Povezane vesti

Da li je Vašington ovim rečima najavio odlazak iz Partizana? "Šta god da bude..."

Da li je Vašington ovim rečima najavio odlazak iz Partizana? "Šta god da bude..."

Telegraf pre 15 sati
Košarkaš Partizana Dvejn Vašington proveo je deo slobodnog dana sa najmlađim navijačima crno-belih, a susret sa decom probudio je u njemu uspomene iz perioda kada je i sam kao klinac čekao priliku da upozna svoje sportske idole. Bek Partizana nije krio… »
Vašingtonove reči slute na rastanak: "Šta god da se desi, zahvalan sam što sa bio ovde"

Vašingtonove reči slute na rastanak: "Šta god da se desi, zahvalan sam što sa bio ovde"

Sportske.net pre 16 sati
Košarkaš Partizana Dvejn Vašington bio je dirnut današnjim druženjem sa najmlađim navijačima crno-belih, evocirajući uspomene iz perioda kada je i on uzimao autograme od omiljenih igrača. Bek Partizana je slobodnu nedelju nakon eliminacije Bosne… »
„Šta god se desi u budućnosti, ovaj klub će mi zauvek ostati u srcu“: Da li je Vašington najavio odlazak iz Partizana?!

„Šta god se desi u budućnosti, ovaj klub će mi zauvek ostati u srcu“: Da li je Vašington najavio odlazak iz Partizana?!

Hot sport pre 24 sata
Osvrnuo se i na odnos sa trenerom crno-belih! Dvejn Vašington je još jednom pokazao zašto je miljenik navijača Partizana, ali ne samo zbog onoga što radi na terenu – već i zbog načina na koji se ophodi prema klubu i ljudima oko njega. Na druženju sa… »
"Šta god da se desi, zahvalan sam": Da li je Dvejn Vašington najavio odlazak iz Partizana?

"Šta god da se desi, zahvalan sam": Da li je Dvejn Vašington najavio odlazak iz Partizana?

Mondo pre 1 dan
Dvejn Vašington je oduševio navijače Partizana pošto je bio na druženju sa fanovima i tamo je delio autograme, slikao se sa njima, dao im uspomene za ceo život. Uživao je u svemu tome, posebno pošto se u poslednje vreme sve više spekuliše o njegovom… »

Vesti dana »