Povezane vesti
"Zvao me je lekar koji me je operisao pre 20 godina": Zorica Marković otkazala nastup, otkrila kako se oseća
Mondo pre 24 sata
Zorica Marković je trebalo da nastupi na festivalu Majsko leto, međutim, kako su preneli mediji njoj je iznenada pozlilo zbog čega je primila infuziju i otkazala nastup. Pevačica se sada oseća dobro i ističe da situacija nije bila toliko dramatična kao… »
Pevačica napustila rijaliti zbog narušenog zdravlja, sad otkrila: "Reagovala sam na vreme, biću dobro zarad dušmana"
Blic pre 1 dan
Istakla je da redovno vodi računa o zdravlju i da je poseta lekaru bila preventivne prirode zbog oscilacija pritiska. Naglasila je da nije u pitanju bila dramatična situacija i da se sada oseća dobro. Nakon vesti da je pevačici Zorici Marković iznenada… »
"Biću dobro, zarad dušmana" Prvo oglašavanje Zorice Marković nakon narušenog zdravstvenog stanja: Zvao me je lekar koji me je…
Kurir pre 1 dan
Pevačica Zorica Marković je pre nekoliko dana trebalo da nastpa na muzičkom festivalu "Majsko leto", međutim, kako su pisali mediji, zbog narušenog zdravstvenog stanja završila je na infuziji, pa je bila primorana da otkaže svoj tadašnji nastup. Ona je… »
Vesti dana »
'Jedan čovek, pero, papir': Preminuo karikaturista Predrag Koraksić Koraks
BBC News pre 10 minutajoš 37 povezanih
RTS doneo odluku pred finale Evrovizije 2026. Dragana Kosjerina se neće javiti iz Beograda, usledila velika promena
Blic pre 4 satijoš 31 povezana
Ukrajinka srušila favorizovanu Amerikanku: Svitolina osvojila titulu na turniru u Rimu
Kurir pre 1 satjoš 28 povezanih
U Beogradu lije kao iz kabla! Prestonica Srbije na udaru padavina, evo šta nas očekuje tokom noći
Telegraf pre 1 satjoš 29 povezanih