Povezane vesti
"Vlahović da ostane u Juventusu i postane lider"
B92 15.05.2026
Bivši fudbaler Juventusa Fabricio Ravaneli govorio je o srpskom reprezentativcu Dušanu Vlahoviću i uputio mu savet. On smatra da bi Vlahović trebalo da ostane u torinskom klubu i preuzme veću odgovornost u timu, ističući da bi odlazak iz "stare dame"… »
"Dušane, ostani i piši istoriju sa Juventusom!" Bivši igrač torinskog velikana imao moćnu poruku za Vlahovića: Ja sam napravio…
Kurir 15.05.2026
Nekadašnji fudbaler Juventusa Fabricio Ravaneli izjavio je da bi srpski reprezentativac Dušan Vlahović trebalo da ostane u torinskom klubu i preuzme veću odgovornost u timu, ističući da bi odlazak iz „stare dame” mogao da bude pogrešan potez u karijeri… »
Legenda Juventusa poručila Vlahoviću: "Ostani i postani lider!"
Sportske.net 15.05.2026
Nekadašnji fudbaler Juventusa Fabricio Ravaneli izjavio je da bi srpski reprezentativac Dušan Vlahović trebalo da ostane u torinskom klubu i preuzme veću odgovornost u timu, ističući da bi odlazak iz „stare dame” mogao da bude pogrešan potez u karijeri… »
Ravaneli: Vlahović će pogrešiti ako ode, mora da postane lider
RTS 15.05.2026
Legendarni napadač Juventusa Fabricio Ravaneli izjavio je da bi po Dušana Vlahovića bilo bolje da ostane u "staroj dami" i stasa kao vođa tima. Navršilo se 30 godina od drugog uspona Juventusa do vrha Evrope. "Stara dama" je od tada učestvovala u… »
Vesti dana »
Novi udari SAD na Iran, u Bahreinu se oglasile sirene zbog iranskih napada
Beta pre 44 minutajoš 19 povezanih
U Srbiji kišovito, na severu zemlje sunčano: Temperatura do 26 stepeni
Newsmax Balkans pre 34 minutajoš 19 povezanih
Pronađena devojčica iz Beograda za kojom je tokom noći bio otvoren sistem „Pronađi me“
Ist media pre 29 minutajoš 21 povezana
Dve saobraćajne nezgode tokom noći u Beogradu, povređene dve osobe
NIN pre 24 minutajoš 12 povezanih
Šipoš (Mladi Kula): Deo opozicije koji podržava studente će ustupiti svoja mesta u biračkim odborima
Beta pre 24 minutajoš 8 povezanih