Povezane vesti
Ne smem ni da računam koliko sam potrošio: Boban Rajović najavio novi album i prvi veliki beogradski koncert (foto)
Večernje novosti pre 29 dana
FOLK zvezda Boban Rajović poslednjih dana intrigira publiku na društvenim mrežama kadrovima sa snimanja novih spotova, ali i zanimljivim najavama vezanim za nove pesme i veliki projekat na kojem je radio prethodnih meseci. Foto: Privatna arhiva Pevač za… »
"Ne smem ni da računam koliko sam potrošio": Boban Rajović najavio novi album i prvi veliki beogradski koncert
Nova pre 29 dana
Boban Rajović snimio je spotove u čak tri države, najavio novi album, a posle 25 godina karijere i prvi veliki beogradski koncert. Muzička zvezda Boban Rajović poslednjih dana intrigira publiku na društvenim mrežama kadrovima sa snimanja novih spotova… »
"Ne smem ni da računam koliko sam potrošio": Boban Rajović najavio novi album i prvi veliki beogradski koncert
Telegraf pre 29 dana
Boban Rajović snimio je spotove u čak tri države, najavio novi album, a posle 25 godina karijere i prvi veliki beogradski koncert. Muzička zvezda Boban Rajović poslednjih dana intrigira publiku na društvenim mrežama kadrovima sa snimanja novih spotova… »
Vesti dana »
RHMZ: Danas posle podne i uveče grmljavinske nepogode na području Srbije
RTK pre 39 minutajoš 32 povezane
Tramp tvrdi "danas će biti potpisan sporazum", Teheran to dovodi u pitanje
BBC News pre 55 minutajoš 27 povezanih
"Vidimo se... nikad!" Svet u neverici zbog Vembanjaminih reči – snimak sa konferencije šokirao sve (video)
Kurir pre 1 satjoš 42 povezane
Brazil i Maroko remizirali na startu Mundijala, Škoti se namučili sa Haitijem, Australija iznenadila Tursku
RTV pre 2 satajoš 36 povezanih
Australija šokirala Tursku na Mundijalu 2026: Još jedno iznenađenje u dugoj fudbalskoj noći
Euronews pre 2 satajoš 19 povezanih