Povezane vesti
"Nisam hteo da mi se sin zove Đorđe": Aleksa Balašević šokirao priznanjem, progovorio o ocu"
Mondo pre 3 sata
Aleksa Balašević, sin čuvenog kantautora Đorđa Balaševića uživa sa svojom porodicom, a prava radost je obasjala njihov dom dolaskom sina Đorđa. "Koliko god mi tvrdimo da smo se najviše obradovali, da je Vera malo starija siguran sam da bi nastala svađa… »
Treći Đole u ravnici! „Nisam hteo da se sin zove Đorđe, ali...“ Aleksa Balašević otvorio dušu o deci, sestri i novom filmu…
Dnevnik pre 5 sati
Aleksa Balašević otvorio je dušu u emotivnom intervjuu u kojem je govorio o porodici, dolasku sina Đorđa, uspomenama na oca Đorđa Balaševića, ali i o novim poslovnim projektima koje priprema. Otkrio je i kako je tekla porodična „rasprava“ oko imena… »
"Nisam hteo da se sin zove Đorđe": Aleksa Balašević o nasledniku i savetima pokojnog oca
Nova pre 6 sati
Aleksa Balašević, sin pokojnog kantautora Đorđa Balaševića nedavno je postao otac i sinu dao ime Đorđe. U intervjuu za “ Blic” Aleksa Balašević je sumirao utiske, otkrio kako se on i supruga snalaze kao roditelji nakon dolaska sina, ali i govorio o… »
"Nisam hteo da se sin zove Đorđe, ali..." Aleksa Balašević o bebi, porodici, novom filmu, savetima oca i neprijateljima…
Blic pre 7 sati
Sin je dobio ime po dedi Đorđu Balaševiću, iako Aleksa prvobitno nije bio za tu odluku, ali je porodica odlučila drugačije. Aleksa je ponosan na svoju sestru Jelenu Bebu Balašević zbog njenog uspeha u muzici i snalaženja uprkos teškoj povredi. Aleksa… »
"Nisam hteo da se sin zove Đorđe, ali..." Aleksa o nasledniku, savetima oca i neprijatelja: "Sputavali su me"
Telegraf pre 6 sati
Aleksa Balašević, sin čuvenog kantautora Đorđa Balaševića uživa sa svojom porodicom, a prava radost je obasjala njihov dom dolaskom sina Đorđa. U intervjuu za “Blic” Aleksa Balašević je sumirao utiske, otkrio kako se on i supruga snalaze kao roditelji… »
Vesti dana »
Saslušan Veselin Milić, tužilaštvo traži pritvor, smenjen sa mesta načelnika Policijske uprave za grad Beograd
RTV pre 4 satijoš 127 povezanih
Uhapšen osumnjičeni za trgovinu drogom u Priboju, marihuana pronađena na školskim terenima
PP media pre 6 satijoš 48 povezanih
Vojvodina i Palilula igraju u finalu plej-ofa prvenstva Srbije za vaterpolistkinje: Novosađanke nadomak šeste duple krune
Dnevnik pre 1 danjoš 100 povezanih
Muzikom i igrom širom Srbije obeleženo 365 dana do Ekspa 2027; Mali: Od jutros 2.400 ljudi se prijavilo da volontira
RTV pre 3 satajoš 27 povezanih