Povezane vesti

"Imam pesmu za Evroviziju": Marija Šerifović zaintrigirala sve

"Imam pesmu za Evroviziju": Marija Šerifović zaintrigirala sve

Nova pre 1 dan
Marija Šerifović godinama je kategorično odbijala mogućnost da se ponovo takmiči na Evroviziji, međutim, sada je prvi put priznala da je ideja o povratku ipak probudila nešto u njoj. Gostujući u Jutarnjem programu Radija S, Marija je potpuno iskreno… »
“Imam evrovizijsku pesmu!” Marija Šerifović zaintrigirala Srbiju: Povratak na Eurosong posle 20 godina?

“Imam evrovizijsku pesmu!” Marija Šerifović zaintrigirala Srbiju: Povratak na Eurosong posle 20 godina?

Kurir pre 1 dan
Marija Šerifović godinama je kategorično odbijala mogućnost da se ponovo takmiči na Evroviziji, međutim, sada je prvi put priznala da je ideja o povratku ipak probudila nešto u njoj. Gostujući u Jutarnjem programu Radija S kod Irene i Ivana, Marija je… »

Blic pre 1 dan
Marija Šerifović je prvi put otvoreno priznala da razmišlja o povratku na Evroviziju, iako je godinama to odbijala. Gostovala je na Radiju S i otkrila da joj je Bane Opačić napisao pesmu koja je odmah podsetila na Evroviziju. Marija Šerifović godinama je… »

Vesti dana »

Bugarska pobednica 70. Evrovizije

Bugarska pobednica 70. Evrovizije

BBC News pre 12 minutajoš 20 povezanih
Evo na kom mestu je završila Srbija na Evroviziji

Evo na kom mestu je završila Srbija na Evroviziji

B92 pre 21 minutajoš 2 povezane
Vremeplov: Umro vojvoda Radomir Putnik

Vremeplov: Umro vojvoda Radomir Putnik

RTV pre 6 minutajoš 1 povezana