Povezane vesti

Prelević: Hapšenje Milića pokazuje isprepletanost vlasti i mafije

Prelević: Hapšenje Milića pokazuje isprepletanost vlasti i mafije

Danas pre 25 dana
Hapšenje dojučerašnjeg načelnika Policijske uprave za Grad Beograd Veselina Milića podseća na neki gangsterski film, a u stvari to je opis stanja u kome mi živimo – jednoj metastazi koja je na neki način imanentna autokratskim režimima gde se vlast i… »
Prelević o hapšenju Veselina Milića: "Načelnik policije miri kriminalce, sve podseća na gangsterski film"

Prelević o hapšenju Veselina Milića: "Načelnik policije miri kriminalce, sve podseća na gangsterski film"

Nova pre 25 dana
Hapšenje dojučerašnjeg načelnika Policijske uprave za Grad Beograd Veselina Milića podseća na neki gangsterski film, a u stvari to je opis stanja u kome mi živimo - jednoj metastazi koja je na neki način imanentna autokratskim režimima gde se vlast i… »
Prelević o hapšenju Milića: Podseća na gangsterski film i pokazuje isprepletanost vlasti i mafije

Prelević o hapšenju Milića: Podseća na gangsterski film i pokazuje isprepletanost vlasti i mafije

Vranje news pre 25 dana
Vranje - "Hapšenje dojučerašnjeg načelnika Policijske uprave za Grad Beograd Veselina Milića podseća na neki gangsterski film, a u stvari to je opis stanja u kome mi živimo - jednoj metastazi koja je na neki način imanentna autokratskim režimima gde se… »

N1 Info pre 25 dana
Hapšenje dojučerašnjeg načelnika Policijske uprave za Grad Beograd Veselina Milića podseća na neki gangsterski film, a u stvari to je opis stanja u kome mi živimo - jednoj metastazi koja je na neki način imanentna autokratskim režimima gde se vlast i… »

Vesti dana »