Povezane vesti
Ovo je tekst pesme Rumunke zbog koje traže diskvalifikaciju sa Evrovizije: Peva o gušenju, da li vidite problem?
Mondo 14.05.2026
Aleksandra Kepitinesku, predstavnica Rumunije, nastupila je treća pesmom "Choke me", koja već danima izaziva lavinu negativnih reakcija i kontroverzi. Pesma je izazvala oštre reakcije aktivista, stručnjaka i dela javnosti koji upozoravaju da tekst može… »
"Da li želiš da me ukrotiš, guši me": Ovo je tekst kontroverzne pesme zbog koje su tražili diskvalifikaciju Rumunije sa…
Kurir 14.05.2026
Aleksandra Kapitanesku predstavlja Rumuniju na ovogodišnjoj Evroviziji, a večeras je nastupila u drugoj polufinalnoj večeri. Još pred takmičenje izazvala je brojne kontroverze zbog teksta pesme koju izvodi. Pesma je izazvala oštre reakcije aktivista… »
Vesti dana »
Turisti sve više dolaze u Srbiju: Objavljeni podaci za jul, evo koja mesta su bila najposećenija
NIN pre 1 satjoš 37 povezanih
Završena sednica Skupštine, usvojeni rebalans budžeta i zakon o jednokratnoj podršci
RTS pre 22 minutajoš 61 povezana
Prevoznici Zapadnog Balkana dali EU rok do 14. septembra: U suprotnom slede blokade granica
NIN pre 21 minutajoš 29 povezanih
Svečani prijem prvaka u OŠ „Kirilo Savić“ – upisan 81 učenik (VIDEO)
InfoLIGA pre 1 satjoš 32 povezane
VJT u Subotici: Istraga protiv 7 osoba u vezi sa pronađenim eksplozivom kod Kanjiže
Nedeljnik pre 2 satajoš 32 povezane