Povezane vesti

Ženi se Dejan Dragojević! Otkrio planove za budućnost sa lepom Jovanom: "Ja ću da povijem leđa, ona ne mora ništa da radi"…

Ženi se Dejan Dragojević! Otkrio planove za budućnost sa lepom Jovanom: "Ja ću da povijem leđa, ona ne mora ništa da radi"…

Blic pre 1 dan
Izjavio je da želi potpuno da rastereti svoju buduću suprugu od poslovnih obaveza i da se posveti ulozi muža. Dejan i Jovana planiraju zajedničko potomstvo i već imaju zajednički privatni biznis. U novom izdanju emisije "Magazin In", autorka i voditeljka… »
Dejan Dragojević se ženi: Otkrio detalje i šokirao izjavom o poslu njegove buduće supruge

Dejan Dragojević se ženi: Otkrio detalje i šokirao izjavom o poslu njegove buduće supruge

Mondo pre 1 dan
Pobednik rijalitija „Zadruga 5“, Dejan Dragojević, gostovao je u emisiji „Magazin In“ kod Sanja Marinković, gde je otvoreno govorio o privatnom životu, planovima za brak i odnosu sa partnerkom. Dejan Dragojević je u emisiji otkrio da uskoro staje na ludi… »
Dejan Dragojević se ženi! Doneo odluku, pa otkrio planove za budućnost: Ja ću da povijem leđa, ona ne mora ništa da radi!

Dejan Dragojević se ženi! Doneo odluku, pa otkrio planove za budućnost: Ja ću da povijem leđa, ona ne mora ništa da radi!

Kurir pre 1 dan
Pobednik rijalitija " Zadruga 5", Dejan Dragojević, gostujući u emisiji "Magazin In" kod Sanje Marinković, otkrio je da planira da stane na ludi kamen. Dragojević je iznenadio sve prisutne svojim nesvakidašnjim stavom o braku, istakavši da želi u… »

Vesti dana »