Povezane vesti

Mašina za baliranje sena otkinula ruku mladiću: Užas u selu kod Kuršumlije

Mašina za baliranje sena otkinula ruku mladiću: Užas u selu kod Kuršumlije

Telegraf pre 10 sati
U selu Grabovnica kod Kuršumlije, danas se dogodila teška nesreća kada je mladiću (21) mašina za baliranje sena odsekla ruku. On je povređen u petak oko 17 sati tokom rada na njivi, prenosi Jugmedia. U trenutku nesreće bio je sam. Uprkos jezivoj povredi… »
Mašina mu odsekla ruku, lekari u Nišu se bore da je prišiju

Mašina mu odsekla ruku, lekari u Nišu se bore da je prišiju

Jugmedia pre 12 sati
Teška nesreća dogodila se danas u selu Grabovnica kod Kuršumlije, kada je mladiću starom 21 godinu mašina za baliranje sena odsekla ruku. On je, iako teško povređen, uspeo da odsečeni ekstremitet ponese do porodične kuće, udaljene oko pedesetak metara od… »
Mladić (21) krvav ušao u kuću, nosio svoju do ramena odsečenu ruku: Slučaj kod Kuršumlije ledi krv, kada su ga lekari videli…

Mladić (21) krvav ušao u kuću, nosio svoju do ramena odsečenu ruku: Slučaj kod Kuršumlije ledi krv, kada su ga lekari videli…

Blic pre 12 sati
Sve se dogodilo oko17 časova Majka ga je dovezla do Hitne pomoći Doma zdravlja U kuršumlijskom selu Grabovnica mašina kojom se balira seno odsekla je ruku dvadesetjednogodišnjem D. Dž. Iz tog sela. U tom momentu je mladić bio sam na njivi. Trenutno je na… »
Lekari u UKC u Nišu bore se da prišiju ruku mladiću iz Kuršumlije

Lekari u UKC u Nišu bore se da prišiju ruku mladiću iz Kuršumlije

Medijska kutija pre 13 sati
U Univerzitetskom kliničkom centru (UKC)u Nišu lekari operišu i bore se da prišiju i spasu ruku mladiću (21) iz sela Grabovnica kod Kuršumlije, koga je oko 17 časova teško povredila mašina za baliranje sena. Povređeni mladić je uspeo da ponese svoju… »
Mladiću (21) krvav uleteo u kuću, ruka mu odsečena do ramena: Strašna nesreća u Kuršumliji, lekari izustili samo jednu rečenicu…

Mladiću (21) krvav uleteo u kuću, ruka mu odsečena do ramena: Strašna nesreća u Kuršumliji, lekari izustili samo jednu rečenicu…

Kurir pre 14 sati
U kuršumlijskom selu Grabovnica mašina kojom se balira seno odsekla je ruku dvadesetjednogodišnjem D. Dž. Iz tog sela. U tom mometu je mladić bio sam na njivi. Trenutno je na operaicoom stolu u niškom Kliničkom centru, gde lekari pokušavaju da mu prišiju… »
Mladić uneo odsečenu ruku u kuću: Horor kod Kuršumlije, lekari se bore da ga spasu

Mladić uneo odsečenu ruku u kuću: Horor kod Kuršumlije, lekari se bore da ga spasu

Mondo pre 14 sati
U selu Grabovnica kod Kuršumlije je danas oko 17 časova mašina za baliranje sena odsekla ruku mladiću (21) iz tog sela, saznaje "Kurir". Mladić je u trenutku incidenta bio sam na njivi i trenutno se nalazi u Kliničkom centru u Nišu na operaciji. Lekari… »
Mladiću barilka odsekla ruku, on je poneo sa sobom trenutno je na operacionom stolu

Mladiću barilka odsekla ruku, on je poneo sa sobom trenutno je na operacionom stolu

Prokuplje press pre 15 sati
U kuršumlijskom selu Grabovnica mašina kojom se balira seno odsekla je ruku dvadesetjednogodišnjem D. Dž. iz tog sela. U tom mometu je mladić bio sam na njivi. Trenutno je na operacionom stolu u niškom Kliničkom centru, gde lekari pokušavaju da mu… »

Vesti dana »