Povezane vesti

Vučić o Orbanovoj otpremnini u Mađarskoj: Meni kažu da ću proći kao Gadafi

Vučić o Orbanovoj otpremnini u Mađarskoj: Meni kažu da ću proći kao Gadafi

Danas pre 11 sati
Upitan da komentariše navode medija da posle promene vlasti u Mađarskoj, postoji problem sa plaćanjem otprenine Viktoru Orbanu, Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, je odgovorio da su njemu pretili da će proći kao Gadafi. Vučić je, na zajedničkoj… »
Vučić o DPS-u i Crnoj Gori: A da li su oni meni čestitali Sretenje?

Vučić o DPS-u i Crnoj Gori: A da li su oni meni čestitali Sretenje?

Danas pre 11 sati
Što se tiče gospode iz DPS, vidite oni nisu meni čestitali Sretenje, čestitao mi je predsednik Crne Gore (Jakov Milatović) sa tri dana zakašnjenja, razumem desila se greška, ja nikakav revizionizam nisam ponudio, nego činjenice. izjavio je Aleksandar… »
Vučić oštro odgovorio DPS-u i Crnoj Gori: "Niste pogazili bratstvo, već Povelju UN priznanjem Kosova"

Vučić oštro odgovorio DPS-u i Crnoj Gori: "Niste pogazili bratstvo, već Povelju UN priznanjem Kosova"

Euronews pre 13 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić snažno je odgovorio na kritike Kluba poslanika DPS-a iz Crne Gore Andrija Nikolića, povodom njegovog članka u crnogorskoj "Borbi". Nikolić je izjavio da ga je "tužno gledati" i optužio ga za "revizionističke istorijske… »
Andrija Nikolić (DPS) o Vučićevim stavovima o Crnoj Gori: Tužno je gledati

Andrija Nikolić (DPS) o Vučićevim stavovima o Crnoj Gori: Tužno je gledati

Danas pre 15 sati
Andrija Nikolić, predsednik Kluba poslanica DPS, je izjavio da je tužno gledati Aleksandra Vučića koji „ne može da prihvati istorijsku i demokratsku činjenicu da Crna Gora nije ničiji ‘otcijepljeni dio’, već država sa hiljadugodišnjim identitetom i… »

Vesti dana »