Povezane vesti
Evo kako izgleda Ruslanin muž: Oleksandr progovorio srpski, sa pevačicom u braku 30 godina (foto, video)
Mondo pre 5 sati
Pevačica Ruslana donela je Ukrajini pobedu na Pesmi Evrovizije pre 22 godine, a njena pesma je i dan danas veliki hit. Ona će u finalu u Beču narpaviti pravi spektekl sa grupom Lordi, a pred našom reporterkom Marinom Cvetković govorila je i o odnosu sa… »
"On mi je prijatelj za ceo..." Ruslana za Telegraf o Željku Joksimoviću: Obratila mu se na srpskom "Brate..."
Telegraf pre 5 sati
Ukraјinska pevačica i nekadašnja pobednica Evroviziјe 2004 Ruslana poјavila se večeras na konferenciјi Pesma Evroviziјe 2026, gde јe govorila o svoјoј kariјeri, ali i ljudima sa koјima јe sarađivala tokom godina. Ruslana je sa velikim emocijama govorila… »
Ruslana sa suzama u očima otkrila u kakvom je odnosu sa Željkom Joksimovićem: zapevala veliki hit "Lane moje"
Mondo pre 5 sati
Ukrajinska pevačica Ruslana zapevala je veliki evrovizijski hit Željka Joksimovića "Lane moj", pa progovorila o njihovom odnosu. Upitana je da li se i dalje čuje sa srpskim pevačem. "Da, mi smo veliki obožavatelji jedno drugog svo ovo vreme i zauvek će… »
Kako danas izgleda pobednica Evrovizije 2004: Ruslana napravila pravu pometnju kada se pojavila (foto, video)
Mondo pre 6 sati
Ukrajinska pevačica Ruslana koja je na pesmi Evrovizije 2004. godine pobedila pesmom "Wild Dance" uletela je među finske kolege, grupu Lordi dok su pozirali fotoreporterima. Pogledajte njihove fotografije: Finci nisu krili oduševljenje što je vide, a… »
Vesti dana »
Bivši načelnik beogradske policije Veselin Milić saslušan, tužilaštvo traži pritvor
RTS pre 3 satajoš 127 povezanih
Veselin Milić izneo odbranu na saslušanju, tužilaštvo predložilo pritvor do 30 dana
Newsmax Balkans pre 5 satijoš 48 povezanih
Politika novi vlasnik NIN-a, Luka Mičeta novi glavni i odgovorni urednik
Forbes pre 5 satijoš 26 povezanih
Saopštenje Zvezde: „Zašto je naša zaslužena pobeda poraz sporta?“
Sport klub pre 1 danjoš 100 povezanih
Muzikom, igrom i energijom gradova širom Srbije obeleženo 365 dana do Ekspa 2027. Beograd
Blic pre 3 satajoš 27 povezanih