Povezane vesti
Ovo je plavuša kojoj je Jakov Jozinović poklonio ružu na koncertu: Svi gledali samo u nju
Telegraf pre 3 sata
Mladi pevač Jakov Jozinović održao je čak deset koncerata u beogradskom Sava centru, a svaki nastup izazvao je veliko interesovanje publike. Ipak, jedan detalj sa devetog koncerta posebno je privukao pažnju. Tokom nastupa, Jakov je jednoj devojci iz… »
Jakov Jozinović najavio koncert u Beogradskoj areni: Objavio i datum
B92 pre 6 sati
Pevača Jakova Jozinovića savladale su emocije na poslednjem koncertu u Beogradu. Naime, on je zaplakao pred publikom i najavio veliki koncert u Areni Beograd. Jakov Jozinović održao je sinoć deseti i ujedno poslednji zakazani koncert u beogradskom Sava… »
"Zbog posla mi ispašta privatni život": Jakov Jozinović progovorio o koncertima, pa pomenuo Dina Merlina
Nova pre 8 sati
Mladi pevač Jakov Jozinović otkrio je da mu je cilj da izgradi karijeru poput regionalne muzičke legende Dina Merlina, te je nakon niza koncerata u Sava centru najavio i veliki nastup u Beogradskoj areni. On ističe da je trenutno "završio sa plakanjem"… »
"Trpi mi privatni život zbog posla" Jakov Jozinović progovorio o preseljenju u Beograd, pa otkrio: "Kolege mi sad stalno nude…
Blic pre 9 sati
Jakov tvrdi da su mu koncert i i te kako emotivni, da i sam plače O gostima u areni, još uvek nema nameru ništa da govori jer je to iznenađenje Mladi pevač Jakov Jozinović kaže za Blic da sanja o karijeri kakvu ima pevač Dino Merlin, a posle niza… »
"Zbog posla mi ispašta privatni život", Jakov Jozinović progovorio o kolegama: "Stalno mi sad nude saradnje"
Telegraf pre 9 sati
Mladi pevač Jakov Jozinovićotkrio je da mu je cilj da izgradi karijeru poput regionalne muzičke legende Dina Merlina, te je nakon niza koncerata u Sava centru najavio i veliki nastup u Beogradskoj areni. On ističe da je trenutno "završio sa plakanjem"… »
Jakov Jozinović našao devojku u Sava Centru: Pevač nam otkrio trenutak koncerta koji su svi propustili (video)
Mondo pre 13 sati
Jakov Jozinović održao je poslednji, deseti koncert u Sava Centru koji je, baš kao i prethodni, bio ispunjen do poslednjeg mesta. Mladi muzičar je na kraju nastupa pao na kolena i zaplakao najavivši novi spektakl za Beograd. "Kada sam nastupao u MTS… »
Jakov nam otkrio zašto ne želi da vidi porodicu u prvom redu: Bili na skoro svakom koncertu, a niko ih nije video
Mondo pre 13 sati
Nakon poslednjeg, desetog po redu koncerta u Sava Centru, Jakov Jozinović se obratio i domaćim medijima komentarišući aktuelne teme. Podsetimo, on je na kraju nastupa bio više nego emotivan, te je zaplakao i pao na kolena najavivši Beogradsku arenu… »
Vesti dana »
Bivši načelnik beogradske policije Veselin Milić saslušan, tužilaštvo traži pritvor
RTS pre 1 satjoš 126 povezanih
Saslušan Veselin Milić u slučaju nestanka Aleksandra Nešovića. Tužilaštvo traži pritvor za bivšeg načelnika beogradske policije - evo za šta se tereti
Kurir pre 1 satjoš 48 povezanih
Cene goriva u Srbiji ostaju nepromenjene do 22. maja, uredba o cenama produžena do avgusta
Naslovi.ai pre 5 satijoš 29 povezanih