Povezane vesti

On mi je dao bombonjeru umesto 80.000 evra“: Marija Serifović pre 19 godina odnela pobedu na Evroviziji, a ovako je pričala!…

On mi je dao bombonjeru umesto 80.000 evra“: Marija Serifović pre 19 godina odnela pobedu na Evroviziji, a ovako je pričala!…

Svet & Skandal pre 3 sata
Marija Šerifović donela je istorijsku pobedu Srbiji pre 19 godina na Evroviziji održanoj u Finskoj. Iako su se mnogi nadali da će država adekvatno nagraditi ovaj uspeh, pevačica je svojevremeno otkrila detalje svečanog prijema kod tadašnjeg predsednika… »
"Umesto 80.000 evra, dobila sam bombonjeru": Marija Šerifović o nagradi koju je dobila za pobedu na Evroviziji

"Umesto 80.000 evra, dobila sam bombonjeru": Marija Šerifović o nagradi koju je dobila za pobedu na Evroviziji

Nova pre 2 sata
Marija Šerifović je 2007. godine Srbiji donela trijumf na Evroviziji numerom "Molitva". Ipak, godinama nakon istorijske pobede, javnost i dalje komentariše činjenicu da za taj uspeh nije dobila novčanu nagradu od države. Pevačica je jednom prilikom… »
Pobednici dobiljali i po 2,5 miliona €, naša Marija ni cvonjka: Šerifovićka Srbiji donela Evroviziju, a od Tadića umesto…

Pobednici dobiljali i po 2,5 miliona €, naša Marija ni cvonjka: Šerifovićka Srbiji donela Evroviziju, a od Tadića umesto…

Kurir pre 12 sati
Pevačica Marija Šerifović ispisala je istoriju kada je Srbiji donela pobedu na Evroviziji 2007. godine u Finskoj pesmom "Molitva". Iako su mnogi očekivali da će ovaj uspeh biti adekvatno nagrađen, pevačica je svojevremeno otkrila da od države nije dobila… »
"Otišla sam kod Borisa Tadića, on mi je dao bombonjeru umesto 80.000 evra": Marija Šerifović pre 19 godina pobedila na…

"Otišla sam kod Borisa Tadića, on mi je dao bombonjeru umesto 80.000 evra": Marija Šerifović pre 19 godina pobedila na…

Blic pre 13 sati
Umesto očekivane novčane nagrade, na prijemu kod predsednika Tadića dobila je samo bombonjeru i kravatu namenjenu menadžmentu. Predlog Aleksandra Tijanića da Marija dobije 80.000 evra nikada nije realizovan. Pre 19 godina, Marija Šerifović donela je… »
"Umesto 80.000 evra dobila sam bombonjeru", Marija Šerifović o nagradi nakon pobede na Evroviziji pre 19 godina

"Umesto 80.000 evra dobila sam bombonjeru", Marija Šerifović o nagradi nakon pobede na Evroviziji pre 19 godina

Telegraf pre 13 sati
Pevačica Marija Šerifović ispisala je istoriju kada je Srbiji donela pobedu na Evroviziji 2007. godine u Finskoj pesmom "Molitva". Iako su mnogi očekivali da će ovaj uspeh biti adekvatno nagrađen, pevačica je svojevremeno otkrila da od države nije dobila… »

Vesti dana »