Povezane vesti
"Borim se sa kancerom, primam hemioterapiju jer želim da živim": Bolna ispovest naše poznate pevačice o teškoj bolesti - "Muž…
Nova pre 9 sati
Milica Milisavljević Dugalić je u razgovoru za "Blic" govorila o teškim životnim situacijama sa kojima se suočila, a priznala je i da se već godinu dana bori sa kancerom dojke. - Ja već godinu dana vodim bitku sa kancerom leve dojke. Ja imam… »
"Primam hemioterapiju, borim se za..." Pevačica o teškoj bolesti s kojom se suočila: "Noću mi suze krenu"
Telegraf pre 10 sati
Pevačica i rijaliti učesnica Milica Milisavljević Dugalić progovorila je o teškim životnim situacijama sa kojima se suočila. Priznala je i da bije bitku sa opakom bolešću. Naime, Milica Dugalić je priznala da se već godinu dana bori sa kancerom dojke. -… »
"Primam hemioterapiju, želim da živim" Milica Dugalić boluje od opake bolesti, pevačica progovorila o životnim situacijama…
Blic pre 13 sati
Tokom života suočavala se sa brojnim izazovima, uključujući prerano rođenje ćerke, bolest supruga i izbeglištvo iz Prištine, ali je sve to prevazišla zahvaljujući pozitivnom stavu i radu. Pored ličnih problema, posvećena je brizi o teško pokretnom… »
"Primam hemioterapiju, borim se sa za svoj život..." Bolna ispovest poznate pevačice, priznala da boluje od opake bolesti…
Kurir pre 13 sati
Pevačica i rijaliti učesnica Milica Milisavljević Dugalić progovorila je o teškim životnim situacijama sa kojima se suočila. Priznala je i da bije bitku sa opakom bolešću. Naime, Milica Dugalić je priznala da se već godinu dana bori sa kancerom dojke. -… »
Vesti dana »
Ko je Dara iz Bugarske? Pobedila na Evroviziji pesmom „Bangaranga“, evo šta znače ti stihovi
Kurir pre 3 satajoš 24 povezane
VIDEO Bugarska pobednica Evrovizije: Dara ubedljivo trijumfovala sa pesmom "Bangaranga"
Radio 021 pre 30 minutajoš 9 povezanih
Vučić od sutra u dvodnevnoj poseti Azerbejdžanu gde će učestvovati na Svetskom urbanom forumu
Danas pre 10 satijoš 1 povezana