Povezane vesti
"Više je voleo da to radi sa drugim devojkama nego sa mnom" Šok priznanje Slađe Delibašić o braku sa Đoletom: "Bio je prvi…
Blic 16.05.2026
Njihov prvi susret bio je slučajan, kada je Slađa imala samo 18 i po godina i tada je sa Đoletom otišla u Italiju. Iako su bili poznati dens par, priznala je da nikada nisu imali pravu plesnu hemiju kao par. Slađa Delibašić je potpuno iskreno govorila o… »
"Uvek mi je falila potvrda od Đoleta": Slađa progovorila o braku sa Đoganijem, otkrila zašto su se razveli
Telegraf 16.05.2026
Godinama nakon što je napustila grupu "Đogani Fantastiko" i stavila tačku na brak sa Đoletom Đoganijem, pevačica Slađa Delibašić i dalje intrigira javnost svojim britkim komentarima na račun bivšeg supruga i njegove sadašnje izabranice. Ona je sada… »
"Đole je uvek voleo više sa drugim devojkama nego sa mnom" Slađa iznela nove detalje iz odnosa sa Đoletom Đoganijem: On je…
Kurir 16.05.2026
Slađa Delibašić gostujući u emisiji "Bunker" kod Lune Đogani, gde je između ostalog govorila i o braku i saradnji sa bivšim suprugom Đoletom Đoganijem. - Simpatija je bilo puno u životu, ali on je moj prvi muškarac. Prvi muškarac sa kojim sam nešto… »
Vesti dana »
84 putnika spavalo u trenutku nesreće Autobus sa srpskim turistima sleteo s puta po povratku u Srbiju: Svi prošli bez povreda, preuzelo ih drugo vozilo
Blic pre 34 minutajoš 31 povezana
Požari i dalje besne širom regiona, najteže u Crnoj Gori i BiH
Naslovi.ai pre 45 minutajoš 48 povezanih
Tramp zaoštrio retoriku prema Teheranu: Da li će Ormuski moreuz postati američka teritorija
Newsmax Balkans pre 59 minutajoš 30 povezanih
Snažan zemljotres jačine 6,0 stepeni pogodio Indoneziju, treći od jutros
Euronews pre 24 minutajoš 70 povezanih
RHMZ prognoza za naredne dane: Sunčano i toplo do 35 stepeni, a onda slede kiša, pljuskovi i pad temperature
Euronews pre 1 satjoš 24 povezane