Povezane vesti

SSP traži ostavke ministra Ivice Dačića i direktora policije Dragana Vasiljevića: "Posle hapšenja Milića to je jedino što mogu…

SSP traži ostavke ministra Ivice Dačića i direktora policije Dragana Vasiljevića: "Posle hapšenja Milića to je jedino što mogu…

Nova pre 57 minuta
Stranka slobode i pravde (SSP) zatražila je danas ostavke ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića i direktora policije Dragana Vasiljevića, navodeći da je to jedino što mogu da učine posle hapšenja šefa beogradske policije Veselina Milića. U saopštenju… »
PSG: Ko štiti Beograđane ako je i vrh policije pod sumnjom?

PSG: Ko štiti Beograđane ako je i vrh policije pod sumnjom?

N1 Info pre 2 sata
Hapšenje načelnika beogradske policije predstavlja još jedan dokaz duboke krize institucija u kojoj se Srbija nalazi godinama, poručio je predsednik beogradskog odbora Pokret slobodnih građana i odbornik Stefan Simić povodom hapšenja Veselina Milića… »
"Ko štiti Beograđane ako je i vrh policije pod sumnjom?"

"Ko štiti Beograđane ako je i vrh policije pod sumnjom?"

Nova pre 2 sata
„Hapšenje načelnika beogradske policije predstavlja još jedan dokaz duboke krize institucija u kojoj se Srbija nalazi godinama. Kada se pod sumnjom nađe čovek koji je bio na čelu policije glavnog grada, onda više ne govorimo o izolovanom slučaju, već o… »
Građani više nisu bezbedni ni kada mirno stoje na ulici

Građani više nisu bezbedni ni kada mirno stoje na ulici

Jugmedia pre 3 sata
Grupa građana „Niš, moj grad“, koja okuplja 18 udruženja i pokreta, ocenila je da jučerašnji incident u Beogradu, u kojem je povređen stariji čovek nakon naleta automobila tokom okupljanja građana, predstavlja još jedan dokaz duboke krize društva i… »
„Niš, moj grad“: Građani više nisu bezbedni ni kada mirno stoje na ulici

„Niš, moj grad“: Građani više nisu bezbedni ni kada mirno stoje na ulici

Naissus info pre 5 sati
Grupa građana „Niš, moj grad“, koja okuplja 18 udruženja i pokreta, ocenila je da incident u Beogradu, u kojem je povređen stariji čovek nakon naleta automobila tokom okupljanja građana, predstavlja još jedan dokaz duboke krize društva i potpunog… »
Niš, moj grad: Građani više nisu bezbedni ni kada mirno stoje na ulici

Danas pre 5 sati
Grupa građana „Niš, moj grad“ saopštila je danas da incident kod Pravnog fakulteta u Beogradu tokom odavanja pošte stradalima u padu nadstrešnice predstavlja još jedan dokaz duboke krize društva i potpunog urušavanja osećaja bezbednosti među građanima… »

N1 Info pre 6 sati
Grupa građana "Niš, moj grad" saopštila je danas da incident kod Pravnog fakulteta u Beogradu tokom odavanja pošte stradalima u padu nadstrešnice predstavlja još jedan dokaz duboke krize društva i potpunog urušavanja osećaja bezbednosti među građanima… »
"Incident kod Pravnog fakulteta dokaz da građani više nisu bezbedni ni kada mirno stoje na ulici"

"Incident kod Pravnog fakulteta dokaz da građani više nisu bezbedni ni kada mirno stoje na ulici"

Nova pre 6 sati
Grupa građana "Niš, moj grad" saopštila je danas da incident kod Pravnog fakulteta u Beogradu tokom odavanja pošte stradalima u padu nadstrešnice predstavlja još jedan dokaz duboke krize društva i potpunog urušavanja osećaja bezbednosti među građanima… »

Vesti dana »