Повезане вести

Вучић о Орбановој отпремнини у Мађарској: Мени кажу да ћу проћи као Гадафи

Вучић о Орбановој отпремнини у Мађарској: Мени кажу да ћу проћи као Гадафи

Данас пре 21 дана
Упитан да коментарише наводе медија да после промене власти у Мађарској, постоји проблем са плаћањем отпренине Виктору Орбану, Александар Вучић, председник Србије, је одговорио да су њему претили да ће проћи као Гадафи. Вучић… »
Вучић о ДПС-у и Црној Гори: А да ли су они мени честитали Сретење?

Вучић о ДПС-у и Црној Гори: А да ли су они мени честитали Сретење?

Данас пре 21 дана
Што се тиче господе из ДПС, видите они нису мени честитали Сретење, честитао ми је председник Црне Горе (Јаков Милатовић) са три дана закашњења, разумем десила се грешка, ја никакав ревизионизам нисам понудио, него чињенице… »
Вучић оштро одговорио ДПС-у и Црној Гори: "Нисте погазили братство, већ Повељу УН признањем Косова"

Вучић оштро одговорио ДПС-у и Црној Гори: "Нисте погазили братство, већ Повељу УН признањем Косова"

Еуроневс пре 21 дана
Председник Србије Александар Вучић снажно је одговорио на критике Клуба посланика ДПС-а из Црне Горе Андрија Николића, поводом његовог чланка у црногорској "Борби". Николић је изјавио да га је "тужно гледати" и оптужио га за… »
Андрија Николић (ДПС) о Вучићевим ставовима о Црној Гори: Тужно је гледати

Андрија Николић (ДПС) о Вучићевим ставовима о Црној Гори: Тужно је гледати

Данас пре 21 дана
Андрија Николић, председник Клуба посланица ДПС, је изјавио да је тужно гледати Александра Вучића који „не може да прихвати историјску и демократску чињеницу да Црна Гора није ничији ‘отцијепљени дио’, већ држава са… »

Вести дана »