Povezane vesti
"Očekivala sam od nje da mi kaže: "Hvala'": Slađa Delibašić nikada brutalnije o Vesni Đogani, iznela šok detalje
Mondo pre 2 sata
Godinama nakon što je napustila grupu "Đogani Fantastiko" i stavila tačku na brak sa Đoletom Đoganijem, pevačica Slađa Delibašić i dalje intrigira javnost svojim britkim komentarima na račun bivšeg supruga i njegove sadašnje izabranice. Vesna Đogani je… »
"Kad je vidim, počnem da se smejem", Slađa o Vesni i Đoletu Đoganiju: "Očekivala sam da mi kaže hvala"
Telegraf pre 3 sata
Godinama nakon što je napustila grupu „Đogani Fantastiko“ i stavila tačku na brak sa Đoletom Đoganijem, pevačica Slađa Delibašić i dalje intrigira javnost svojim britkim komentarima na račun bivšeg supruga i njegove sadašnje izabranice. Vesna Đogani je… »
"Kad je vidim, počnem da se smejem" Slađa Delibašić bez dlake na jeziku o Vesni Đogani i bivšem mužu: "Očekivala sam da mi…
Blic pre 5 sati
Đole Đogani je demantovao navode o krizi i razvodu sa Vesnom. Slađa je sada otkirla svoje iskreno mišljenje o Vesni. Godinama nakon što je napustila grupu „Đogani Fantastiko“ i stavila tačku na brak sa Đoletom Đoganijem, pevačica Slađa Delibašić i dalje… »
Vesti dana »
Bivši načelnik beogradske policije Veselin Milić saslušan, tužilaštvo traži pritvor
RTS pre 3 satajoš 127 povezanih
Veselin Milić izneo odbranu na saslušanju, tužilaštvo predložilo pritvor do 30 dana
Newsmax Balkans pre 5 satijoš 48 povezanih
Politika ponovo vlasnik NIN-a, Timofejev završava svoj urednički angažman u magazinu
RTV pre 6 satijoš 26 povezanih
Saopštenje Zvezde: „Zašto je naša zaslužena pobeda poraz sporta?“
Sport klub pre 1 danjoš 100 povezanih
Otvorene prijave za volontere na izložbi EXPO 2027: Više od 20.000 dobrovoljaca za 48 pozicija
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 27 povezanih