Povezane vesti
Dvejn Vašington: „Ovaj grad i klub će mi zauvek ostati urezani u sećanje!“
Hot sport 14.05.2026
Nema sumnje da je mnogo falio ekipi tokom odsustva zbog povrede! Američki bek Dvejn Vašington, gori od želje da pred Grobarima ponovo pruži još jednu svoju fenomenalnu partiju, kakvih je imao na desetine u dresu ‘crno-belih’. „Dobro se osećam. Sada je… »
Vašington emotivan pred završnicu sezone: Beograd i Partizan će mi zauvek ostati u srcu...
Kurir 14.05.2026
Partizan sada očekuju polufinale ABA lige, a kasnije krajem meseca i završni turnir KLS u Nišu. Povreda je iza Vašingtona, koji je apsolutno spreman da se stavi maksimalno na raspolaganje. "Dobro se osećam. Sada je vreme za pobede. Prošle godine smo… »
Vašington: "Partizan će mi zauvek biti u srcu"
B92 14.05.2026
Košarkaš Partizana Dvejn Vašington ističe da se dobro oseća i da je spreman za završnicu sezone. Partizan sada očekuju polufinale ABA lige, a kasnije krajem meseca i F4 KLS u Nišu. Povreda je iza Vašingtona, koji je apsolutno spreman da se stavi… »
Vesti dana »
U Novom Sadu uhapšen muškarac za kojim je bilo raspisano više potraga i poternica
N1 Info pre 1 satjoš 21 povezana
Putin se umiljava Trampu: "Oni imaju dobru ličnu hemiju": Oglasila se i ruska ambasada, šef Kremlja hvali istorijsko savezništvo sa Amerikom
Blic pre 2 satajoš 23 povezane
Uhapšene dve osobe zbog sumnje da su ubile muškarca i zakopale njegovo telo u Rumi
NIN pre 6 minutajoš 32 povezane