Povezane vesti
Kreni-Promeni o privođenju Veselina Milića: pitanje političke odgovornosti
Serbian News Media pre 21 dana
Portparol pokreta Kreni-Promeni Nikola Stanković izjavio je da građani više ne veruju u selektivna hapšenja koja, kako je naveo, dolaze tek kada unutar sistema počnu obračuni za moć. „Nije problem samo ko je uhapšen. Problem je ko ga je godinama… »
Kreni-Promeni: Hapšenje Milića otvara pitanje političke odgovornosti vrha sistema bezbednosti
Radio 021 pre 21 dana
Pokret Kreni-Promeni ocenio je danas da hapšenje dosadašnjeg šefa beogradske policije Veselina Milića, otvara pitanje političke odgovornosti za ljude koji su godinama bili na vrhu bezbednosnog sistema. Portparol pokreta Kreni-Promeni Nikola Stanković… »
Kreni-Promeni: Hapšenje Milića otvara pitanje političke odgovornosti vrha sistema bezbednosti
Nedeljnik pre 21 dana
Pokret Kreni-Promeni ocenio je danas da hapšenje dosadašnjeg šefa beogradske policije Veselina Milića, otvara pitanje političke odgovornosti za ljude koji su godinama bili na vrhu bezbednosnog sistema. Portparol pokreta Kreni-Promeni Nikola Stanković… »
SSP traži ostavke ministra Ivice Dačića i direktora policije Dragana Vasiljevića: "Posle hapšenja Milića to je jedino što mogu…
Nova pre 21 dana
Stranka slobode i pravde (SSP) zatražila je danas ostavke ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića i direktora policije Dragana Vasiljevića, navodeći da je to jedino što mogu da učine posle hapšenja šefa beogradske policije Veselina Milića. U saopštenju… »
PSG: Ko štiti Beograđane ako je i vrh policije pod sumnjom?
N1 Info pre 21 dana
Hapšenje načelnika beogradske policije predstavlja još jedan dokaz duboke krize institucija u kojoj se Srbija nalazi godinama, poručio je predsednik beogradskog odbora Pokret slobodnih građana i odbornik Stefan Simić povodom hapšenja Veselina Milića… »
"Ko štiti Beograđane ako je i vrh policije pod sumnjom?"
Nova pre 21 dana
„Hapšenje načelnika beogradske policije predstavlja još jedan dokaz duboke krize institucija u kojoj se Srbija nalazi godinama. Kada se pod sumnjom nađe čovek koji je bio na čelu policije glavnog grada, onda više ne govorimo o izolovanom slučaju, već o… »
Građani više nisu bezbedni ni kada mirno stoje na ulici
Jugmedia pre 21 dana
Grupa građana „Niš, moj grad“, koja okuplja 18 udruženja i pokreta, ocenila je da jučerašnji incident u Beogradu, u kojem je povređen stariji čovek nakon naleta automobila tokom okupljanja građana, predstavlja još jedan dokaz duboke krize društva i… »
„Niš, moj grad“: Građani više nisu bezbedni ni kada mirno stoje na ulici
Naissus info pre 22 dana
Grupa građana „Niš, moj grad“, koja okuplja 18 udruženja i pokreta, ocenila je da incident u Beogradu, u kojem je povređen stariji čovek nakon naleta automobila tokom okupljanja građana, predstavlja još jedan dokaz duboke krize društva i potpunog… »
Niš, moj grad: Građani više nisu bezbedni ni kada mirno stoje na ulici
Danas pre 22 dana
Grupa građana „Niš, moj grad“ saopštila je danas da incident kod Pravnog fakulteta u Beogradu tokom odavanja pošte stradalima u padu nadstrešnice predstavlja još jedan dokaz duboke krize društva i potpunog urušavanja osećaja bezbednosti među građanima… »
Niš, moj grad: Građani više nisu bezbedni ni kada mirno stoje na ulici
N1 Info pre 22 dana
Grupa građana "Niš, moj grad" saopštila je danas da incident kod Pravnog fakulteta u Beogradu tokom odavanja pošte stradalima u padu nadstrešnice predstavlja još jedan dokaz duboke krize društva i potpunog urušavanja osećaja bezbednosti među građanima… »
"Incident kod Pravnog fakulteta dokaz da građani više nisu bezbedni ni kada mirno stoje na ulici"
Nova pre 22 dana
Grupa građana "Niš, moj grad" saopštila je danas da incident kod Pravnog fakulteta u Beogradu tokom odavanja pošte stradalima u padu nadstrešnice predstavlja još jedan dokaz duboke krize društva i potpunog urušavanja osećaja bezbednosti među građanima… »
Vesti dana »
Više od 800.000 vernika poklonilo se Časnom pojasu Presvete Bogorodice: Velika svetinja vraća se u manastir Vatoped na Svetoj Gori, gde se čuva vekovima
Glas Zapadne Srbije pre 12 minutajoš 18 povezanih
Danas smena sunca i oblaka u Srbiji, ponegde u popodnevnim časovima mogući lokalni pljuskovi
Glas Zapadne Srbije pre 37 minutajoš 18 povezanih
Spektakl: Vembi promašio pobedu, novi brejk Niksa za 13. u nizu!
Sport klub pre 1 satjoš 18 povezanih
Mali: Rebalans budžeta u sepetembru ili oktobru, realizacija projekata po planu
Insajder pre 57 minutajoš 8 povezanih