Povezane vesti
"Mili moj tajo" Pevačica se potresnim rečima oprostila od svog oca: Slučajno smo sa tobom danas zadremali na livadi gde sada…
Kurir pre 25 dana
Sara Vidaković, koja se proslavila u emisiji Nikad nije kasno, prolazi kroz veoma težak period nakon gubitka oca. Pevačica se ponovo oglasila na društvenim mrežama, gde je emotivnom porukom dirnula brojne pratioce. Uz fotografiju svog oca, Sara je… »
"Mili moj tajo" Potresne reči Sare iz "Granda": "Slučajno smo sa tobom danas zadremali na livadi gde sada počivaš i mogu ti…
Blic pre 25 dana
Opisala je mir i spokoj koji je osetila tokom posete, kao i srećne trenutke kad mu je pevala. Pronašla je utehu u veri, ističući da je njen otac sada na boljem mestu i slobodan. Pevačica Sara Vidaković, koja se proslavila učešćem u popularnoj emisiji… »
"Mili moj tajo, slučajno smo sa tobom danas zadremali na livadi": Potresne reči Sare iz Granda!
Telegraf pre 25 dana
Pevačica Sara Vidaković koja se proslavila u emisiji „Nikad nije kasno“ ostala je bez oca, a sada se još jednom obratila rečima koje kidaju dušu. Naime, ona je uz očevu fotografiju uputila dirljivu poruku na koju će malo ko ostati ravnodušan. -Mili moj… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: Toplo i sunčano sa lokalnim pljuskovima u planinskim predelima
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 27 povezanih
"Kao da je crna senka pala na Moravu, ne postoje reči utehe za njenu majku" Teška sudbina devojčice koja se utopila kod Velike Plane: Srce da prepukne (foto)
Kurir pre 7 minutajoš 22 povezane
Zelenski: Važno da dronovi lete iznad Moskve i Sankt Peterburga; Rusija: Spremni smo na nuklearno oružje za odbranu države
RTS pre 17 minutajoš 23 povezane
Šapić: Sutra počinje podela kartica za besplatno korišćenje bazena u Beogradu
Beta pre 3 satajoš 19 povezanih
Kratak rok za završetak pregovora o NIS-u, najvažnije naći dugoročno rešenje: Oglasila se ministarka energetike
Blic pre 2 satajoš 16 povezanih