Повезане вести
"Остала сам сироче, сваки дан плачем" Позната водитељка први пут поделила болну исповест! Јавили се проблеми због стреса…
Курир 15.05.2026
Списатељица и некадашња водитељка, Јелена Бачић Алимпић, први пут је проговорила о трагичном искуству када је њен живот био завијен у црно због смрти мајке. Јеленина мајка је напустила овај свет почетком ове године, а она не… »
"Остала сам сироче, плачем сваког дана" Јелена Бачић Алимпић искрено о смрти мајке, сломила се: "Још не верујем да се то…
Блиц 15.05.2026
Сваки дан плачем откако сам изгубила мајку и много ми недостаје 'Дан пре њене смрти смејале смо се и грлиле, још не могу да верујем шта се десило' Позната ауторка и бивша водитељка, Јелена Бачић Алимпић, по први пут је отворила… »
Вести дана »
Влада Србије одлучила да минимална цена рада буде повећана на 405 динара по радном сату
Бета пре 19 минутајош 27 повезаних
Србија на удару топлотног таласа и нових пожара: Делиблатска пешчара и Шангај под ватри
Наслови.аи пре 29 минутајош 74 повезане
Дачић одговорио на тврдње др Милића да је за 10 година додељено близу 300.000 нових држављанстава
Нова пре 2 сатајош 21 повезана
Отели, заточили, па свирепо мучили мушкарца: Ухапшени припадници "врачарске групе", за једним се још трага
Мондо пре 53 минутајош 19 повезаних