Повезане вести

Жени се Дејан Драгојевић! Открио планове за будућност са лепом Јованом: "Ја ћу да повијем леђа, она не мора ништа да ради"…

Жени се Дејан Драгојевић! Открио планове за будућност са лепом Јованом: "Ја ћу да повијем леђа, она не мора ништа да ради"…

Блиц 16.05.2026
Изјавио је да жели потпуно да растерети своју будућу супругу од пословних обавеза и да се посвети улози мужа. Дејан и Јована планирају заједничко потомство и већ имају заједнички приватни бизнис. У новом издању емисије "Магазин… »
Дејан Драгојевић се жени! Донео одлуку, па открио планове за будућност: Ја ћу да повијем леђа, она не мора ништа да ради!

Дејан Драгојевић се жени! Донео одлуку, па открио планове за будућност: Ја ћу да повијем леђа, она не мора ништа да ради!

Курир 16.05.2026
Победник ријалитија " Задруга 5", Дејан Драгојевић, гостујући у емисији "Магазин Ин" код Сање Маринковић, открио је да планира да стане на луди камен. Драгојевић је изненадио све присутне својим несвакидашњим ставом о браку… »
Дејан Драгојевић се жени: Открио детаље и шокирао изјавом о послу његове будуће супруге

Дејан Драгојевић се жени: Открио детаље и шокирао изјавом о послу његове будуће супруге

Мондо 16.05.2026
Победник ријалитија „Задруга 5“, Дејан Драгојевић, гостовао је у емисији „Магазин Ин“ код Сања Маринковић, где је отворено говорио о приватном животу, плановима за брак и односу са партнерком. Дејан Драгојевић је у емисији… »

Вести дана »