Povezane vesti
Ovo je tekst pesme Rumunke zbog koje traže diskvalifikaciju sa Evrovizije: Peva o gušenju, da li vidite problem?
Mondo pre 3 dana
Aleksandra Kepitinesku, predstavnica Rumunije, nastupila je treća pesmom "Choke me", koja već danima izaziva lavinu negativnih reakcija i kontroverzi. Pesma je izazvala oštre reakcije aktivista, stručnjaka i dela javnosti koji upozoravaju da tekst može… »
"Da li želiš da me ukrotiš, guši me": Ovo je tekst kontroverzne pesme zbog koje su tražili diskvalifikaciju Rumunije sa…
Kurir pre 3 dana
Aleksandra Kapitanesku predstavlja Rumuniju na ovogodišnjoj Evroviziji, a večeras je nastupila u drugoj polufinalnoj večeri. Još pred takmičenje izazvala je brojne kontroverze zbog teksta pesme koju izvodi. Pesma je izazvala oštre reakcije aktivista… »
Vesti dana »
'Slučaj Senjak': Policija pretražuje teren, pronađen automobil u vezi sa nestalim muškarcem
BBC News pre 2 satajoš 88 povezanih
Fars: SAD postavile pet uslova Iranu; požar u okolini nuklearke u UAE posle napada dronom
RTS pre 44 minutajoš 37 povezanih
"Tada sam već video koliko je talentovana": Željko Joksimović uputio emitivne reči pobednici Evrovizije
Mondo pre 3 satajoš 29 povezanih
Vojvodina vicešampion Srbije, Partizan nije uspeo: Novosađani idu u Ligu Evrope
Mondo pre 3 minutajoš 59 povezanih