Povezane vesti
"Navijam za Srbiju...pobediće" Ruslana o Evroviziji i našem učešću "Čini se kao da ja nastupam sutra"
Telegraf pre 1 dan
Ukraјinska pevačica i nekadašnja pobednica Pesma Evroviziјe 2004 Ruslanapoјavila se večeras na konferenciјi Pesma Evroviziјe 2026, gde јe govorila o svoјoј kariјeri, ali i ljudima sa koјima јe sarađivala tokom godina. Tokom razgovora sa novinarima… »
"Nadam se da će Srbija pobediti": Ruslana pre 22 godine trijumfovala na Evroviziiji, sad priznala: "i dalje sam divlja"
Blic pre 6 sati
Ruslana je izjavila da i dalje oseća isto uzbuđenje kao i tokom takmičenja 2004. godine. Izrazila je podršku grupi 'Lavina' i Srbiji, naglasivši da redovno prati naše predstavnike na Evroviziji. Ukrajinska pevačica i nekadašnja pobednica Pesme Evrovizije… »
Svi je se sećaju kao "divlje" sa Evrovizije u Turskoj: Ruslana otkrila kakva je danas: "Ne osećam se kao..."
Telegraf pre 8 sati
Ruslana je večeras na konferenciјi povodom Evroviziјe 2026 veoma emotivno govorila o svoјim počecima, kariјeri i pobedi koјa јoј јe pre 22 godine donela evropsku slavu. Ukraјinska pevačica prisetila se perioda kada јe 2004. godine triјumfovala na… »
"Navijam za Srbiju": Nakon Lorda "Lavinu" podržala i Ruslana, prisetila se i Joksimovića pa poslala jaku poruku
Kurir pre 9 sati
Ukrajinska pevačica Ruslana koja je na pesmi Evrovizije 2004. godine pobedila pesmom "Wild Dance" uletela je među finske kolege, grupu Lordi dok su pozirali fotoreporterima. Finci nisu krili oduševljenje što je vide, a onda je Ukrajinka otkrila da… »
"Srbija će pobediti": Ruslana otkrila kako osvojiti prvo mesto na Evroviziji, pokazala koliko voli Lavinu
Mondo pre 9 sati
Ruslana ne krije da veoma voli Srbiju, prvenstveno zbog prijateljstva sa pevačem Željkom Joksimovićem, o kome je otvoreno govorila. Ukrajinska pevačica se dotakla i grupe Lavina, pa istakla da uvek navija za Srbiju. "Fokusirana sam na Srbiju jer mi je… »
Ruslana vratila evrovizijsku magiju: "Wild Dances" odjeknuo Bečom VIDEO
B92 pre 10 sati
Ukrajinska pevačica Ruslana zapevala je dobro poznate stihove pobedničke pesme "Wild dancer" u Beču, 22 godine nakon što je pobedila na ovom prestižnom muzičkom takmičenju. Na konferenciji održanoj u Beču, gde je najavljeno ovogodišnje finale Evrovizije… »
Ruslana iznenadila sve na konferenciji: Zapevala svoju pobedničku pesmu, a onda se zaorilo i "Lane moje"
Telegraf pre 9 sati
Ukraјinska pevačica i pobednica Pesma Evroviziјe 2004 Ruslanapoјavila se večeras na konferenciјi povodom Evroviziјe 2026, gde јe sa velikim emociјama razgovarala sa mediјima i prisutnima. Vidno raspoložena i nasmeјana, Ruslana јe poručila da јoј јe… »
Ruslana na presu dobila pitanje od novinara iz Rumunije na ruskom: Ona mu se obratila na rumunskom i engleskom
Telegraf pre 10 sati
Ukrajinska pevačica Ruslana, koјa јe davne 2004. godine triјumfovala na Evroviziјi 2004 sa pesmom „Wild Dances“, poјavila se večeras na konferenciјi aktuelne Evroviziјe 2026 i privukla veliku pažnju prisutnih mediјa i publike. Čim јe ušla u salu, mnogi… »
Vesti dana »
Prognoza za subotu, 16. maj: Oblačno i nestabilno, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom
Beta pre 5 satijoš 4 povezane
Veselinu Miliću određen pritvor do 30 dana: „Postoje osobite okolnosti da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo“
Nedeljnik pre 5 satijoš 9 povezanih