Повезане вести
Прелевић: Хапшење Милића показује испреплетаност власти и мафије
Данас пре 4 сати
Хапшење дојучерашњег начелника Полицијске управе за Град Београд Веселина Милића подсећа на неки гангстерски филм, а у ствари то је опис стања у коме ми живимо – једној метастази која је на неки начин иманентна аутократским… »
Прелевић о хапшењу Веселина Милића: "Начелник полиције мири криминалце, све подсећа на гангстерски филм"
Нова пре 4 сати
Хапшење дојучерашњег начелника Полицијске управе за Град Београд Веселина Милића подсећа на неки гангстерски филм, а у ствари то је опис стања у коме ми живимо - једној метастази која је на неки начин иманентна аутократским… »
Прелевић о хапшењу Милића: Подсећа на гангстерски филм и показује испреплетаност власти и мафије
Врање невс пре 4 сати
Врање - "Хапшење дојучерашњег начелника Полицијске управе за Град Београд Веселина Милића подсећа на неки гангстерски филм, а у ствари то је опис стања у коме ми живимо - једној метастази која је на неки начин иманентна… »
Прелевић о хапшењу Милића: Подсећа на гангстерски филм и показује испреплетаност власти и мафије
Н1 Инфо пре 5 сати
Хапшење дојучерашњег начелника Полицијске управе за Град Београд Веселина Милића подсећа на неки гангстерски филм, а у ствари то је опис стања у коме ми живимо - једној метастази која је на неки начин иманентна аутократским… »
Вести дана »
Познати Хрват јавно подржао "Лавину": Послао им снажну поруку пред финале Евровизије 2026 (фото)
Курир пре 2 сатајош 25 повезаних
Цела Србија под наранџастим метео-алармом због пљускова с грмљавином, стиже и захлађење
РТС пре 21 минутајош 21 повезана
Благојевић: Не држимо све у нашим рукама, али се не предајемо у трци за друго место
РТВ пре 23 минутајош 28 повезаних
Опозиција тражи седницу Одбора за одбрану и унутрашње послове због случаја Милић
Бета пре 2 сатајош 14 повезаних
Слоба Васић из Ургентног центра пребачен на ВМА: Ево због чега је тамо одведен
Нова пре 2 сатајош 15 повезаних