Povezane vesti

"Ponosan sam na korene, ja sam i Srbin i Hrvat!" Postao legenda, plakao zbog himne Hrvatske, a odgovorom na nezgodno pitanje…

"Ponosan sam na korene, ja sam i Srbin i Hrvat!" Postao legenda, plakao zbog himne Hrvatske, a odgovorom na nezgodno pitanje…

Kurir pre 20 dana
Rukometaši Srbije uspeli su da savladaju Mađarsku u niškom "Čairu" sa 31:29 i na taj način steknu kapital u borbi za Svetsko prvenstvo, pred revanš koji se igra u nedelju. Mogli su "orlovi" i do ubedljivije pobede, ali su odigrali fenomenalan meč i… »
Nedelja je dan „D“ za „orlove“! Kojadinović: Ne sumnjam u ovu ekipu, možemo do SP

Nedelja je dan „D“ za „orlove“! Kojadinović: Ne sumnjam u ovu ekipu, možemo do SP

Dnevnik pre 20 dana
Rukometaši Srbije pobedili su Mađarsku 31:29 u prvom meču baraža za plasman na Svetsko prvenstvo odigranom u Nišu. Revanš se igra u nedelju od 17.30 časova u Vespremu. Desni bek Srbije Uroš Kojadinović je prokomentarisao prvi duel i istakao da je pobeda… »
Rukometaši imaju za čim da žale: Šteta što je na kraju bilo samo dva razlike

Rukometaši imaju za čim da žale: Šteta što je na kraju bilo samo dva razlike

Sputnik pre 20 dana
Odigrali smo jako dobro, u odličnoj atmosferi. Šteta što je na kraju bilo samo dva razlike, ali rezultat je super, Mađarska je jedna od najboljih reprezentacija na svetu i idemo u nedelju da se borimo za plasman na Svetsko prvenstvo, rekao je srpski… »
Na pobedu i u Vespremu: Rukometaši veruju da u revanš meču baraža za Svetsko prvenstvo u Nemačkoj mogu da nadmudre Mađare

Na pobedu i u Vespremu: Rukometaši veruju da u revanš meču baraža za Svetsko prvenstvo u Nemačkoj mogu da nadmudre Mađare

Večernje novosti pre 20 dana
POBEDI se u "zube ne gleda". Rukometaši ne kriju da bi pre prvog meča baraža za SP od 13. do 31.januara u Nemačkoj u Nišu potpisali da savladaju Mađare sa dva gola razlike. Zato previše ne žale što nisu sačuvali plus sedam, već su okrenti revanšu u… »
Rukometaši Srbije se nadaju pobedi i u Mađarskoj: Šteta što nije bilo ubedljivije u Nišu

Rukometaši Srbije se nadaju pobedi i u Mađarskoj: Šteta što nije bilo ubedljivije u Nišu

Euronews pre 20 dana
Rukometaši Srbije napravili su veliki korak ka plasmanu na Svetsko prvenstvo pošto su u spektakularnoj atmosferi niškog "Čaira" savladali selekciju Mađarske sa 31:29 (18:12) u prvom meču baraža. Nosila ih je huk sa tribina, a oni su uzvratili partijom… »
Đukić: "Moglo je i ubedljivije, ali idemo u Mađarsku da pobedimo"

Đukić: "Moglo je i ubedljivije, ali idemo u Mađarsku da pobedimo"

Sportske.net pre 20 dana
Rukometaši Srbije pobedili su sinoć Mađarsku u Nišu rezultatom 31:29 u prvoj utakmici baraža za plasman na Svetsko prvenstvo 2027. godine. Revanš se igra već za dva dana u Vespremu od 17.30 sati, a nakon njega će biti poznat učesnik šampionata sveta… »
Ovako su rukometaši Srbije srušili mađare! "Orlovi" poleteli ka Svetskom prvenstvu i stekli kapital pred revanš - pogledajte…

Ovako su rukometaši Srbije srušili mađare! "Orlovi" poleteli ka Svetskom prvenstvu i stekli kapital pred revanš - pogledajte…

Kurir pre 20 dana
Rukometaši Srbije uspeli su da savladaju Mađarsku sa 31:29 u punoj hali "Čair" u Nišu i da steknu kapital pred revanš meč baraža za Svetsko prvenstvo koji se igra u nedelju. Mogla je pobeda da bude i ubedljivija, ali ne bi trebalo žaliti jer su "orlovi"… »
Dva gola velike nade: Rukometaši u prvoj utakmici baraža za odlazak na SP u Nišu savladali Mađarsku sa 31:29

Dva gola velike nade: Rukometaši u prvoj utakmici baraža za odlazak na SP u Nišu savladali Mađarsku sa 31:29

Večernje novosti pre 20 dana
DVA gola velike nade za "orlove". Rukometaši su u prvom meču baraža zaodlazak na Svetsko prvenstvo od 13. do 31. januara iduće godine uNemačkoj u Nišu savladali Mađarsku sa 31:29 (18:12). Revanš je u nedelju, 17. aprila (17.30) u Vespremu. FOTO: A. Ilić… »
Srbija zakomplikovala pred kraj, ali upisala pobedu u prvom meču baraža za Svetsko prvenstvo

Srbija zakomplikovala pred kraj, ali upisala pobedu u prvom meču baraža za Svetsko prvenstvo

Danas pre 21 dana
Rukometaši Srbije pobedili su kao domaćini selekciju Mađarske rezultatom 31:29 (18:12, 13:17) u prvoj utakmici baraža za plasman na Svetsko prvenstvo 2027. godine. Videla se velika želja srpskih reprezentativaca od samog starta u dvorani Čair u Nišu… »

Vesti dana »