Povezane vesti
Prelević: Hapšenje Milića pokazuje isprepletanost vlasti i mafije
Danas 16.05.2026
Hapšenje dojučerašnjeg načelnika Policijske uprave za Grad Beograd Veselina Milića podseća na neki gangsterski film, a u stvari to je opis stanja u kome mi živimo – jednoj metastazi koja je na neki način imanentna autokratskim režimima gde se vlast i… »
Prelević o hapšenju Veselina Milića: "Načelnik policije miri kriminalce, sve podseća na gangsterski film"
Nova 16.05.2026
Hapšenje dojučerašnjeg načelnika Policijske uprave za Grad Beograd Veselina Milića podseća na neki gangsterski film, a u stvari to je opis stanja u kome mi živimo - jednoj metastazi koja je na neki način imanentna autokratskim režimima gde se vlast i… »
Prelević o hapšenju Milića: Podseća na gangsterski film i pokazuje isprepletanost vlasti i mafije
Vranje news 16.05.2026
Vranje - "Hapšenje dojučerašnjeg načelnika Policijske uprave za Grad Beograd Veselina Milića podseća na neki gangsterski film, a u stvari to je opis stanja u kome mi živimo - jednoj metastazi koja je na neki način imanentna autokratskim režimima gde se… »
Prelević o hapšenju Milića: Podseća na gangsterski film i pokazuje isprepletanost vlasti i mafije
N1 Info 16.05.2026
Hapšenje dojučerašnjeg načelnika Policijske uprave za Grad Beograd Veselina Milića podseća na neki gangsterski film, a u stvari to je opis stanja u kome mi živimo - jednoj metastazi koja je na neki način imanentna autokratskim režimima gde se vlast i… »
Vesti dana »
U Republici Srpskoj Dan žalosti, 34 godine od stradanja Srba u Podrinju i Birču
Insajder pre 1 satjoš 8 povezanih
(Video) Pretio vlasnicima firmi, da bi im uzeo pare: Ovako je uhapšen mladić (20) iz Bogatića zbog ugrožavanja sigurnosti, terao ih da plate nepostojeće dugove
Blic pre 6 minutajoš 8 povezanih
Hitna pomoć: Radnik "Gradske čistoće" teško povređen nakon pada sa kamiona, tri saobraćajne nesreće sa lakše povređenima
Insajder pre 1 satjoš 8 povezanih
U Novom Sadu uhapšen muškarac za kojim je bilo raspisano više potraga i poternica, kod njega pronađeni pištolj i pancir
Insajder pre 31 minutajoš 19 povezanih