Povezane vesti

Ti si k'o i ja: Mira Škorić specijalna gošća na drugom koncertu Vesne Zmijanac - "Moja najbolja drugarica i koleginica" (foto)…

Ti si k'o i ja: Mira Škorić specijalna gošća na drugom koncertu Vesne Zmijanac - "Moja najbolja drugarica i koleginica" (foto)…

Večernje novosti pre 7 sati
FOLK diva Vesna Zmijanac održala je večeras drugi veliki solistički koncert u Beogradskoj areni povodom zlatnih 50 godina uspešne karijere. FOTO: Novosti U toku večeri Vesna ređala numere koji su obeležile mnoge generacije "Kraljica tuge", "Malo pomalo"… »
"Niko ne zna da sam imao moždani" Hasan Dudić sa bivšom došao na koncert Vesne Zmijanac, pa otkrio nepoznate detalje: Zlatu…

"Niko ne zna da sam imao moždani" Hasan Dudić sa bivšom došao na koncert Vesne Zmijanac, pa otkrio nepoznate detalje: Zlatu…

Kurir pre 7 sati
Pevač Hasan Dudić jedan je od kolega koji se pojavio na jubilarnom koncertu muzičke legende Vesne Zmijanac. On je tom prilikom stao pred novinarske ekipe i prvi put progovorio o zdravstvenim problemima koje je imao, a za koje, kako kaže, niko nije znao… »
Vreme prolazi, ljubav ostaje: Vesna Zmijanac održala drugi od tri velika povodom zlatnih 50 godina karijere (foto)

Vreme prolazi, ljubav ostaje: Vesna Zmijanac održala drugi od tri velika povodom zlatnih 50 godina karijere (foto)

Večernje novosti pre 7 sati
LEGENDARNA pevačica narodne muzike Vesna Zmijanac održala je večeras veliki solistički koncert u Beogradskoj areni povodom pet decenija postojanja na muzičkoj sceni. FOTO: Novosti Koncert je kao i sinoć počela hitom "Nevera moja" i tako muzički… »
Hasan Dudić opleo po Zlati, sad se ovako pravda: Pevač priznao zašto je rekao da mu je zagorčala život

Hasan Dudić opleo po Zlati, sad se ovako pravda: Pevač priznao zašto je rekao da mu je zagorčala život

Mondo pre 8 sati
Hasan Dudić jedan je od retkih pevača koji se pojavio kako bi ispoštovao koleginicu Vesnu Zmijanac na njenom drugom velikom koncertu u Areni. Podsetimo, slavna pevačica proslavlja 50 godina karijere, a očekuje se da će joj se na bini pridružiti i gosti… »
"Imao sam moždani udar": Hasan Dudić o zdravstvenim problemima

"Imao sam moždani udar": Hasan Dudić o zdravstvenim problemima

Nova pre 8 sati
Hasan Dudić je za domaće medije otkrio da je imao moždani udar, kao i ozbiljne probleme sa pritiskom i govorom, a potom se osvrnuo i na odnos sa bivšom suprugom Zlatom Petrović, za koju tvrdi da ga ljudi često pogrešno razumeju. "U tom momentu bio mi je… »
"Ono što radi je neljudski", Hasan opleo po Zlati Petrović pa otkrio: "Niko ne zna da sam imao moždani udar"

"Ono što radi je neljudski", Hasan opleo po Zlati Petrović pa otkrio: "Niko ne zna da sam imao moždani udar"

Telegraf pre 8 sati
Pevač Hasan Dudić večeras se pojavio na koncertu Vesne Zmijanac pa je otkrio da je u poslednje vreme imao zdravstvene probleme. Dudić je priznao d aje imao mali moždani udar o čemu javnost nije bila upućena. On je ispričao da je u jednom trenutku imao… »
"Niko ne zna da sam imao moždani udar": Hasan Dudić o zdravstvenom stanju i Zlati Petrović: "To što ona radi je neljudski"…

"Niko ne zna da sam imao moždani udar": Hasan Dudić o zdravstvenom stanju i Zlati Petrović: "To što ona radi je neljudski"…

Blic pre 9 sati
Hasan tvrdi da ga je Zlata Petrović razočarala i svojim ponašanjem unazadila njegov život. Izjavio je da se gorko kaje što je bio u braku sa Zlatom, optužujući je za manipulaciju i neiskrenost. Pevač Hasan Dudić prvi put je otvoreno govorio o… »

Vesti dana »