Povezane vesti
Pobedila je rak, a sad juri pobedu na Evroviziji: Predstavnica Australije zbog bolesti ponovo učila da govori, a favorit je u…
Kurir pre 9 sati
Australijska pop zvezda Delta Gudrem nada se da će Australiji prvi put doneti evrovizijsku slavu, takmičeći se u Beču sa svojom pesmom "Eclipse". Pevačica rođena u Sidneju jedan je od velikih favorita za pobedu na ovogodišnjem takmičenju za Pesmu… »
"Gubitak kose mi je bio težak, bila sam tinejdžerka": Predstavnica Australije dobila je rak posle objavljivanja albuma koji je…
Nova pre 9 sati
Predstavnica Australije na Evroviziji Delta Gudrem predstavila se večeras, u drugom polufinalu, pesmom "Eclipse". Ova 41-godišnja pevačica i glumica već je dobro poznato ime u rodnoj Australiji, ali i milionima širom sveta zahvaljujući ulozi u sapunici… »
Ovaj nastup podseća na "zlatno doba" Evrovizije: Fanovi su priželjkivali ovaj melos FOTO/VIDEO
B92 pre 10 sati
Kiparska predstavnica Antigoni sa pesmom "JALLA" donela je zvuk i nastup koji je mnoge vratio u "zlatno doba" Evrovizije — vreme kada su slične, melodične i "zarazne" numere dominirale radio stanicama i postajale hitovi širom Evrope. Antigoni je… »
Ovo je tekst kontroverzne pesme zbog koje su tražili diskvalifikaciju Rumunije sa Evrovizije: Kažu da poziva na nasilje, a…
Nova pre 10 sati
Večeras se odražava drugo polufinale u kom ćemo saznati konačan spisak učesnika velikog finala Evrovizije u Beču. Voditelji programa su Viktorija Svarovski – TV voditeljka, preduzetnica, model, dizajnerka i pevačica, i Mihael Ostrovski, filmski i… »
Rumunska predstavnica izazvala frontmena "Lavine": Evo da li je uspela da nadmaši Srbiju na Evroviziji VIDEO
B92 pre 10 sati
Rumuniju je u drugom polufinalu Evrovizije 2026 predstavila Alexandra Căpitănescu sa pesmom "Choke Me". Alexandra je nastupila pod rednim brojem 3, a njen nastup su obeležili crni kožni kostimi, tvrđi ton, nesvakidašnja koreografija i kontroverzne reči… »
Bugarka zapalila evrovizijsku scenu: Na Daru niko nije ostao ravnodušan FOTO/VIDEO
B92 pre 10 sati
Bugarska predstavnica Dara otvorila je drugo polufinale Evrovizije 2026 energičnim nastupom koji je naišao na pozitivne reakcije publike. Bugarsku je Dara tokom drugog polufinala Evrovizije 2026 predstavila pesmom "Bangaranga" koju je izvela na engleskom… »
Vesti dana »
Sunčano vreme pre podne, kasnije mogući kiša i pljuskovi: Slično i za vikend vreme.
Newsmax Balkans pre 31 minutajoš 15 povezanih
Povređeno Dvoje biciklista: Burna noć u Beogradu: Hitna imala pune ruke posla, pomoć tražili i ovi građani
Blic pre 1 satjoš 7 povezanih
SOS Dečija sela Srbija: Porast broja dece u domskom smeštaju, potrebna snažnija podrška porodicama
N1 Info pre 15 minutajoš 1 povezana
Niš, moj grad: Građani više nisu bezbedni ni kada mirno stoje na ulici
N1 Info pre 20 minutajoš 1 povezana