Povezane vesti
SSP traži ostavke ministra Ivice Dačića i direktora policije Dragana Vasiljevića: "Posle hapšenja Milića to je jedino što mogu…
Nova pre 57 minuta
Stranka slobode i pravde (SSP) zatražila je danas ostavke ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića i direktora policije Dragana Vasiljevića, navodeći da je to jedino što mogu da učine posle hapšenja šefa beogradske policije Veselina Milića. U saopštenju… »
PSG: Ko štiti Beograđane ako je i vrh policije pod sumnjom?
N1 Info pre 2 sata
Hapšenje načelnika beogradske policije predstavlja još jedan dokaz duboke krize institucija u kojoj se Srbija nalazi godinama, poručio je predsednik beogradskog odbora Pokret slobodnih građana i odbornik Stefan Simić povodom hapšenja Veselina Milića… »
"Ko štiti Beograđane ako je i vrh policije pod sumnjom?"
Nova pre 2 sata
„Hapšenje načelnika beogradske policije predstavlja još jedan dokaz duboke krize institucija u kojoj se Srbija nalazi godinama. Kada se pod sumnjom nađe čovek koji je bio na čelu policije glavnog grada, onda više ne govorimo o izolovanom slučaju, već o… »
Građani više nisu bezbedni ni kada mirno stoje na ulici
Jugmedia pre 3 sata
Grupa građana „Niš, moj grad“, koja okuplja 18 udruženja i pokreta, ocenila je da jučerašnji incident u Beogradu, u kojem je povređen stariji čovek nakon naleta automobila tokom okupljanja građana, predstavlja još jedan dokaz duboke krize društva i… »
„Niš, moj grad“: Građani više nisu bezbedni ni kada mirno stoje na ulici
Naissus info pre 5 sati
Grupa građana „Niš, moj grad“, koja okuplja 18 udruženja i pokreta, ocenila je da incident u Beogradu, u kojem je povređen stariji čovek nakon naleta automobila tokom okupljanja građana, predstavlja još jedan dokaz duboke krize društva i potpunog… »
Niš, moj grad: Građani više nisu bezbedni ni kada mirno stoje na ulici
Danas pre 5 sati
Grupa građana „Niš, moj grad“ saopštila je danas da incident kod Pravnog fakulteta u Beogradu tokom odavanja pošte stradalima u padu nadstrešnice predstavlja još jedan dokaz duboke krize društva i potpunog urušavanja osećaja bezbednosti među građanima… »
Niš, moj grad: Građani više nisu bezbedni ni kada mirno stoje na ulici
N1 Info pre 6 sati
Grupa građana "Niš, moj grad" saopštila je danas da incident kod Pravnog fakulteta u Beogradu tokom odavanja pošte stradalima u padu nadstrešnice predstavlja još jedan dokaz duboke krize društva i potpunog urušavanja osećaja bezbednosti među građanima… »
"Incident kod Pravnog fakulteta dokaz da građani više nisu bezbedni ni kada mirno stoje na ulici"
Nova pre 6 sati
Grupa građana "Niš, moj grad" saopštila je danas da incident kod Pravnog fakulteta u Beogradu tokom odavanja pošte stradalima u padu nadstrešnice predstavlja još jedan dokaz duboke krize društva i potpunog urušavanja osećaja bezbednosti među građanima… »
Vesti dana »
Cene goriva u Srbiji ostaju nepromenjene do 22. maja, uredba o cenama produžena do 23. juna
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 27 povezanih
SRCE: Načelnik beogradske policije saučestvuje u zločinima dok građane obmanjuje o bezbednosti
Beta pre 2 minutajoš 100 povezanih
Izvršni direktor za strategiju MOL Grupe: Pregovara se na tri nivoa o kupovini ruskog udela NIS-a
N1 Info pre 32 minutajoš 45 povezanih
Vremenska prognoza Srbije za 15. do 17. maj 2026: sunčano pre podne, pljuskovi i grmljavina popodne, nestabilno i hladnije vikendom
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 32 povezane
Završena poseta Kini, tajna carska bašta očarala Trampa: „Dovodite li ovde druge predsednike?“
Nova pre 3 satajoš 36 povezanih