Povezane vesti

Ovo je plavuša kojoj je Jakov Jozinović poklonio ružu na koncertu: Svi gledali samo u nju

Ovo je plavuša kojoj je Jakov Jozinović poklonio ružu na koncertu: Svi gledali samo u nju

Telegraf pre 21 dana
Mladi pevač Jakov Jozinović održao je čak deset koncerata u beogradskom Sava centru, a svaki nastup izazvao je veliko interesovanje publike. Ipak, jedan detalj sa devetog koncerta posebno je privukao pažnju. Tokom nastupa, Jakov je jednoj devojci iz… »
Jakov Jozinović najavio koncert u Beogradskoj areni: Objavio i datum

Jakov Jozinović najavio koncert u Beogradskoj areni: Objavio i datum

B92 pre 21 dana
Pevača Jakova Jozinovića savladale su emocije na poslednjem koncertu u Beogradu. Naime, on je zaplakao pred publikom i najavio veliki koncert u Areni Beograd. Jakov Jozinović održao je sinoć deseti i ujedno poslednji zakazani koncert u beogradskom Sava… »
"Zbog posla mi ispašta privatni život": Jakov Jozinović progovorio o koncertima, pa pomenuo Dina Merlina

"Zbog posla mi ispašta privatni život": Jakov Jozinović progovorio o koncertima, pa pomenuo Dina Merlina

Nova pre 21 dana
Mladi pevač Jakov Jozinović otkrio je da mu je cilj da izgradi karijeru poput regionalne muzičke legende Dina Merlina, te je nakon niza koncerata u Sava centru najavio i veliki nastup u Beogradskoj areni. On ističe da je trenutno "završio sa plakanjem"… »
"Trpi mi privatni život zbog posla" Jakov Jozinović progovorio o preseljenju u Beograd, pa otkrio: "Kolege mi sad stalno nude…

"Trpi mi privatni život zbog posla" Jakov Jozinović progovorio o preseljenju u Beograd, pa otkrio: "Kolege mi sad stalno nude…

Blic pre 21 dana
Jakov tvrdi da su mu koncert i i te kako emotivni, da i sam plače O gostima u areni, još uvek nema nameru ništa da govori jer je to iznenađenje Mladi pevač Jakov Jozinović kaže za Blic da sanja o karijeri kakvu ima pevač Dino Merlin, a posle niza… »
"Zbog posla mi ispašta privatni život", Jakov Jozinović progovorio o kolegama: "Stalno mi sad nude saradnje"

"Zbog posla mi ispašta privatni život", Jakov Jozinović progovorio o kolegama: "Stalno mi sad nude saradnje"

Telegraf pre 21 dana
Mladi pevač Jakov Jozinovićotkrio je da mu je cilj da izgradi karijeru poput regionalne muzičke legende Dina Merlina, te je nakon niza koncerata u Sava centru najavio i veliki nastup u Beogradskoj areni. On ističe da je trenutno "završio sa plakanjem"… »
Jakov Jozinović našao devojku u Sava Centru: Pevač nam otkrio trenutak koncerta koji su svi propustili (video)

Jakov Jozinović našao devojku u Sava Centru: Pevač nam otkrio trenutak koncerta koji su svi propustili (video)

Mondo pre 21 dana
Jakov Jozinović održao je poslednji, deseti koncert u Sava Centru koji je, baš kao i prethodni, bio ispunjen do poslednjeg mesta. Mladi muzičar je na kraju nastupa pao na kolena i zaplakao najavivši novi spektakl za Beograd. "Kada sam nastupao u MTS… »
Jakov nam otkrio zašto ne želi da vidi porodicu u prvom redu: Bili na skoro svakom koncertu, a niko ih nije video

Jakov nam otkrio zašto ne želi da vidi porodicu u prvom redu: Bili na skoro svakom koncertu, a niko ih nije video

Mondo pre 21 dana
Nakon poslednjeg, desetog po redu koncerta u Sava Centru, Jakov Jozinović se obratio i domaćim medijima komentarišući aktuelne teme. Podsetimo, on je na kraju nastupa bio više nego emotivan, te je zaplakao i pao na kolena najavivši Beogradsku arenu… »

Vesti dana »