Povezane vesti

"Više je voleo da to radi sa drugim devojkama nego sa mnom" Šok priznanje Slađe Delibašić o braku sa Đoletom: "Bio je prvi…

"Više je voleo da to radi sa drugim devojkama nego sa mnom" Šok priznanje Slađe Delibašić o braku sa Đoletom: "Bio je prvi…

Blic pre 18 sati
Njihov prvi susret bio je slučajan, kada je Slađa imala samo 18 i po godina i tada je sa Đoletom otišla u Italiju. Iako su bili poznati dens par, priznala je da nikada nisu imali pravu plesnu hemiju kao par. Slađa Delibašić je potpuno iskreno govorila o… »
"Uvek mi je falila potvrda od Đoleta": Slađa progovorila o braku sa Đoganijem, otkrila zašto su se razveli

"Uvek mi je falila potvrda od Đoleta": Slađa progovorila o braku sa Đoganijem, otkrila zašto su se razveli

Telegraf pre 17 sati
Godinama nakon što je napustila grupu "Đogani Fantastiko" i stavila tačku na brak sa Đoletom Đoganijem, pevačica Slađa Delibašić i dalje intrigira javnost svojim britkim komentarima na račun bivšeg supruga i njegove sadašnje izabranice. Ona je sada… »
"Đole je uvek voleo više sa drugim devojkama nego sa mnom" Slađa iznela nove detalje iz odnosa sa Đoletom Đoganijem: On je…

"Đole je uvek voleo više sa drugim devojkama nego sa mnom" Slađa iznela nove detalje iz odnosa sa Đoletom Đoganijem: On je…

Kurir pre 18 sati
Slađa Delibašić gostujući u emisiji "Bunker" kod Lune Đogani, gde je između ostalog govorila i o braku i saradnji sa bivšim suprugom Đoletom Đoganijem. - Simpatija je bilo puno u životu, ali on je moj prvi muškarac. Prvi muškarac sa kojim sam nešto… »

Vesti dana »