Povezane vesti
Potvrđeno da je pronađen uginuli kit Timi koji se ranije nasukao u nemačkim vodama
RTV 16.05.2026
KOPENHAGEN - Uginuli grbavi kit pronađen kod danskog ostrva identifikovan je kao Timi, potvrdila je danska Agencija za zaštitu životne sredine, a njegova sudbina je nedeljama zaokupljala milione ljudi nakon što se nasukao u nemačkim vodama, preneo je… »
Potvrđeno da je pronađen uginuli kit Timi kod Danske: "Trenutno nema planova za uklanjanje tela"
Newsmax Balkans 16.05.2026
Uginuli grbavi kit pronađen kod danskog ostrva identifikovan je kao Timi, potvrdila je danska Agencija za zaštitu životne sredine, a njegova sudbina je nedeljama zaokupljala milione ljudi nakon što se nasukao u nemačkim vodama, preneo je Bild. "Mnogi… »
Pronađeno telo uginulog grbavog kita Timija, čije je spasavanje pratio ceo svet
Euronews 16.05.2026
Uginuli grbavi kit pronađen kod danskog ostrva identifikovan je kao Timi, potvrdila je danska Agencija za zaštitu životne sredine, a njegova sudbina je nedeljama zaokupljala milione ljudi nakon što se nasukao u nemačkim vodama, preneo je danas Bild… »
Vesti dana »
„Oni priznali nezavisno Kosovo, ja dođem tamo i svi besni” Vučić: Tužan sam jer Crna Gora nastavlja sa praksom zabrane ulaska državljanima Srbije
Dnevnik pre 6 minutajoš 31 povezana
Bratunac – 34 godine tuge i sećanja na 3.267 ubijenih Srba; liturgiju služi patrijarh Porfirije
RTS pre 11 minutajoš 23 povezane
Uhapšen naoružani begunac u Novom Sadu za kojim je bilo raspisano više potraga i poternica: Policija pronašla pištolj, pancir, municiju, falsifikovanu vozačku dozvolu
Nova pre 1 satjoš 21 povezana
Nestor Lorenco: Zadovoljan sam plasmanom u osminu finala Svetskog prvenstva
Politika pre 1 satjoš 64 povezane