Povezane vesti
Okršaj neviđenih razmera! Šašićka i Bekuta oči u oči pred sudom: Ana me šokirala tvdnjom da me ne poznaje
Kurir pre 3 sata
Ivana Šašić i Ana Bekuta suočile su se na sudu, saznaje Kurir. Ročište je bilo održano u utorak u Prvom osnovnom sudu po tužbi Bekute. Ona je povela parnični postupak protiv kolegnice za povredu časti i ugleda. Obe su se pojavile pred licem pravde a ono… »
Bekuta tužila Ivanu Šašić: Pevačice završile na sudu, Ana tvrdila da ne poznaje koleginicu, pa se predomislila
Telegraf pre 4 sati
Ivana Šašić i Ana Bekuta suočile su se na sudu prethodne nedelje. Ročište je bilo održano u utorak u Prvom osnovnom sudu po tužbi Bekute. Ona je povela parnični postupak protiv kolegnice za povredu časti i ugleda. Obe su se pojavile pred licem pravde, a… »
Ana Bekuta tužila pevačicu: Šok u sudnici, "rekla je da me ne poznaje, imam dokaze"
Blic pre 4 sati
Sukob je nastao zbog Bekutinog bivšeg partnera, koji je prijatelj Ivane, a zbog toga su prekinule kontakt. Ivana tvrdi da ima dokaze za sve svoje tvrdnje i smatra da problem ima Bekuta, a ne ona. Pevačice Ana Bekuta i Ivana Šašić suočile su se u utorak u… »
"Bekuta na sudu rekla da me ne poznaje, bila sam u šoku": Otkriveni detalji estradnog okršaja pred sudijom
Mondo pre 4 sati
Pevačica Ana Bekuta je povela parnični postupak protiv kolegnice za povredu časti i ugleda. Obe su se pojavile na sudu, a Bekuta je na prvo pitanje sudije da li poznaje Ivanu, kategorično rekla da je ne zna. Tim povodom se Ivana Šašić oglasila za Kurir i… »
Vesti dana »
Oblačno i nestabilno, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom
Glas Zaječara pre 4 satijoš 17 povezanih
Cela Srbija pod narandžastim meteoalarmom: Građanima upućen niz važnih saveta
Zrenjaninski pre 1 satjoš 15 povezanih
MUP demantuje navode da je Ivica Dačić u bolnici zbog dijabetesa
Serbian News Media pre 21 minutajoš 11 povezanih
U Beogradu uhapšen M. M. zbog droge, zaplenjen amfetamin i marihuana
Serbian News Media pre 21 minutajoš 48 povezanih