Povezane vesti
"Mili moj tajo" Pevačica se potresnim rečima oprostila od svog oca: Slučajno smo sa tobom danas zadremali na livadi gde sada…
Kurir pre 8 sati
Sara Vidaković, koja se proslavila u emisiji Nikad nije kasno, prolazi kroz veoma težak period nakon gubitka oca. Pevačica se ponovo oglasila na društvenim mrežama, gde je emotivnom porukom dirnula brojne pratioce. Uz fotografiju svog oca, Sara je… »
"Mili moj tajo" Potresne reči Sare iz "Granda": "Slučajno smo sa tobom danas zadremali na livadi gde sada počivaš i mogu ti…
Blic pre 10 sati
Opisala je mir i spokoj koji je osetila tokom posete, kao i srećne trenutke kad mu je pevala. Pronašla je utehu u veri, ističući da je njen otac sada na boljem mestu i slobodan. Pevačica Sara Vidaković, koja se proslavila učešćem u popularnoj emisiji… »
"Mili moj tajo, slučajno smo sa tobom danas zadremali na livadi": Potresne reči Sare iz Granda!
Telegraf pre 12 sati
Pevačica Sara Vidaković koja se proslavila u emisiji „Nikad nije kasno“ ostala je bez oca, a sada se još jednom obratila rečima koje kidaju dušu. Naime, ona je uz očevu fotografiju uputila dirljivu poruku na koju će malo ko ostati ravnodušan. -Mili moj… »
Vesti dana »
SRCE: Načelnik beogradske policije saučestvuje u zločinima dok građane obmanjuje o bezbednosti
Pravo u centar pre 2 satajoš 127 povezanih
Politika novi vlasnik NIN-a, Mičeta novi glavni i odgovorni urednik
Forbes pre 51 minutajoš 23 povezane
Cene goriva u Srbiji ostaju nepromenjene do 22. maja, uredba o cenama produžena do avgusta
Naslovi.ai pre 3 satajoš 29 povezanih
Tramp došao u Peking po pomoć za rat sa Iranom. Dobio je hladan tuš
Nova pre 37 minutajoš 77 povezanih