Повезане вести
Он ми је дао бомбоњеру уместо 80.000 евра“: Марија Серифовић пре 19 година однела победу на Евровизији, а овако је причала!…
Свет & Скандал 15.05.2026
Марија Шерифовић донела је историјску победу Србији пре 19 година на Евровизији одржаној у Финској. Иако су се многи надали да ће држава адекватно наградити овај успех, певачица је својевремено открила детаље свечаног пријема… »
"Уместо 80.000 евра, добила сам бомбоњеру": Марија Шерифовић о награди коју је добила за победу на Евровизији
Нова 15.05.2026
Марија Шерифовић је 2007. године Србији донела тријумф на Евровизији нумером "Молитва". Ипак, годинама након историјске победе, јавност и даље коментарише чињеницу да за тај успех није добила новчану награду од државе. Певачица… »
Победници добиљали и по 2,5 милиона €, наша Марија ни цвоњка: Шерифовићка Србији донела Евровизију, а од Тадића уместо…
Курир 15.05.2026
Певачица Марија Шерифовић исписала је историју када је Србији донела победу на Евровизији 2007. године у Финској песмом "Молитва". Иако су многи очекивали да ће овај успех бити адекватно награђен, певачица је својевремено открила… »
"Отишла сам код Бориса Тадића, он ми је дао бомбоњеру уместо 80.000 евра": Марија Шерифовић пре 19 година победила на…
Блиц 15.05.2026
Уместо очекиване новчане награде, на пријему код председника Тадића добила је само бомбоњеру и кравату намењену менаџменту. Предлог Александра Тијанића да Марија добије 80.000 евра никада није реализован. Пре 19 година, Марија… »
"Уместо 80.000 евра добила сам бомбоњеру", Марија Шерифовић о награди након победе на Евровизији пре 19 година
Телеграф 15.05.2026
Певачица Марија Шерифовић исписала је историју када је Србији донела победу на Евровизији 2007. године у Финској песмом "Молитва". Иако су многи очекивали да ће овај успех бити адекватно награђен, певачица је својевремено открила… »
Вести дана »
Реакције на изјаву Снежане Пауновић: Смена, осуде и кривична пријава
Наслови.аи пре 22 минутајош 74 повезане
Ко ће први добити новац у оквиру државне помоћи: Откривени нови детаљи о динамици исплате, ево која група грађана је приоритет
Курир пре 5 сатијош 32 повезане
Ужас у Новом Саду: Девојчица (13) гледала зверско пребијање друга, огласила се њена мајка и описала хорор
Мондо пре 36 минутајош 45 повезаних
Меси победу посветио Марадони: Ово је поклон за њега, ужива док нас прати одозго!
Вечерње новости пре 1 сатјош 161 повезана
Хитна упозорења РХМЗ: Невреме захвата западну и југозападну Србију
Наслови.аи пре 52 минутајош 57 повезаних