešetaka, sad ovako izgleda
Telegraf 14.05.2026
Transrodna pevačica Elektra Elit pojavila se večeras na koncertu Vesne Zmijanac u provokativnom i smelom izdanju. Vesna Zmijanac večeras koncertom u Beogradskoj areni obeležava 50 godina karijere, a na koncertu su se pojavile i brojne poznate ličnosti sa… »
Polomiću čaše od kristala: Miroslav Ilić treći specijalni gost spektaklu Vesne Zmijanac (foto)
Večernje novosti 14.05.2026
LEGENDARNA folk zvezda Vesna Zmijanac održala je večeras veliki solistički koncert u Beogradskoj areni, prvi od tri, povodom 50 godina uspešne karijere. Foto: D. Cakić Svoj jubilej počela je hitom "Nevera moja", da bi se potom ređale numere koje su… »
Vesna Zmijanac i Dino Merlin zapevali " Jorgovane" Erupcija emocija u Areni, pevač joj se obratio posebnim rečima: "Pružila mi…
Blic 14.05.2026
Pred koncert, Vesna Zmijanac je imala zdravstvenih problema i morala je da primi infuziju zbog iscrpljenosti. Uprkos svemu, Vesna je izašla na scenu i pokazala profesionalizam, pozirajući nasmejana i spremna za nastup. Trenutak koji je cela Arena s… »
Bivši dečko Jovane Jeremić ima novu devojku! Dragan sa lepom plavušom došao na koncert Vesne Zmijanac: Ona blista u crvenom…
Blic 14.05.2026
Njihovo prvo zajedničko pojavljivanje izazvalo je pometnju među prisutnima. Jovana Jeremić je u intervjuu govorila o bivšim partnerima i lekcijama iz prošlih veza. Na koncertu Vesne Zmijanac u Areni sve oči bile su uprte u Dragana Stankovića, bivšeg… »
ZGODNA PLAVUŠA! Sa njom je Dino Merlin došao na koncert! DRAMA U ARENI TRI HITNE POMOĆI!
Svet & Skandal 14.05.2026
Prvi od tri spektakularna koncerta Vesne Zmijanac u beogradskoj Štark Areni počeo je uz velike emocije, ali i pravu dramu koja se odvijala iza kulisa neposredno pre nego što su se svetla ugasila. Kako saznajemo sa lica mesta, neposredno pred početak… »
Dino Merlin se obratio Beogradu: "Bilo je to kad sam bio jako mlad i nije bilo mnogo ljudi..." Hiljade njih ostalo nemo, a…
Kurir 14.05.2026
Muzička zvezda Vesna Zmijanac večeras peva pred krcatom Beogradskom Arenom. Ona je zablistala u elegantnoj haljini sa kristalima koju joj je za ovu priliku odabrao dugogodišnji prijatelj Boki 13. Među kolegama koje su došle da je podrže na nastupu, bio… »
"Pružila mi je ruku kad niko nije": Dino Merlin kraj Vesne Zmijanac, izveli najveći hit, gori arena (video)
Mondo 14.05.2026
Vesna Zmijanac obeležava 50 godina karijere prvim od tri koncerta u Beogradskoj areni, a kao specijalan gost na bini se pojavio niko drugi do Dino Merlin sa kojim je otpevala jedan od svojih najvećih hitova. Hrvatski umetnik bio je vidno emotivan, a… »
Vesni Zmijanac pozlilo pred početak koncerta u Beogradskoj areni
B92 14.05.2026
Pevačici Vesni Zmijanac navodno je pozlilo pred početak večerašnjeg koncerta u Beogradskoj areni. Naime, kola Hitne pomoći navodno su stigla na glavni ulaz Arene, nakon čega je ekipa ušla u bekstejdž, piše Telegraf. "Njoj su dali infiziju, jer se nije… »
Ja imam nekog, a ti si sam: Aca Lukas drugi specijalni gost na koncertu Vesne Zmijanac (foto)
FOLK diva Vesna Zmijanac održala je večeras veliki koncert u Beogradskoj areni, prvi od tri, povodom 50 godina uspešne karijere. Foto: Novosti Na svom jubileju Vesna je pevala svoje hitove koji obeležili mnoge generacije, a posle Dina i dueta "Kad… »
"Iznenađen sam, slušao sam je..." Boki 13 o stanju Vesne Zmijanac nakon što joj je pozlilo
Telegraf 14.05.2026
Vesna Zmijanac večeras, 14. maja, održava solistički koncert u Beogradskoj areni, a među brojnim gostima i kolegama pojavio se i Boki 13, koji je pred kamerama govorio o aktuelnim temama i saradnji sa pevačicom. Podsetimo, Vesni Zmijanac je neposredno… »
Zlatnih 50 godina karijere: Vesna Zmijanac održala prvi od tri velika solistička koncerta povodom pet decenija postojanja…
LEGENDARNA folk zvezda Vesna Zmijanac održala je večeras veliki solistički koncert u Beogradskoj areni, prvi od tri, povodom 50 godina uspešne karijere. Foto: Novosti Svoj jubilej počela je hitom "Nevera moja", da bi se potom ređale numere koje su… »
