Povezane vesti
Ne smem ni da računam koliko sam potrošio: Boban Rajović najavio novi album i prvi veliki beogradski koncert (foto)
Večernje novosti pre 12 sati
FOLK zvezda Boban Rajović poslednjih dana intrigira publiku na društvenim mrežama kadrovima sa snimanja novih spotova, ali i zanimljivim najavama vezanim za nove pesme i veliki projekat na kojem je radio prethodnih meseci. Foto: Privatna arhiva Pevač za… »
"Ne smem ni da računam koliko sam potrošio": Boban Rajović najavio novi album i prvi veliki beogradski koncert
Nova pre 13 sati
Boban Rajović snimio je spotove u čak tri države, najavio novi album, a posle 25 godina karijere i prvi veliki beogradski koncert. Muzička zvezda Boban Rajović poslednjih dana intrigira publiku na društvenim mrežama kadrovima sa snimanja novih spotova… »
"Ne smem ni da računam koliko sam potrošio": Boban Rajović najavio novi album i prvi veliki beogradski koncert
Telegraf pre 15 sati
Boban Rajović snimio je spotove u čak tri države, najavio novi album, a posle 25 godina karijere i prvi veliki beogradski koncert. Muzička zvezda Boban Rajović poslednjih dana intrigira publiku na društvenim mrežama kadrovima sa snimanja novih spotova… »
Vesti dana »
Prognoza za subotu, 16. maj: Oblačno i nestabilno, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom
Beta pre 5 satijoš 4 povezane
Bivšem načelniku beogradske policije Veselinu Miliću određen pritvor do mesec dana
Nova pre 5 satijoš 9 povezanih
„Pitom susret dva lidera, Trampu se dopala pompa oko dočeka“: Sagovornici Danasa analiziraju susret kineskog i američkog predsednika
Danas pre 10 satijoš 1 povezana
Polemika u Mađarskoj Peter Mađar: "Protivim se isplati otpremnine Viktoru Orbanu"
Blic pre 5 satijoš 2 povezane