Povezane vesti
Dvejn Vašington: „Ovaj grad i klub će mi zauvek ostati urezani u sećanje!“
Hot sport pre 27 dana
Nema sumnje da je mnogo falio ekipi tokom odsustva zbog povrede! Američki bek Dvejn Vašington, gori od želje da pred Grobarima ponovo pruži još jednu svoju fenomenalnu partiju, kakvih je imao na desetine u dresu ‘crno-belih’. „Dobro se osećam. Sada je… »
Vašington emotivan pred završnicu sezone: Beograd i Partizan će mi zauvek ostati u srcu...
Kurir pre 27 dana
Partizan sada očekuju polufinale ABA lige, a kasnije krajem meseca i završni turnir KLS u Nišu. Povreda je iza Vašingtona, koji je apsolutno spreman da se stavi maksimalno na raspolaganje. "Dobro se osećam. Sada je vreme za pobede. Prošle godine smo… »
Vašington: "Partizan će mi zauvek biti u srcu"
B92 pre 27 dana
Košarkaš Partizana Dvejn Vašington ističe da se dobro oseća i da je spreman za završnicu sezone. Partizan sada očekuju polufinale ABA lige, a kasnije krajem meseca i F4 KLS u Nišu. Povreda je iza Vašingtona, koji je apsolutno spreman da se stavi… »
Vesti dana »
Amerika napala Iran drugi dan zaredom, Tramp kaže da Teheran 'predugo pregovara'
BBC News pre 18 minutajoš 20 povezanih
Čudo u Njujorku: Preokret od 29 razlike, ovo NBA nije videla u istoriji
Mondo pre 1 satjoš 16 povezanih
Oglasio se RHMZ! Hitna upozorenja za nevreme stižu sat-dva unapred: Ovo su kritične lokacije širom Srbije
Telegraf pre 3 minutajoš 12 povezanih