Povezane vesti
Ti si k'o i ja: Mira Škorić specijalna gošća na drugom koncertu Vesne Zmijanac - "Moja najbolja drugarica i koleginica" (foto)…
Večernje novosti pre 22 dana
FOLK diva Vesna Zmijanac održala je večeras drugi veliki solistički koncert u Beogradskoj areni povodom zlatnih 50 godina uspešne karijere. FOTO: Novosti U toku večeri Vesna ređala numere koji su obeležile mnoge generacije "Kraljica tuge", "Malo pomalo"… »
"Niko ne zna da sam imao moždani" Hasan Dudić sa bivšom došao na koncert Vesne Zmijanac, pa otkrio nepoznate detalje: Zlatu…
Kurir pre 22 dana
Pevač Hasan Dudić jedan je od kolega koji se pojavio na jubilarnom koncertu muzičke legende Vesne Zmijanac. On je tom prilikom stao pred novinarske ekipe i prvi put progovorio o zdravstvenim problemima koje je imao, a za koje, kako kaže, niko nije znao… »
Vreme prolazi, ljubav ostaje: Vesna Zmijanac održala drugi od tri velika povodom zlatnih 50 godina karijere (foto)
Večernje novosti pre 22 dana
LEGENDARNA pevačica narodne muzike Vesna Zmijanac održala je večeras veliki solistički koncert u Beogradskoj areni povodom pet decenija postojanja na muzičkoj sceni. FOTO: Novosti Koncert je kao i sinoć počela hitom "Nevera moja" i tako muzički… »
Hasan Dudić opleo po Zlati, sad se ovako pravda: Pevač priznao zašto je rekao da mu je zagorčala život
Mondo pre 22 dana
Hasan Dudić jedan je od retkih pevača koji se pojavio kako bi ispoštovao koleginicu Vesnu Zmijanac na njenom drugom velikom koncertu u Areni. Podsetimo, slavna pevačica proslavlja 50 godina karijere, a očekuje se da će joj se na bini pridružiti i gosti… »
"Imao sam moždani udar": Hasan Dudić o zdravstvenim problemima
Nova pre 22 dana
Hasan Dudić je za domaće medije otkrio da je imao moždani udar, kao i ozbiljne probleme sa pritiskom i govorom, a potom se osvrnuo i na odnos sa bivšom suprugom Zlatom Petrović, za koju tvrdi da ga ljudi često pogrešno razumeju. "U tom momentu bio mi je… »
"Ono što radi je neljudski", Hasan opleo po Zlati Petrović pa otkrio: "Niko ne zna da sam imao moždani udar"
Telegraf pre 22 dana
Pevač Hasan Dudić večeras se pojavio na koncertu Vesne Zmijanac pa je otkrio da je u poslednje vreme imao zdravstvene probleme. Dudić je priznao d aje imao mali moždani udar o čemu javnost nije bila upućena. On je ispričao da je u jednom trenutku imao… »
"Niko ne zna da sam imao moždani udar": Hasan Dudić o zdravstvenom stanju i Zlati Petrović: "To što ona radi je neljudski"…
Blic pre 22 dana
Hasan tvrdi da ga je Zlata Petrović razočarala i svojim ponašanjem unazadila njegov život. Izjavio je da se gorko kaje što je bio u braku sa Zlatom, optužujući je za manipulaciju i neiskrenost. Pevač Hasan Dudić prvi put je otvoreno govorio o… »
Vesti dana »
Teroristički napad u Izraelu, blokirana palestinska sela: Napadač ubijen, pet osoba povređeno
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 33 povezane
CIK u Prištini: Do 13 sati izlaznost 15,86 odsto; najveća u srpskim sredinama
RTK pre 2 satajoš 24 povezane
(Video) Vanredni parlamentarni izbori na Kosovu: Do 15 sati glasalo 22,74 odsto birača, najviše u Leposaviću 44,42 odsto
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 46 povezanih
Tramp: Prvo sporazum, pa odmrzavanje imovine Irana; Teheran: Ormuz se otvara nakon prestanka pretnji SAD
RTS pre 59 minutajoš 24 povezane