Povezane vesti
Borusija "zaključala" tinejdžera
Sportske.net pre 26 dana
Italijanski fudbaler Samuele Inasio potpisao je danas novi ugovor sa Borusijom Dortmund do juna 2029. godine. Inasio je u Dortmud došao 2024. godine iz Atalante. "Veoma sam srećan u Dortmundu i ponosan sam što sam debitovao u Bundesligi u ovom velikom… »
Borusija "blindirala" talenta - ugovor do 2029. godine
B92 pre 26 dana
Italijanski fudbaler Samuele Inasio potpisao je novi ugovor sa Borusijom, saopštio je klub iz Dortmunda. Kako je saopšteno, 18-godišnji ofanzivni vezista je potpisao ugovor do juna 2029. godine. Inasio je omladinski reprezentativac Italije, a u Dortmund… »
Samuele Inasio produžio ugovor sa Borusijom iz Dortmunda
RTS pre 26 dana
Italijanski fudbaler Samuele Inasio potpisao je novi ugovor sa Borusijom, saopštio je klub iz Dortmunda. Kako je saopšteno, 18-godišnji ofanzivni vezista je potpisao ugovor do juna 2029. godine. Inasio je omladinski reprezentativac Italije, a u Dortmund… »
Napunio 18 godina, opravdao poverenje, pa produžio ugovor sa dortmundom! Inasio ne može da sakrije zadovoljstvo: "Veoma sam…
Kurir pre 26 dana
Italijanski fudbaler Samuele Inasio potpisao je danas novi ugovor sa Borusijom Dortmund do juna 2029. godine. Inasio je u Dortmud došao 2024. godine iz Atalante. "Veoma sam srećan u Dortmundu i ponosan sam što sam debitovao u Bundesligi u ovom velikom… »
Vesti dana »
Marinika Tepić objavila optužni predlog u slučaju Generalštab
Serbian News Media pre 2 satajoš 39 povezanih
Pokrenuta peticija protiv obaveznih školskih poseta EXPO 2027: „Deca ne smeju biti sredstvo za promociju projekata“
Nova pre 42 minutajoš 28 povezanih
Uživo: Kriza na Bliskom istoku Tramp: Danas ćemo napasti Iran veoma snažno
Euronews pre 17 minutajoš 46 povezanih