Povezane vesti

Jedne godine zapalila zavesu, druge ušla u pogrešan autobus: Duška se pred finale Evrovizije "životom zaklela"

Jedne godine zapalila zavesu, druge ušla u pogrešan autobus: Duška se pred finale Evrovizije "životom zaklela"

Mondo pre 18 sati
Duška Vučinić, zaštitno lice muzičkog takmičenja Pesma Evrovizije i godinama naša omiljena TV komentatorka, za TV Ekran je otkrila šta se dešava iza kulisa u Beču. "Ovo mi je 22. Evrovizija! Sam Beč i Arena su mi već dobro poznati, s obzirom na to da smo… »
"Životom sam se zaklela" Duška Vučinić se javila pred finale Evrovizije 2026 iz Beča, otkrila sa kakvim se problemima suočava…

"Životom sam se zaklela" Duška Vučinić se javila pred finale Evrovizije 2026 iz Beča, otkrila sa kakvim se problemima suočava…

Blic pre 19 sati
Duška je ispričala da se novinari snalaze intenzivnim pešačenjem između lokacija i poštovanjem svih pravila. Ove godine suočava se sa dodatnim ograničenjima i merama štednje koje otežavaju rad novinarskih ekipa. Pred finale Evrovizije 2026, Duška Vučinić… »
"Životom sam se zaklela": Duška Vučinić frustrirana pred finale Evrovizije, otkrila šta se zapravo dešava u Beču

"Životom sam se zaklela": Duška Vučinić frustrirana pred finale Evrovizije, otkrila šta se zapravo dešava u Beču

Kurir pre 20 sati
Kad se u Srbiji kaže Evrovizija, prvo na šta pomislimo jeste njen prepoznatljivi glas. Duška Vučinić, zaštitno lice ovog muzičkog takmičenja i godinama naša omiljena TV komentatorka, javlja se za TV Ekran pravo iz srca dešavanja. U svom autentičnom stilu… »

Vesti dana »