Povezane vesti

"Imam više stanova, pametno sam ulagala" Poznata pevačica otkrila istinu o odnosu sa Gastozom i raskidu sa Anđelom, a evo kako…

"Imam više stanova, pametno sam ulagala" Poznata pevačica otkrila istinu o odnosu sa Gastozom i raskidu sa Anđelom, a evo kako…

Kurir pre 10 sati
Pevačica Vanja Mijatović je u intervjuu otkrila sve o nekretninama o kojima se često priča. Ona tvrdi da je uvek samo pametno ulagala. Vanja kaže, da je deo novca uvek sklanjala sa strane, a kupovina nekretnine van Srbije bio je izazov, ali ga je uspešno… »
"Imam više stanova, pametno sam ulagala" Vanja otkrila istinu o odnosu sa Gastozom i raskidu sa Anđelom, pa pecnula kolege…

"Imam više stanova, pametno sam ulagala" Vanja otkrila istinu o odnosu sa Gastozom i raskidu sa Anđelom, pa pecnula kolege…

Blic pre 11 sati
Vanja tvrdi da ne mora da bude u vezi po svaku cenu, te joj samoća ne smeta povremeno Nema ništa protiv botoksa, ali se trudi da neguje svoj prirodni izgled Pevačica Vanja Mijatović je u intervjuu za Blic otkrila sve o nekretninama o kojima se često… »

Vesti dana »