Povezane vesti
Poslednji američki ambasador u SRJ: Studenti nisu obojena revolucija, znam - radio sam to
N1 Info pre 21 dana
Nekadašnji ambasador Sjedinjenih Američkih Država u SRJ Vilijam Montgomeri ocenio je da ovo što se trenutno dešava u Srbiji nije obojena revolucija, a da opozicija daje dečje i neozbiljne izjave. Poslednji američki ambasador u Jugoslaviji je u intervjuu… »
Montgomeri za podgoričke Vijesti: Pričao sam sa liderima opozicije u Srbiji, to je neozbiljno
Danas pre 21 dana
„U Beogradu je sad nikad gora atmosfera, bar od kad ja pamtim“, izjavio je Vilijam Montgomeri, nekadašnji američki ambasador u SRJ, odnosno Srbiji, za podogorički portal Vijesti u intervjuu pod naslovom „Milo, šverc cigareta i razlaz sa Srbijom“. Upitan… »
Vesti dana »
Vučić o samitu u Tivtu: Tražili su da uvedemo sankcije Rusiji
Sputnik pre 18 minutajoš 50 povezanih
Provokatorske i skrivene poruke pisma Zelenskog Putinu: Evo šta je zapravo između redova i zašto je ruski predsednik burno reagovao
Večernje novosti pre 13 minutajoš 34 povezane
Kosta i Fon der Lajen u Tivtu: Budućnost Zapadnog Balkana je u EU; Vučić: Apsolutno smo za predlog Merca i Makrona
NIN pre 18 minutajoš 123 povezane
Šok na Rolan Garosu - neće se igrati drugo polufinale: Koboli direktno prošao u meč za titulu
Nova pre 13 minutajoš 30 povezanih