Povezane vesti
Haos nastao zbog 65 evra: Nadica Ademov provela ceo dan na aerodromu, propustila let i ostala bez svirke: "Ogorčena sam"
Blic pre 17 sati
Zbog viška od 2kg tražena joj je doplata, ali je izvadila mikrofon iz kofera kako bi smanjila težinu. Morala je da kupi novu kartu i prenoći na aerodromu, na šta je reagovala ogorčeno na Instagramu. Pevačica Nadica Ademov iskazala je nezadovoljstvo na… »
Pevačica provela ceo dan na aerodromu, propustila let i ostala bez svirke: "Ogorčena sam"
Nova pre 16 sati
Pevačica Nadica Ademov iskazala je nezadovoljstvo na društvenoj mreži Instagram zbog toga što nije uspela da odradi zakazan nastup u inostranstvu zbog problema koji je imala na aerodromu. Nadici nije bilo dozvoljeno da uđe u avion zbog prekoračene težine… »
Nadica Ademov zarobljena na aerodromu 24 sata: Zbog greške zaposlenih izgubila let - "Ogorčena sam!"
Telegraf pre 18 sati
Nadica Ademov ogorčena je jer nije mogla da odradi nastup zbog greške zaposlenih na aerodromu. Naime, pevačica je imala problem sa prtljagom, a dok je ona na fin način želela da reši problem, ostala je bez leta. O svemu se oglasila putem Instagrama… »
Vesti dana »
Bugarska pop zvezda Dara pobedila na pesmi Evrovizije sa pesmom Bangaranga
Beta pre 4 satijoš 24 povezane
Vučić od sutra u dvodnevnoj poseti Azerbejdžanu gde će učestvovati na Svetskom urbanom forumu
Danas pre 10 satijoš 1 povezana