Cela estrada na koncertu: Vesnu Zmijanac podržale mnogobrojne kolege na njen zlatni jubilej (foto)
FOLK diva Vesna Zmijanac održala je večeras veliki koncert u Beogradskoj areni, prvi od tri, povodom 50 godina uspešne karijere. Foto: Novosti Publika u Areni uživala je u njenim vanvremenskim hitova koji su obeležile mnoge generacije. Foto: Novosti… »
Kad zamirišu jorgovani: Dino Merlin prvi specijalni gost na koncertu Vesne Zmijanac - "Otpevali legendarni duet" (foto)
LEGENDARNA folk zvezda Vesna Zmijanac održala je večeras veliki solistički koncert u Beogradskoj areni, prvi od tri, povodom 50 godina uspešne karijere. Foto: Novosti Svoj jubilej počela je hitom "Nevera moja", da bi se potom ređale numere koje su… »
Prva slika Vesne Zmijanac nakon što je hitna pomoć reagovala! Oglasila se pred koncert: Pevačica pozira u crnoj haljini sa…
Blic 14.05.2026
Njena ćerka Nikolija i zet Relja Popović pružili su joj veliku podršku, ponosno pozirajući pred kamerama. Iako je dolazak Hitne pomoći zabrinuo mnoge, Vesna je još jednom pokazala svoj profesionalizam. Iako je vest o intervenciji Hitne pomoći pred… »
Bivši Jovane Jeremić na koncertu Vesne Zmijanac sa novom devojkom: Pekar smuvao opasnu bombu, ne pušta je (foto)
Mondo 14.05.2026
Vesna Zmijanac večeras će održati prvi od tri velika koncerta u Beogradskoj areni na kojima će proslaviti 50 godina karijere, a u publici smo zapazili i neka poznata lica poput Miroslava Ilića koji je došao među prvima, ali i Nikoliju i Relju i Elektru… »
Torba skuplja od 15.000€! Ova zvezda se pojavila na koncertu Vesne Zmijanac! Opleo po Ceci: "Ona je od onih koji nemaju stila"…
Kurir 14.05.2026
Naša muzička zvezda, Vesna Zmijanac, večeras organizuje koncert u Beogradskoj Areni. Kako smo već pisali, tik pred koncert, pevačici je pozlilo. Vozila hitne pomoći su bila na licu mesta, a pevačica se potom oglasila na društvenim mrežama i time stavila… »
Dino Merlin SAMO ZBOG VESNE ZMIJANAC STIGAO U BEOGRAD!
Svet & Skandal 14.05.2026
Balkanska zvezda Vesna Zmijanac započela je večeras seriju od tri solistička koncerta u Beogradskoj Areni, povodom neverovatnog jubileja – 50 godina uspešne karijere. Atmosfera je dostigla tačku usijanja onog trenutka kada se na bini, kao specijalni gost… »
Prva slika Vesne Zmijanac nakon što joj je Hitna ukazala pomoć: Pevačica se oglasila pred koncert
Telegraf 14.05.2026
Vesni Zmijanac je večeras, 14. maja, pred prvi solistički koncert u Beogradskoj areni, pozlilo zbog čega joj je ukazana hitna pomoć. Naime, ekipa Hitne pomoći stigla je u Beogradsku arenu, gde su je priključili na infuziju. Čim se Vesni poboljšalo… »
Nikolija sa prorezima na kukovima, a Relja u urbanom fazonu ćerka i zet stigli na koncert Vesne Zmijanac: Poziraju i pucaju od…
Blic 14.05.2026
Neposredno pred koncert Vesna je imala zdravstvene probleme i primila je infuziju u bekstejdžu. Nikolija i Relja su privukli pažnju modernim modnim kombinacijama. Vesna Zmijanac održaće večeras spektakularan koncert u beogradskoj Areni, a najveća podrška… »
Nikolija i Relja na koncertu Vesne Zmijanac nakon što joj je pozlilo! Evo šta je pevačica rekla za majku
Telegraf 14.05.2026
Legendarna pevačica Vesna Zmijanac večeras, 14. maja, održava prvi od tri uzastopna koncerta, a pred sam početak u Beogradsku arenu stigli su brojni članovi porodice, prijatelji i kolege. Među prvima je došao Miroslav Ilić, koji će biti jedan od gostiju… »
Vesti dana »
U Srbiji i danas pretežno sunčano i veoma toplo, temperature do 40 stepeni
Nova pre 2 satajoš 2 povezane
Potrošnja vode u Beogradu blizu rekordne: "Plastični bazeni posebno veliko opterećenje"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Fenerbahče se primakao Ligi šampiona, "dželat" Vojvodine napravio korak ka Ligi Evrope
Nova pre 2 satajoš 1 povezana
Trampova administracija vratila kompanijama 100 milijardi dolara zbog nezakonito naplaćenih carina
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Haos na putevima u Subotici: U devet nesreća povređeno šest osoba, policija iz saobraćaja isključila 44 vozača
Blic pre 1 satjoš 1 povezana