Povezane vesti

Hejs-Dejvis udario na kritičare: "Pazite kako me zovete, osim imena koje mi je majka dala"

Hejs-Dejvis udario na kritičare: "Pazite kako me zovete, osim imena koje mi je majka dala"

Sportske.net pre 18 sati
Iako ih je poenima u poslednjoj sekundi druge utakmice četvrtfinalne serije Evrolige protiv Valensije doveo svoj tim na korak od plasmana na Fajnal-for, navijači Panatinaikosa obrušili su se na Najdžela Hejs-Dejvisa zbog ponašanja posle nedavnog poraza u… »
Hejs-Dejvis zaratio sa navijačima PAO: "Bolje pazite kako pričate!"

Hejs-Dejvis zaratio sa navijačima PAO: "Bolje pazite kako pričate!"

B92 pre 24 sata
Košarkaš Panatinaikosa Najdžel Hejs-Dejvis je odgovorio na kritike navijača koje su usledile posle eliminacije od Valensije u plej-ofu Evrolige. Iako je jedan od najboljih igrača Panatinaikosa i zaslužan za pobedu svog tima u drugom meču, kada je pogodio… »
„Vidim mnogo kur***skog ponašanja, ali svaki pas ima svoj dan“: Zvezda Panatinaikosa u žestokom sukobu sa navijačima!

„Vidim mnogo kur***skog ponašanja, ali svaki pas ima svoj dan“: Zvezda Panatinaikosa u žestokom sukobu sa navijačima!

Hot sport pre 1 dan
Nije želeo više da ćuti! Bivši MVP Fajnal-fora Evrolige i jedan od ključnih igrača Panatinaikosa, Najdžel Hejs-Dejvis, našao se u centru pažnje nakon što je njegova ekipa šokantno ispala iz serije protiv Valensije. Amerikanac je posle eliminacije postao… »
"Pazite na svoj jezik": Zvezda Panatinaikosa udarila na sve kritičare, ima i psovki

"Pazite na svoj jezik": Zvezda Panatinaikosa udarila na sve kritičare, ima i psovki

Mondo pre 1 dan
Panatinaikos je ispao iz Evrolige i neće igrati na fajnal-foru koji se igra baš u njihovoj "OAKA dvorani". Valensija je ubedljivo slavila u petom meču (81:64), a na meti kritika našao se najviše Najdžel Hejs-Dejvis. Kako zbog loših partija tako i zbog… »

Vesti dana »