Povezane vesti
Evo kako izgleda Ruslanin muž: Oleksandr progovorio srpski, sa pevačicom u braku 30 godina (foto, video)
Mondo pre 26 dana
Pevačica Ruslana donela je Ukrajini pobedu na Pesmi Evrovizije pre 22 godine, a njena pesma je i dan danas veliki hit. Ona će u finalu u Beču narpaviti pravi spektekl sa grupom Lordi, a pred našom reporterkom Marinom Cvetković govorila je i o odnosu sa… »
"On mi je prijatelj za ceo..." Ruslana za Telegraf o Željku Joksimoviću: Obratila mu se na srpskom "Brate..."
Telegraf pre 26 dana
Ukraјinska pevačica i nekadašnja pobednica Evroviziјe 2004 Ruslana poјavila se večeras na konferenciјi Pesma Evroviziјe 2026, gde јe govorila o svoјoј kariјeri, ali i ljudima sa koјima јe sarađivala tokom godina. Ruslana je sa velikim emocijama govorila… »
Ruslana sa suzama u očima otkrila u kakvom je odnosu sa Željkom Joksimovićem: zapevala veliki hit "Lane moje"
Mondo pre 26 dana
Ukrajinska pevačica Ruslana zapevala je veliki evrovizijski hit Željka Joksimovića "Lane moj", pa progovorila o njihovom odnosu. Upitana je da li se i dalje čuje sa srpskim pevačem. "Da, mi smo veliki obožavatelji jedno drugog svo ovo vreme i zauvek će… »
Kako danas izgleda pobednica Evrovizije 2004: Ruslana napravila pravu pometnju kada se pojavila (foto, video)
Mondo pre 26 dana
Ukrajinska pevačica Ruslana koja je na pesmi Evrovizije 2004. godine pobedila pesmom "Wild Dance" uletela je među finske kolege, grupu Lordi dok su pozirali fotoreporterima. Pogledajte njihove fotografije: Finci nisu krili oduševljenje što je vide, a… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Postignut dogovor Srbije i MOL-a, ako odobre kupujemo dodatnih pet odsto NIS-a
Beta pre 2 satajoš 24 povezane
Tramp: Danas ćemo napasti Iran veoma snažno; Pezeškijan: Trampove pretnje su znak očaja
RTV pre 4 satijoš 45 povezanih
Ministarstvo prosvete o poseti đaka izložbi Ekspo 2027: "Škole će dobiti stručno uputstvo"; evo i kako izgleda školski kalendar za 2026/27. godinu
Blic pre 1 satjoš 45 povezanih
Avramović i Petrušev ''kao da nisu ni došli na utakmicu''
Sportske.net pre 24 minutajoš 96 povezanih