Povezane vesti
Burno obraćanje Ergina Atamana! Turčin najavio odlazak iz Panatinaikosa: Janakopulos me je doveo, sam ću otići...
Kurir pre 3 sata
"Zeleni" su u četvrtfinalnoj seriji protiv Valensije dobili prva dva meča u gostima, a onda izgubili tri naredna susreta i neće biti učesnici fajnal-fora koji će se igrati u njihovoj dvorani u Atini. Ergin Ataman je pre dve godine doneo Panatinaikosu… »
Ataman: "Ako je Janakopulos prestao da mi veruje, onda ću otići sam"
Sportske.net pre 3 sata
Veliki neuspeh je doživeo Panatinaikos, koji je ove sezone imao samo jedan cilj - osvajanje Evrolige. "Zeleni" su u četvrtfinalnoj seriji protiv Valensije dobili prva dva meča u gostima, a onda izgubili tri naredna susreta i neće biti učesnici… »
"Ako mi ne veruje, otići ću": Ataman odgovorio na kritike grčke javnosti
Večernje novosti pre 7 sati
PANATINAIKOS ima jednu od lošijih sezona u Evroligi. Klub je bio toliko uveren da će se naći na završnom turniru da je tražio organizaciju fajnal fora, koji će sada proći bez "zelenih". FOTO: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia Valensija ih je savladala… »
Ataman se predao: "Ako mi Janakopulos više ne veruje..."
Nova pre 7 sati
Bez obzira na ishod domaćeg šampionata, sezona 2025/26 ostaće upamćena po bolnom neuspehu Panatinaikosa. Klub je tražio i dobio organizaciju Fajnal-fora Evrolige u svojoj dvorani OAKA, a potom je eliminisan u četvrtfinalu od Valensije, iako je imao… »
Ataman: "Ako je Janakopulos prestao da mi veruje..."
B92 pre 7 sati
Ergin Ataman nije toliko siguran na klupi Panatinaikosa posle ispadanja od Valensije, a Turčin je govorio o svojoj budućnosti. Iskusni strateg deluje da je svestan cele situacije i da je spreman ukoliko dođe do razlaza sa Zelenima. "U ovaj klub sam došao… »
Ataman svestan situacije: Ako mi Janakopulos više ne veruje…
Sport klub pre 8 sati
Bez obzira na to šta će biti do kraja sezone u Grčkoj, ova 2025/26 ostaće upamćena po tome što je Panatinaikos tražio i dobio organizaciju Fajnal-fora Evrolige, a potom ispao u četvrtfinalu nakon vođstva 2:0 i dve meč lopte upravo u toj dvorani, OAKA… »
Vesti dana »
Radarski snimci najavljuju nevreme sa gradom i olujnim vetrom: Sručiće se na Srbiju, a ovde sve počinje
Mondo pre 3 satajoš 24 povezane
Kreator kostima srpskih predstavnika poslao snažnu poruku pred finale: Poznati Hrvat podržao "Lavinu"
Telegraf pre 5 satijoš 25 povezanih