Povezane vesti
"Očekivala sam od nje da mi kaže: "Hvala'": Slađa Delibašić nikada brutalnije o Vesni Đogani, iznela šok detalje
Mondo pre 27 dana
Godinama nakon što je napustila grupu "Đogani Fantastiko" i stavila tačku na brak sa Đoletom Đoganijem, pevačica Slađa Delibašić i dalje intrigira javnost svojim britkim komentarima na račun bivšeg supruga i njegove sadašnje izabranice. Vesna Đogani je… »
"Kad je vidim, počnem da se smejem", Slađa o Vesni i Đoletu Đoganiju: "Očekivala sam da mi kaže hvala"
Telegraf pre 27 dana
Godinama nakon što je napustila grupu „Đogani Fantastiko“ i stavila tačku na brak sa Đoletom Đoganijem, pevačica Slađa Delibašić i dalje intrigira javnost svojim britkim komentarima na račun bivšeg supruga i njegove sadašnje izabranice. Vesna Đogani je… »
"Kad je vidim, počnem da se smejem" Slađa Delibašić bez dlake na jeziku o Vesni Đogani i bivšem mužu: "Očekivala sam da mi…
Blic pre 28 dana
Đole Đogani je demantovao navode o krizi i razvodu sa Vesnom. Slađa je sada otkirla svoje iskreno mišljenje o Vesni. Godinama nakon što je napustila grupu „Đogani Fantastiko“ i stavila tačku na brak sa Đoletom Đoganijem, pevačica Slađa Delibašić i dalje… »
Vesti dana »
Uhapšen bračni par u Novom Sadu zbog sumnje da je ubio psa u dvorištu
Radio 021 pre 2 satajoš 41 povezana
Druga osoba iz Srbije izgubila danas život u Crnoj Gori u odvojenim motociklističkim nesrećama
N1 Info pre 1 satjoš 34 povezane
Cene nafte pale na najniže nivoe u nekoliko nedelja zbog nade u sporazum SAD i Irana
RTV pre 50 minutajoš 52 povezane
Mala matura za osmake počinje u ponedeljak polaganjem testa iz maternjeg jezika
RTV pre 5 satijoš 26 povezanih
Uživo: Kriza na Bliskom istoku, Arakči: Mirovni sporazum SAD i Irana nikada nije bio bliži, oglasio se Tramp
Euronews pre 1 satjoš 32 povezane