Povezane vesti
Rekorder Evetona završava karijeru: Imao emotivnu poruku za navijače, čeka ga spektakl kada poslednji put zaigra na domaćem…
Nova pre 20 sati
Reprezentativac Republike Irske Šejmus Kolman objavio je da će na kraju sezone završiti svoju igračku karijeru u Evertonu, posle 17 godina provedenih u tom klubu. "Posle više od 17 godina u ovom velikom fudbalskom klubu odlučio sam da će ova sezona biti… »
Senesi objavio da napušta Bornmut: Velikani se otimaju za Argentinca kog mogu da dobiju gotovo besplatno
Nova pre 21 sat
Argentinski fudbaler Markos Senesi najavio je da će napustiti Bornmut kada mu istekne ugovor na leto. Argentinski fudbaler Markos Senesi najavio je danas da će napustiti Bornmut kada mu istekne ugovor na leto. Ovaj 29-godišnji fudbaler postaće slobodan… »
Legenda posle 17 godina napušta Everton: Kolman se u nedelju oprašta od „karamela“
Dnevnik pre 21 sat
Irski fudbaler Šejmus Kolman saopštio je da napušta Everton na kraju sezone, posle 17 godina provedenih u redovima „karamela“. – Posle više od 17 godina u ovom velikom klubu, odlučio sam da će ova sezona biti moja poslednja kao igrača Evertona – rekao je… »
Irski fudbaler Šejmus Kolman napušta Everton posle 17 godina
RTS pre 23 sata
Irski fudbaler Šejmus Kolman saopštio je da napušta Everton na kraju sezone, posle 17 godina provedenih u redovima "karamela". Kolman (37) je u Everton došao januara 2009. godine i u međuvremenu postao ikona kluba sa stadiona "Hil Dikinson". "Posle više… »
Gde će igrati Senesi od sledeće sezone?
Sportske.net pre 23 sata
Argentinski fudbaler Markos Senesi najavio je danas da će napustiti Bornmut kada mu istekne ugovor na leto. Ovaj 29-godišnji štoper postaće slobodan igrač nakon četiri godine provedene u Bornmutu. Kako piše Bi-Bi-Si (BBC), Bornmut je ovom defanzivcu… »
Legendarni Šejmus Kolman napušta Everton posle 17 godina VIDEO
B92 pre 22 sata
Irski fudbaler Šejmus Kolman saopštio je da napušta Everton na kraju sezone, posle 17 godina provedenih u redovima "karamela". "Posle više od 17 godina u ovom velikom klubu, odlučio sam da će ova sezona biti moja poslednja kao igrača Evertona", rekao je… »
Senesi odlazi iz Bornmuta bez obeštećenja, biće tražena roba
Sport klub pre 23 sata
Marcos Senesi će napustiti Bournmut na kraju sezone, a njegov status slobodnog igrača već je izazvao veliko interesovanje premijerligaških velikana. Klub sa juga Engleske zvanično je potvrdio da argentinski štoper neće produžiti ugovor, čime će posle… »
Nakon skoro dve decenije: Odlazi živa legenda Premijer lige
Večernje novosti pre 23 sata
Irski fudbaler Šejmus Kolman saopštio je danas da napušta Everton na kraju sezone, posle 17 godina provedenih u redovima "karamela". FOTO: Martin Rickett, PA Images / Alamy / Profimedia "Posle više od 17 godina u ovom velikom klubu, odlučio sam da će ova… »
Igrajući za Everton postao ikona Premijer lige, na leto završava karijeru!
Sportske.net pre 24 sata
Dugogodišnji kapiten Evertona Šejmus Kolman (37) saopštio je da će na kraju sezone završiti igračku karijeru u klubu iz Liverpula, nakon 17 godina provedenih u dresu ekipe sa Gudison parka. Iskusnom desnom beku na kraju sezone ističe ugovor, a iz kluba… »
Odlazi posle četiri godine! Jedan od najboljih igrača Bornmuta napušta klub na kraju sezone
Kurir pre 24 sata
Argentinski fudbaler Markos Senesi najavio je danas da će napustiti Bornmut kada mu istekne ugovor na leto. Ovaj 29-godišnji fudbaler postaće Slobodan igrač nakon četiri godine provedene u Bornmutu. Kako piše Bi-Bi-Si (BBC), Bornmut je ovom defanzivcu… »
„Ovo je moja poslednja“: Odlazi živa legenda Premijer lige
Sport klub pre 1 dan
Hauard, Hibert, Jagjelka, Distan, Bejns, Pijenar, Arteta, Felaini, Osman, Kejhil i Saha. Sa klupe Fil Nevil, Džobo, Biljaletdinov, Rodvel, Jakubu, Viktor Aničebe i Lendon Donovan. To je bila ekipa Evertona kojoj se u januaru, za 60.000 funti, pridružio… »
Vesti dana »
Dva upozorenja RHMZ: Danas i sutra grmljavina i intenzivni pljuskovi
Glas Zaječara pre 3 satajoš 17 povezanih
RHMZ izdao upozorenje, Srbija pod narandžastim alarmom: Olujni udari, grad i pljuskovi širom zemlje
Mondo pre 45 minutajoš 15 povezanih
MUP: Ministar Dačić nije u bolnici, redovno obavlja preglede
Glas Zaječara pre 16 minutajoš 11 povezanih