Povezane vesti
Prelević: Hapšenje Milića pokazuje isprepletanost vlasti i mafije
Danas 16.05.2026
Hapšenje dojučerašnjeg načelnika Policijske uprave za Grad Beograd Veselina Milića podseća na neki gangsterski film, a u stvari to je opis stanja u kome mi živimo – jednoj metastazi koja je na neki način imanentna autokratskim režimima gde se vlast i… »
Prelević o hapšenju Veselina Milića: "Načelnik policije miri kriminalce, sve podseća na gangsterski film"
Nova 16.05.2026
Hapšenje dojučerašnjeg načelnika Policijske uprave za Grad Beograd Veselina Milića podseća na neki gangsterski film, a u stvari to je opis stanja u kome mi živimo - jednoj metastazi koja je na neki način imanentna autokratskim režimima gde se vlast i… »
Prelević o hapšenju Milića: Podseća na gangsterski film i pokazuje isprepletanost vlasti i mafije
Vranje news 16.05.2026
Vranje - "Hapšenje dojučerašnjeg načelnika Policijske uprave za Grad Beograd Veselina Milića podseća na neki gangsterski film, a u stvari to je opis stanja u kome mi živimo - jednoj metastazi koja je na neki način imanentna autokratskim režimima gde se… »
Prelević o hapšenju Milića: Podseća na gangsterski film i pokazuje isprepletanost vlasti i mafije
N1 Info 16.05.2026
Hapšenje dojučerašnjeg načelnika Policijske uprave za Grad Beograd Veselina Milića podseća na neki gangsterski film, a u stvari to je opis stanja u kome mi živimo - jednoj metastazi koja je na neki način imanentna autokratskim režimima gde se vlast i… »
Vesti dana »
Sjedinjene Američke Države danas obeležavaju 250 godina od proglašenja nezavisnosti
Danas pre 2 satajoš 23 povezane
Uhapšen naoružani begunac u Novom Sadu za kojim je bilo raspisano više potraga i poternica: Policija pronašla pištolj, pancir, municiju, falsifikovanu vozačku dozvolu
Nova pre 2 satajoš 21 povezana
Uhapšen osumnjičeni za ubistvo 69-godišnje majke u okolini Prokuplja
Euronews pre 8 minutajoš 32 povezane