Povezane vesti
"Imam više stanova, pametno sam ulagala" Poznata pevačica otkrila istinu o odnosu sa Gastozom i raskidu sa Anđelom, a evo kako…
Kurir 16.05.2026
Pevačica Vanja Mijatović je u intervjuu otkrila sve o nekretninama o kojima se često priča. Ona tvrdi da je uvek samo pametno ulagala. Vanja kaže, da je deo novca uvek sklanjala sa strane, a kupovina nekretnine van Srbije bio je izazov, ali ga je uspešno… »
"Imam više stanova, pametno sam ulagala" Vanja otkrila istinu o odnosu sa Gastozom i raskidu sa Anđelom, pa pecnula kolege…
Blic 16.05.2026
Vanja tvrdi da ne mora da bude u vezi po svaku cenu, te joj samoća ne smeta povremeno Nema ništa protiv botoksa, ali se trudi da neguje svoj prirodni izgled Pevačica Vanja Mijatović je u intervjuu za Blic otkrila sve o nekretninama o kojima se često… »
Vesti dana »
Desetine hiljada ljudi beže od požara u Francuskoj, u Španiji vanredna situacija
Biznis.rs pre 2 satajoš 33 povezane
Promena na tržištu polovnjaka u Srbiji: Pad prodaje i pad cena - koji automobili su najtraženiji?
Euronews pre 26 minutajoš 16 povezanih
Muškarac uhapšen zbog prevare: Zvao građane, govorio da su im bližnji imali nezgodu i tražio novac
Moj Novi Sad pre 32 minutajoš 16 povezanih
Trenutna situacija na graničnim prelazima: Evo koliko se čeka na ulaz ili izlaz iz Srbije
Telegraf pre 26 minutajoš 15 povezanih