Povezane vesti
Dvejn Vašington: „Ovaj grad i klub će mi zauvek ostati urezani u sećanje!“
Hot sport pre 10 sati
Nema sumnje da je mnogo falio ekipi tokom odsustva zbog povrede! Američki bek Dvejn Vašington, gori od želje da pred Grobarima ponovo pruži još jednu svoju fenomenalnu partiju, kakvih je imao na desetine u dresu ‘crno-belih’. „Dobro se osećam. Sada je… »
Vašington emotivan pred završnicu sezone: Beograd i Partizan će mi zauvek ostati u srcu...
Kurir pre 10 sati
Partizan sada očekuju polufinale ABA lige, a kasnije krajem meseca i završni turnir KLS u Nišu. Povreda je iza Vašingtona, koji je apsolutno spreman da se stavi maksimalno na raspolaganje. "Dobro se osećam. Sada je vreme za pobede. Prošle godine smo… »
Vašington: "Partizan će mi zauvek biti u srcu"
B92 pre 10 sati
Košarkaš Partizana Dvejn Vašington ističe da se dobro oseća i da je spreman za završnicu sezone. Partizan sada očekuju polufinale ABA lige, a kasnije krajem meseca i F4 KLS u Nišu. Povreda je iza Vašingtona, koji je apsolutno spreman da se stavi… »
Vesti dana »
Potpredsednik Irana: Nećemo se odreći Ormuskog moreuza ni po kojoj cenu; SAD: Zajednički jezik sa Pekingom u vezi sa Iranom
RTS pre 6 minutajoš 7 povezanih
Povređeno Dvoje biciklista: Burna noć u Beogradu: Hitna imala pune ruke posla, pomoć tražili i ovi građani
Blic pre 1 satjoš 7 povezanih
SOS Dečija sela Srbija: Porast broja dece u domskom smeštaju, potrebna snažnija podrška porodicama
N1 Info pre 15 minutajoš 1 povezana
"Incident kod Pravnog fakulteta dokaz da građani više nisu bezbedni ni kada mirno stoje na ulici"
Nova pre 11 minutajoš 1 povezana