Povezane vesti

"Napravio sam stambenu zgradu": Radiša Urošević izdaje apartmane na Zlatiboru

"Napravio sam stambenu zgradu": Radiša Urošević izdaje apartmane na Zlatiboru

Nova pre 11 sati
Urošević je na estradi nekoliko decenija, a pored muzika ima i privatni biznis, tačnije apartmane na Zlatiboru, te zato smatra da ima kredibilitet da posavetuje mlađe od sebe. Radiša Urošević se ne slažem sa mlađim kolegama koji neguju novi pravac… »
"Snimaju sve i svašta, to ne valja" Radiša Urošević poslao snažnu poruku mlađim generacijama: Nemojte ići na agresiju...

"Snimaju sve i svašta, to ne valja" Radiša Urošević poslao snažnu poruku mlađim generacijama: Nemojte ići na agresiju...

Kurir pre 23 sata
Radiša Urošević kaže da mlađim kolegama uvek savetuje da treba da slušaju njegovu generaciju i da ne snimaju sve što im se nudi. Pevač, koji ima iskustva u poslu, napravio je i apartmane na Zlatiboru, te sada ima paralelne biznise, a njegova izjava… »
Evo u šta je Radiša Urošević uložio ogromne pare, obezbedio se za ceo život: "Imamo tri lokala i zgradu..."

Evo u šta je Radiša Urošević uložio ogromne pare, obezbedio se za ceo život: "Imamo tri lokala i zgradu..."

Telegraf pre 23 sata
Pevač narodne muzike, Radiša Urošević, na javnoj sceni ne pojavljuje se tako često. Ipak, pre nekoliko meseci sreli smo ga na jednom javnom događaju gde je pričao o mladim izvođačima koji prepevavaju stare pesme. On nije imao reči hvale za mlađe kolege… »
"Treba da slušaju moju generaciju" Naš pevač ima dva posla, razvija biznise, a sad pecnuo mlađe kolege: "Snimaju sve i svašta…

"Treba da slušaju moju generaciju" Naš pevač ima dva posla, razvija biznise, a sad pecnuo mlađe kolege: "Snimaju sve i svašta…

Blic pre 24 sata
Radiša pored pevanja ima još jedan biznis na Zlatiboru Preporučuje mlađim kolegama da vode računa o tome šta pevaju Pevač Radiša Urošević kaže da mlađim kolegama uvek savetuje da treba da slušaju njegovu generaciju, shotno tome da klinci u današnje vreme… »

Vesti dana »