Povezane vesti
EXIT u Kairu: Starlight festival pred Velikim piramidama
Beta 15.05.2026
EXIT je potvrdio pokretanje Starlight festivala, koji će od 8 do 11. oktobra okupiti globalnu muzičku i festivalsku scenu na pustinjskom pesku u blizini jedne od najznačajnijih lokacija svetske kulturne baštine. EXIT će ovim projektom doneti prvi puni… »
EXIT u Kairu objavio datume i koncept novog festivala ispred Velikih piramida u Egiptu!
RTV 15.05.2026
NOVI SAD - EXIT je potvrdio pokretanje Starlight festivala, koji će od 8 do 11. oktobra okupiti globalnu muzičku i festivalsku scenu na pustinjskom pesku u blizini jedne od najznačajnijih lokacija svetske kulturne baštine. EXIT će ovim projektom doneti… »
EXIT u Kairu objavio datume i koncept novog festivala ispred Velikih piramida u Egiptu
Serbian News Media 15.05.2026
EXIT je potvrdio pokretanje Starlight festivala, koji će od 8 do 11. oktobra okupiti globalnu muzičku i festivalsku scenu na pustinjskom pesku u blizini jedne od najznačajnijih lokacija svetske kulturne baštine. EXIT će ovim projektom doneti prvi puni… »
Exit u Kairu objavio datume i koncept novog festivala ispred Velikih piramida u Egiptu
Nova 15.05.2026
EXIT u Kairu objavio datume i koncept novog festivala ispred Velikih piramida u Egiptu
Danas 15.05.2026
EXIT u Kairu objavio datume i koncept novog festivala ispred Velikih piramida u Egiptu!
Telegraf 15.05.2026
Vesti dana »
POBEDNICA ELITE 9 JE STANIJA DOBROJEVIĆ! Osvojila glavnu nagradu od 100.000 EVRA! Aneli Ahmić zauzela 2. mesto i odnela 50.000€: „Ja sam moralni pobednik!“
Svet & Skandal pre 2 satajoš 19 povezanih
Centar Beograda danas bez struje! Uz Vračar, na spisku za isključenja i delovi ovih 5 opština
Kurir pre 2 satajoš 15 povezanih
"Ne znam kako bih ja reagovao na njenom mestu": Asmin i Maja progovorili o svojoj vezi nakon izlaska iz Elite
Mondo pre 15 minutajoš 13 povezanih
Danas oblačno i nestabilno vreme, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom
RTV pre 2 satajoš 9 povezanih
SAD ponovo gađale Iran, a Teheran američke baze u Kuvajtu i Bahreinu; posrednici traže desetodnevno primirje
RTS pre 36 minutajoš 8 povezanih